Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma briga mene.Ima na stotine filmova koje ja obozavam a paja pljuje nego znam da on obozava ovaj film pa sam u sali rekao da ja necu da ga branim kad je paja tu...
The wrestler je odlican film i samo ne znam sto je onaj lik spomenuo fox jer to nema veze sa mozgom.A to da je sve vec vidjeno pa:dontunderstand:
Ako ste odgledali ovaj film poslije toliko prethodnih sr.anja i smatrate da ste izgubili 2 sata zivota mozda je najbolje da ne dolazite na ovaj forum jer to nikog ne zanima.Ako ce neko da blati dobar film bolje da ima dobre razloge.

Ok, nisam odgledao film, mrzelo me nesto u poslednje vreme, ali odgledacu ga sigurno ovih dana, kao i uostalom sve one nominovane za Oskara.

final-ironman-poster2-big.jpg

:dash::dash:
Zashto ali zashto 8.0 na imdbu?
5.gif

5/10 je maximum

...
The wrestler je odlican film i samo ne znam sto je onaj lik spomenuo fox jer to nema veze sa mozgom.
Kad bi malo vise bio pametan razumeo bi,
pa sam tvoj nik dementor dosta kaze o tebi,
Hari boy, nisam ni ocekivao nsta bolje od tebe

A to da je sve vec vidjeno pa
Ako ste odgledali ovaj film poslije toliko prethodnih sr.anja i smatrate da ste izgubili 2 sata zivota mozda je najbolje da ne dolazite na ovaj forum jer to nikog ne zanima.Ako ce neko da blati dobar film bolje da ima dobre razloge.
A zasto mislis da nekog ti zanimas i sta ti kazes,
koliko vidim jos nisam video neki tvoj post a da nije odvalecenje teme (of topic)
na nepotrebne rasprave, ali neko mora i to da prekine

Kod:
Ako ce neko da blati dobar film bolje da ima dobre razloge.
A gde su tvoji razlozi po cemu je ovo dobar film,
ja sam svoje negativne razloge dao,
a ti samo cvilis kao neka baba i ides u offtopic

Kod:
Ako ste odgledali ovaj film poslije toliko prethodnih sr.anja i smatrate da ste izgubili 2 sata zivota
za mene je to cisto gubljenje vremena, mada verujem da je za tebe cim tako pricas
vrhunsko provedeno vreme i gledanje grand show-a i onog ognjena amidzica,
i njegovih glupih fora, koje jos vise zaglupljuju ovaj jadan narod,
a o deci da ne pricam kakav uticaj ima nekvalitetan televizijski program,
takodje strucan sam da o toj oblasti pricam, psihologija je moja profesija Hari boy

p.s. mene Hari boy ne zanimas ni ti ni Paja ni Vlaja ni Gaja
vec samo razlozi zasto mislite da je ovo dobar ili los film

Poslednja izmena:
Zone-international.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1191971/
eto...prvi domaći zombi-nimalostrašan film na engleskom jeziku
U trenutku kada se u Srbiji odvijaju zajedničke vežbe srpske vojske
i snaga NATO-a, u Pančevu
olazi do ispuštanja otrovnog gasa koji pretvara žrtve u zombije.
Istovremeno, u Vršcu se nalazi međunarodni kriminalac- Zatvorenik (Roso)
kog agenti Interpola Mortimer Rejes (Fori),
Dragan Belić (Krstović.. zbog sinhronizacije zvuči kao Dart Vejder)
i Mina Milijus (Klebe)
treba da odvedu u Beograd i odatle u London.
Naravno, put ih vodi kroz Pančevo.

U dubini duše, Zona mrtvih je ok film (ovo je iz ljubavi ka zombijima) sa mnogim nedostacima.
Dok su šminka (sve pohvale Lakobriji:ok:), fotografija i zombi-romerovski kadrovi:) na visokom nivou,
glumačka ekipa-uff .. drvena ali za taj žanr solidna dok u
oblasti režije i montaže mnogo toga nije ni solidno i
,naravno, scenario se dobro da prepraviti:per:
Meni je ( i drugima verovatno) problem
mali i sirotinjski broj zombija, baš su mi nedostajali u filmu,
ali i onih malo odlično izgleda.
Muzika je mogla biti bolja, suviše davljenja i patetike,
predugačke i nepotrebne, mnoge, scene...ima toga dosta
ali verovatno je budžet filma
bio ograničen ako je suditi
po svemu na velikom platnu što videsmo..
nadam se da je tako:cool:...

