Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valkyrie - 8/10. U principu to je to. Isporucio je ono sto se i ocekivalo. Ako izuzmemo Kruza, ostali su vise nego odlicni. Posebno male ulogice Branagh, Wilkinson, Kruzova zena, Nighy je standardan, cak je i Kretschmann kao vodja rezerve dobro ispao - to je ono sto cini film dobrim. Ne traje previse, ne smara, gledljivo, preporuka...

200px-Eagle_eye_poster.jpg

Eagle Eye (2008) : http://movie25.com/eagle-eye-2008_1273.html

Превод: http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/eagle_eye/71291.aspx

Одличан акциони трилер пун напетости и акције.
eagle-eye-2008_1273.html

171266.jpg

John Q. (2002): http://movie25.com/john-q-2002_1912.html

Превод: http://www.divx-titlovi.com/JOHN_Q_2002_INTERNAL_DVDRIP_XVID-TWIST-55952.aspx

Филм је за чисту петицу.

Poslednja izmena:
Evo ja sam pretrazivao temu u potrazi koje filmove da skidam,pa sam naleteo na ovo,pa rek'o da ti odgovorim sa zakasnjenjem.Mislim da se kvalifikujem kao fan Morrisona i Doorsa,jer imam oko 30 njihovih live nastupa,gomilu njihovih intervjua,gomilu Dzimove poezije i njegov scenario za film ...Meni se film kao film svidja,mislim da je odlicno uradjen,Oliver Stone je sve super montiraao i uklopio,Kilmer fantastican ...a sad da li to sve verno prikazuje Jimba,to je druga prica ...

Koliko znam,na tom filmu je aktivno ucestvovao bubnjar benda John Densmore i film se dosta oslanja na njegovu knjigu Riders of The Storm...S druge strane klavijaturista Ray Manzarek i ona njegova ljubavnica novinarka iz filma su napljuvali film samo tako,iako se ta novinarka pojavljuje u filmu u ulozi one vestalke koja ih vencava ...

Evo sta je Ray rekao u jednom intervjuu -

Q - A few comments about the Oliver Stone movie. Oliver Stone would have us believe that Jim Morrison was drunk and stoned 24 hours a day, 7 days a week. You have to wonder when Morrison had the time to write, record, rehearse, travel, give interviews, and do photo shoots. And secondly, did you catch the end of the film? Oliver Stone writes, "Jim Morrison is said to have died of a heart attack at the age of 27 in Paris, on July 3,1971." This is Oliver Stone, one of the most admired film directors / writers around today. That's the best he could come up with? Why didn't he tell us for sure? I want to know if you agree with me?.

A - Yeah, absolutely. What a jive-ass thing to do. He should be ashamed of himself. Too sensationalistic. Too jivey. Jim with a bottle all the time. It was ridiculous. It was like a movie about an alcoholic. If you want to see a movie about a drunk go see The Doors movie. If you want to see the real Jim Morrison and The Doors, you gotta see "The Soft Parade". That's what it's all about. That's what those home videos are all about. That's why I spent all the time making them. "Dance on Fire", "Live At the Hollywood Bowl", and "The Soft Parade", that's the real Doors. It's in your video store. Oliver Stone did a terrible job, but it sure was wild. It was a wild movie, and a lot of people liked the wildness of the movie, it's wild, but it's not psychedelic. It was not about Jim Morrison. It was about Jimbo Morrison, the drunk. God, where was the sensitive poet and the funny guy. The guy that I knew was not on that screen. That was not my friend. I don't know who that guy was.

E sad,koliko ja znam Jimbo je stvarno bio teski alkos(bar na 10 koncerata od onih trideset on je totalno usljeman :)),to mu je valjda i genetski,imao je gomilu alkosa u porodici,ali Stone je dosta toga izmislio,izmedju ostalog i da je pokusao da spali svoju zivotnu saputnicu Pamelu Curson ...

