Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

Има али нема са Willem Dafoe :lol:, моја улазница да га овјерим.Све у свему мени није испразан и без поруке а то је ваљда какав такав разлог да гледамо филмове осим тренутног задовољства, све зависно наравно од афинитета.Неко воли хорор сцене неко, прескупе специјалне ефекте, неко испразне акционе вратоломије, док имамо и оне који обожавају искључиво само конверзацију у филму или рецимо гледају само ко глуми небитна радња или конверзација у филму. :lol: Ја рецимо волим и јефтине филмове ако одраде задатак, чак и б категорије , небитно чак и ко глуми јер ту се најбоље види колико је режисер спретан.Мислим реално не бих да будем бахат али лако је режирати филм који продуцијски вреди 100-300 милиона долара.И ја бих као аматер нешто склепао за те паре...:mrgreen: У контексту те приче мени је овај концепт донекле легао мада ће сигуран сам за просјечног конзумента фимова бити преспор и досадан, унапред сам се оградио.
A ja sam se salio naravno. Nemoj me stavljati u kontekst prosecnog konzumenta filmova jer je to za mene najveca moguca uvreda :D Vecinom su i takvi filmovi cista komercijala i jedina razlika u odnosu na visokobudzetne blokbastere bude u tome sto sa manje para zele vise da zarade. Na kraj krajeva i sam si ga prilicno lose ocenio pa sam pretpostavio da je jos jedan u nizu takvih filmova

A ja sam se salio naravno. Nemoj me stavljati u kontekst prosecnog konzumenta filmova jer je to za mene najveca moguca uvreda :D Vecinom su i takvi filmovi cista komercijala i jedina razlika u odnosu na visokobudzetne blokbastere bude u tome sto sa manje para zele vise da zarade. Na kraj krajeva i sam si ga prilicno lose ocenio pa sam pretpostavio da je jos jedan u nizu takvih filmova
Немој да ти буде увреда јер сви смо ми просјечни конзументи најчешће али имам те моменте када одлучим да се препустим и некој арт некомерцијалној "несрећи" од филма, увјек упозорим у коментару.
:lol: Иискрено да ти кажем нема ништа боље за мозак на пашу од блокбастера и то у биоскопу.
Ја сам признајем испратио Аватар и даље ћу испратити све наставке у биоскопу.
За њега ме веже први 3Д биоскоп осјећај и ја то не заборављам без обзира што је на филм потрошено брдо пара и што одудара од моје матрице размишљања да се прави режисер истакне ако направи добар или одличан филм са мало пара.

Poslednja izmena:
Jesam ti anp8sa napisa kako se zove!

JAWAN!
SAH EL HKAN
Najpolpularniji glumac u indijanskim filmovima!
Fnisam gleda bolji film!
Samo ima par scena dje se ljusi vesaju
Ali inace... Film je radjen po istinitim dogadjajima...
O bono boj!
Idem opet d ajawan gledam

Preporuka

10/10 plus par zvezdica!!!
Traje tri sata i. Estap minuta
A jel si gledao Inception sa Di Kapriom?

Знаш како он углавном и не прихвата "најбоље" филмове осим ако му затреба кеша па одради неког зликовца на брзину за блокбастер. :lol:
Филм је умјетничка метафора, текорећи арт присхолошки трилер и тако га треба схватати...

Јеси ли гледао рецимо овај?
https://www.imdb.com/title/tt0870984/
Ma znam. Ukusi su razliciti ali nije moja soljica caja sto kazu Englezi 🙂 Ne zamjeri i postavi jos predloga

In the Land of Saints and Sinners

MV5BNGUzOTdjMGEtMGI1Yi00ZTBlLTk3NDctMThkYjkzNGY0OTg3XkEyXkFqcGdeQXVyMzE2MDIwMg@@._V1_.jpg

Jedan od boljih Lijamovih. Hrabri kralj Džofri je takođe zablistao, a čuo sam da je lik morao da se povuče iz glume zbog negativnog publiciteta koji mu je donela ta uloga. Baš mi je drago da se ovde snašao. 4/5

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire

Dobar. Najbolji Zack Snyderov film.

Radnja je u stilu Sedmorice velicanstvenih samo u svemiru. :D

Zla armija preti selu siromasnih farmera. Seljaci nemaju cemu da se nadaju sem da okupatorima predaju svoje zito i cerke.

Ali sticajem okolnosti u selu se krije Sofia Boutella najtrazeniji begunac u galaksiji, koja odlucuje da pomogne seljanima.

Sa jednim od njih krece u svet da vrbuje hrabre borce i pobunjenike koji smeju da se suprotstave zlocama i odbrane selo.

Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Bae Doona, Jena Malone, Ed Skrein i Anthony Hopkins kao glas robota.

Akcija, samaranje, bez mnogo drame i mudrovanja, ali nije da nema emocija.

Film za vikend opustanje. :ok:

Clue (1985)

bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg

Ako volite serijale tipa Poaro i knjige Agate Kristi onda je ovo simpatičan film koji svakako vredi pogledati. Radnja se odvija u misterioznoj kući u koju je na večeru pozvano nekoliko osoba. Na prvi pogled svi su različite ličnosti međutim kako se radnja razvija svhatiće da imaju dosta toga zajedničkog pogotovo onog lošeg, kako se ubistva u kući ređaju tako se povećava sumnja na pojedince. Kraj je malo konfuzan (da ne kažem krajevi) ali svakako je ovo film na granici komedije za lagano gledanje pa to i nije toliko bitno. Tim Curry je ovde maestralno odigrao ulogu.

OCENA: 7.5 / 10

Back