Poslednja izmena:
Gledaj onda Shawn of the dead...skoro ista postava.:bye:

Shawn of the Dead je sjajan, jedan od najduhovitijih filmova koje sam gledala u poslednjih nekoliko godina. :ok:

Simon Pegg i manje-vise ista ekipa inace rade i TV seriju Spaced. Videla sam samo jednu epizodu (kad je isao neki pregled britanskih sitkoma u Kinoteci pre par meseci, davali su po epizodu svake serije), ali skinucu je, izgleda da je dobra...

spaced.jpg

A Pegg inace igra i Skotija u novom Star Trek filmu koji izlazi u maju...

star-trek-posters-2.jpg

Poslednja izmena:
oh
ponovo svadja
ne znam sta je forumom u zadnje vrijeme
priej smo se svadjali ono bas fino (osim **** off, mamicu ti, mani me se...to je debilno,kad smo se psovali...ili smecaru, stoko,cisti ulice...to je kretenski)ali bas je bilo finih, inteligentnih svadja,duhovith svadja...a sad ne umiju nista bolje nego da ti izrugaju nick ( tako i na politici) , da te napadnu bez ikakvog razloga i da naprave od komarca,slona...

uzivajte :D

...

Kad bi malo vise bio pametan razumeo bi,
pa sam tvoj nik dementor dosta kaze o tebi,
Hari boy, nisam ni ocekivao nsta bolje od tebe

A zasto mislis da nekog ti zanimas i sta ti kazes,
koliko vidim jos nisam video neki tvoj post a da nije odvalecenje teme (of topic)
na nepotrebne rasprave, ali neko mora i to da prekine

Kod:
Ako ce neko da blati dobar film bolje da ima dobre razloge.
A gde su tvoji razlozi po cemu je ovo dobar film,
ja sam svoje negativne razloge dao,
a ti samo cvilis kao neka baba i ides u offtopic

Kod:
Ako ste odgledali ovaj film poslije toliko prethodnih sr.anja i smatrate da ste izgubili 2 sata zivota
za mene je to cisto gubljenje vremena, mada verujem da je za tebe cim tako pricas
vrhunsko provedeno vreme i gledanje grand show-a i onog ognjena amidzica,
i njegovih glupih fora, koje jos vise zaglupljuju ovaj jadan narod,
a o deci da ne pricam kakav uticaj ima nekvalitetan televizijski program,
takodje strucan sam da o toj oblasti pricam, psihologija je moja profesija Hari boy

p.s. mene Hari boy ne zanimas ni ti ni Paja ni Vlaja ni Gaja
vec samo razlozi zasto mislite da je ovo dobar ili los film

Ja stvarno ne mogu da se svadjam sa nekim ko cita misli i sudi ljude kakav im je nik.
Ti si svoje razloge dao sto dokazuje da se tvoja inteligencija jedva moze mjeriti sa djetetom od tri godine koje bi bolje analiziralo ovaj film od tebe.
Ako cemo tako po tvojim postovima omiljeni film su ti transformeri a omiljeni reziser Uwe Boll zato ne seri casti ti.Znaci ovaj film zaglupljuje djecu,znas li ti o cemu pricas molim te:lol:
Najbolje bi ti bilo da promjenis otvoris drugi nalog pa onda mozda niko nece znati kakav retard se vuce po ovom forumu(barem dok opet ne napises nesto).

juche smo imali zene
tajm trevel bani Vs sarabubarara i nina
meni to ipak nekako draze
moram i ja s nekim da se potkachim malo:(

Evo ako hoces,mogu ja da se svadjam sa tobom

2001 a space odyssey je takav smor od filma. :mrgreen:

Gledala sam ga pre neki dan na TV-u bez prevoda,al' nije mi ni trebao,nije da su se nesto raspricali tamo u svemiru.
Atmosfera u filmu je uvrnuta,malo me podseca na Pomorandzu,one stolice i klasicna muzika.
Prva polovina me malo udavila,ali posle je dobar,interesantno,otputujes malo u drugu galaksiju.

NothingButTheTruth.jpg

Ovaj film mi se svideo iz jednog razloga,za promenu daje malo slozenije zenske likove,tacnije dva,oko kojih se vrti prica.
Novinarka od tajnog izvora saznaje da zena americkog ambasadora radi za CIA,to objavljuje kao udarnu vest,napravi haos u agenciji i probleme razotkrivenom agentu.
Svi zele da saznaju ko je izvor.
Moram priznati da do kraja filma nisam pogodila ko je taj "izvor".
Dobar 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back