Inache imao je IQ 149,gotivio francuskog pesnika Artura Remboa,slikara Bosha i filozofa Nichea,studirao je film pa cu ovde da stavim jedan deo iz njegove zbirke poezije Gospodari i Nova Stvorenja,u koju je on ubacio svoj diplomski rad sa UCLA univerziteta na temu filma ...

ja se slazem sa manzarekom...
film se meni nije dopao
mislim da je pretjeran i da val kilmer nit izgleda,nit zvuci,nit se ponasa kao jim morrison...kao sto ni meg ryan ne lici na pamelu courson ali je ona dobro odigrala...
nije problem sto je jim stalno sa bocom,koliki je problem sto je film samo o tome...previse sex,drugs i vrlo malo rock n' roll ...

ako je film o doorsima, zasto se koncentrise samo na jima, a ponovo se ne koncentrise dovoljno, kad nije tipican biopic (sto je moglo biti dobro,ali nije) , koji govori o njegovom odrastanju,inspiraciji,sta ga je zanimalo, kako je napisao pojedinjene pjesme ( o tome ima vrlo malo) vec samo sex and drugs,sex and drugs...

to je moje misjlenje :) ...

Poslednja izmena:
Confessions of a Shopaholic - 9/10. Sramota me da priznam, ali stvarno sam uzivao gledajuci ovaj film. Jeste da su me vukli u bioskop da ga gledam, ali se ne kajem sto sam popustio. Isla Fisher do juce je bila samo lepa devojka iz Lookouta, a danas je stvarno cenim i kao glumicu. Iznela je ovaj film za medalju. Najbolja komedija koju sam gledao u zadnjih nekoliko godina. Yes Man-u sam dao 10, ali taj film je vise od obicne komedije.

427429~Shaun-Of-The-Dead-Posters.jpg

romantična komedija sa zombijima, koja sjajno funkcioniše. Preporuka

61pY2l773nL_SL500_-1.jpg

za sada poslednji nastavak Futurame.Čeka se odluka Foksa, ali sva je prilika da uskoro dobijamo celovečernji igrani film ali za bioskope. Ovaj nastavak je prihvatljiv. A i Fry&Leela se smuvaše konačno...

doom_movie_picture_25.jpg

ne znam šta mi bi te skinuh BR rip ovog filma, sve se nadajući kao bolje su efekti na 720p..kad ono jok....preskočiti

farscape.jpg

konachno odgledah..uvatio sam pre par godina na hallmark-u samo kraj
sjhta retji...ochekivan kraj najbolje serije ovog tipa ikada.
kakav star wars,star trek,battlestar galactica...sve to zajedno nije upola dobro ko farskejp
i sam ovaj filmchic ima sve recimo shto u prequel-ima star wars-a nije bilo ni gram-dushe
za svoj zanr i u svojim okvirima vrh
shteta shto se emitovalo tako kratko za razliku od tone dosadnog predvidljivog i ochekivanog smetja na TV-u
dao bi i vishe al ipak su u pitanju mapetovci&australci lol

8/10

Confessions of a Shopaholic - 9/10. Sramota me da priznam, ali stvarno sam uzivao gledajuci ovaj film. Jeste da su me vukli u bioskop da ga gledam, ali se ne kajem sto sam popustio. Isla Fisher do juce je bila samo lepa devojka iz Lookouta, a danas je stvarno cenim i kao glumicu. Iznela je ovaj film za medalju. Najbolja komedija koju sam gledao u zadnjih nekoliko godina. Yes Man-u sam dao 10, ali taj film je vise od obicne komedije.

Kupoholičarku sam obožavala kao klinka, knjige sam gutala samo tako. Sad se spremam da gledam taj film (ali jbm mu mater, opet nema bioskopa, čak ni u Nišu nisu funkcionalni :roll: ) i baš me zanima na šta će da mi liči, s obzirom na to da sam Beki Blumvud i njene dogodovštine prostudirala...

Rachel Getting Married
Drama u kojoj je Anne Hathaway za ulogu Kim nominovana za oskara..Mladja sestra (Kim posle dugogodisnje rehabilitacije odvikavanja od droge i koja je drogirana vozila mladjeg brata koji je usled saobracajke poginuo..dolazi na vencanje svoje starije sestre..dama sa osecajima krivice..tuge .oprastanja..neoprastanja..samospoznaje
poster-rachel-getting-married.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back