Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
anakin:
Steffan:
anakin:
Paklena pomorandza...obozavam taj film...

I ja sam ga obozavao, sa 12 godina.. ne mogu da verujem da se jos primas na taj film.. :wink:

ih, sa 12...preterujes..
a dobar film je dobar film...

Stvarno, 12 godina... Pa ne moze jedno dete nikako pravilno da ga shvati. Bez obzira na pamet.

Ja sam gledala Sate (The Hours) i dosta je "tezak" film, onako, sivkaste boje :)

Sinoc odgledano: Plesentville!!!
WOW! Odlican film iz 1998. Dvoje klinaca dospevaju u TV seriju baziranu na zivotu u "savrsenom" gradicu iz 50tih-Plesetville. Film obradjuje toliko tema, a sve koriscenjem odlicne sibolike. Od politike, ljubavi,seksa kao tabu teme, povsnosti u komunikaciji, gusenju emocija, pa do rasne
(ne)korektnosti-svega ima. A, Tobi Megvajer i Riz Viterspun su odlicno "odradili" glavne uloge!
Postoji scena u kojoj Riz treba da objasni svojoj "TV mami" sta je to sex(!). ZA par sekundi ova devojka docara tri emocije samo grimasom svog lica!!! :!: :shock:
ODLICNO

snaja88:
Sasha85:
Sta se desilo na kraju sa njom?
Sa Giom? pa kad je izasla iz bolnice opet je otisla do kupi drogu,tu su je pretukli,silovali i opet je zaglavila u bolnici. Pocela je da joj krvari neka rana (valjda) i ona je umrla u 10h narednog dana.Film se zavrsava kako njen 'duh' ustaje sa kreveta i jos nesto kaze...tuznjikavo

Jaoj,uzas... Dobro je sto nisam odgledala do kraja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back