Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B000FIKX22.01.LZZZZZZZ.jpg

7/10

ArnoldLayne :
meni se svideo.
ne napada i ne pljuje onako bezobrazno već sasvim pristojno ukazuje na greške, i što je najvažnije, predstavlja ga kao čoveka a ne kao sotonu koji je sve upropastio, pokrao izbore i uništio planetu za narednih 500 triliona godina, kao što mnogi levičari tvrde.

prijatno me iznenadio Stoun

ja inache volim Stouna al ovaj film mi uopshte ne lichi na njega...da ne znam chiji je reko bi da je neka TV drama limunada
Stounovi filmovi su uvek dinamichni,snazni i zabavni a ovde nema toga...scenario mi nekako prilichno slab...na gomilu nabacani segmenti bushovog zivota i dijalozi,dijalozi,dijalozi ali totalno lisheni bilo kakve sushtine ili uticaja na dramski tok radnje..radnje i nema
ja nisam za dramatizaciju realnost u ovakvim filmovima al ovaj film jednostavno nigde ne ide
ajde da je dokumentarac al ne puca film u tom pravcu,nije ni satira,ne bi reko ni da je bushov biografski fil poshto se bavi samo onim segmentima njegovog zivotya koji su odavno u zizi javnosti..od faxa pa nadalje...nema nishta od detinjstva...u stvari kad malo razmislim,chini mi se da se postavlja kao njegov biografski film ali u tome ide samo u segmentima koji su opshtepoznati i zbog toga mi je slab.
ako se izuzmu akteri film kao takav van nekog "stejtmenta" i stounovog pokushaja da bude objektivan u vezi busha koga ne podnosi je jako slab

Poslednja izmena:
Harsh Times - http://www.imdb.com/title/tt0433387/

Yeah hesse - homeys na ulicama LA.Konacno jedna prica s kojom covek moze da se identifikuje :) - Ko je gotivio Trainning Day ovo mora pogledati.

8/10

The Man From Earth - http://www.imdb.com/title/tt0756683/

Oduvek sam znao da cu u jednom niskobudzetnom lmufi saznati ko je u stvari bio Dzizus(to mu dodje kao sveti gral koji je bio najskromniji pehar od svih).One koje to zanima evo ko je u stvari bio Hezus -

Isus je u stvari besmrtnik - hajlander koji je u to vreme bio star oko 12 000 dina(rodjen je negde u vreme kasnog paleolita),700 godiana pre bibliskih dodjaja blejao je sa Budom,onda je 7 vekova kasnije dosao u Palestinu i propovedao modernizovano Budino ucenje,Rim ga je prikucao na krst ali je on,posto je to naucio od indijskih jogi letaca,umirio svoje telesne funkcije,svi su pomislili da je mrtav i bacili ga u grobnicu,kada se povratio pokusao je da se iskrade,ali su ga ucenici primetili i progasili za bozanstvo a on je pred najezdom slave pobegao u srednju evropu,moguce u nase krajeve ...:)

6/10

Poslednja izmena:
“I think he’s laughing now,” says Stone. “I don’t think this guy is going into the sunset with any doubts. I think he’s going to be a force in the opposition. Those guys will be around in different shapes and sizes, in Sarah Palin disguises. They’re here to haunt us.”

ovo misli oliver stone o bushu
film nisam gledala, jer sam se bojala da ce Busha ishvaliti, a to ne mogu da gledam...

Poslednja izmena:
“I think he’s laughing now,” says Stone. “I don’t think this guy is going into the sunset with any doubts. I think he’s going to be a force in the opposition. Those guys will be around in different shapes and sizes, in Sarah Palin disguises. They’re here to haunt us.”

ovo misli oliver stone o bushu
film nisam gledala, jer sam se bojala da ce Busha ishvaliti, a to ne mogu da gledam...

Ja stvarno ne znam zasto smatrate da je Bus bio los predsjednik,
pa covjece on je pokusao da svijet oslobodi od zla.:lol:

da ...i da nadje tajno oruzje koje se slucajno nalazilo tamo gdje ima nafte :mrgreen:

Pa ako to nije podvig ja ne znam sta je,
humanitarni intervencionizam,
fiktivna opasnost od fantomskog oruzja za masovno unistenje je i legalan i "legitiman" povod za agresiju,
preventivni rat.
"Mi moramo osloboditi svijet od zla."
Xa,
likovi iz Busove administracije koji su reciklirani iz Reganove administracije
ili Busa starijeg
su govorili za Sadama da je to borac za "Demokratiju".
Ustalom to rekose i za Causeskog,Pinocea,Norijegu i ostalu diktatorsku felu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back