Redmond
Elita
- Poruka
- 18.012
ko Amer i Rus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko Amer i Rus
Šablon kod svih NM je tresla se gora rodio se miš...Klasika dosadašnjih Nemogucih misija..i Hant naravno na kraju spašava svet
Mislila sam da je ovo zadnja Nemoguca misija ali završili su je tako da mogu a i ne moraju da nastave
Mission: Impossible - The Final Reckoning
Glumci : Tom Cruise,Hayley Atwell,Ving Rhame
Hant i MMF progone opasnu veštačku inteligenciju zvanu Entitet koja se infiltrirala u globalnu obaveštajnu službu.
Dok ga progone vlade i ličnost iz prošlosti, Hant se trudi da je spreči da zauvek promeni svet.
Klasika dosadašnjih Nemogucih misija..i Hant naravno na kraju spašava svet
Mislila sam da je ovo zadnja Nemoguca misija ali završili su je tako da mogu a i ne moraju da nastave
drugačije ne možeš zapamtiti šta se zbivalo u bilo kojem...a odgledala sam ih sve i to po više puta.
Nije za bacanje, primetio sam je u nekom australijskom filmu i rek'o da vidim šta ima još od nje.Svaki film sa Samarom se gleda odavno.![]()
Jedan od gorih delovaŠablon kod svih NM je tresla se gora rodio se miš...
Uvek opšti tandrk na početku, čupaju svi kose, drž ne daj, pomagaj sveti Spiridone...
Na kraj očekuješ spektakl... Ono rešenje: puf...
ma nosite se!![]()
Pa i to kako se uzme...Jedan od gorih delova![]()
dobro da sam pogledao trejler malopre da se ne zajebemmorala sam pogledati, zbog tih horor ocena, War of the Worlds 2025
užas božji
ima nekoliko filmskih adaptacija te noveledobro da sam pogledao trejler malopre da se ne zajebem
blago rečeno - ne obećava
onaj iz 2005 je mnogo dobar više puta sam gledao,ima nekoliko filmskih adaptacija te novele
najpoznatija i verovatno najbolja je ona sa Tom Kruzom iz 2005. godine
ovo sa Ajs Kjubom je užas