tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
Burn After Reading 6/10 - dobro odglumljeni likovi, suptilna agresivnost u gotovo svakom liku, ali je film ipak na momente dosadan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Burn After Reading 6/10 - dobro odglumljeni likovi, suptilna agresivnost u gotovo svakom liku, ali je film ipak na momente dosadan.
Romper Stomper je za ovaj film zakon,tamo je bilo krljanja na sve strane
svaka tebi chast sto imaš strpljenja sa Bondovima, meni bi gora kazna od japanskog mučenja bila da mi puste par filmova iz tog serijala zaredom
odlican film, likovi, atmosfera, muzika koja mi je i sada u glavi!
Inače, sad sam u fazi Almodovara koji mi se uglavnom sviđa, zanimljive, nekonvencionalne, tabuisane teme, živopisni filmovi, boje, prosto gledaš i odmaraš, bez puno filozofije
La Mala Education - 6/10
Hable Con Ella - 8/10
ne, tek poslednja 3, idem unazad![]()
Da se ne lazemo da je sranje sranje je ali po meni Bond serijal od ti 22 ili 23 filma
treba da se odgleda...To je za mene obogacivanje opste kulture ili ti mnogo bitnog a sa druge strane nepotrebnog znanja...
Jednostavno meni je to bila zelja da jednom odgledam sve delove i za sada sam na dobrom putu...( NA POLA PUTA)...![]()
Različiti filmovi o različitim stvarima. Romper Stomper je film o australijskim neo-naci skinheadima... This Is England je film o odrastanju u Engleskoj Margaret Thatcher i o engleskim skinhedima koji nisu po definiciji nacisti... niti su to originalni skinhedi (koji su,inače, da, bili Englezi) bili... to su postali neki od njih. Logično je da u RS ima više "krljanja"...pa ako je to merilo kvaliteta filma, OK.A da - Romper je australijski film - tu je bilo svega - hordi krvolocnih zutaca - najbolji ortaci se sibali oko ribe -a ovde Pakijima oteta jedna fudbalska lopta - stvarno se prave Englezi