- Poruka
- 26.852
Истинита прича о пороку, новцу и несрећној судбини једне паметне девојке са срећним крајем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još jedno viđenje. Pre neki dan odgledao skoro na "jedva" jer traje 2h a zaplet nije posebno originalan a i predvidiv. 4/10.I Came By
![]()
Nepredvidivo, realistično i dobro odglumljeno. Fokus nije samo na jednom glavnom liku od početka do kraja nego film pruža nekoliko lažnih protagonista i daje svakom od njih dovoljno prostora za razvoj. Opet se provlače indirektno neka pitanja socijalne pravde al može da se zanemari s obzirom na to da je sve ostalo top odrađeno... kad razmislim možda jedan od najboljih trilera koje sam pogledao. 5/5
Pa ok, mozda ga jesam malko precenio, verovatno zbog toga sto nista dobro citavih 6 meseci nisam pogledao ali meni onakav razvoj dogadjaja nije bio bas predvidiv... ipak je kraj ispao mnogo tuzniji nego sto sam se nadaoJoš jedno viđenje. Pre neki dan odgledao skoro na "jedva" jer traje 2h a zaplet nije posebno originalan a i predvidiv. 4/10.
9/10 za Nope, baš zato što su uspeli prezvakan motiv predstaviti na koliko ,toliko originalan način.
Pa ok, mozda ga jesam malko precenio, verovatno zbog toga sto nista dobro citavih 6 meseci nisam pogledao ali meni onakav razvoj dogadjaja nije bio bas predvidiv... ipak je kraj ispao mnogo tuzniji nego sto sam se nadao
Nelogično da mladog iranca posle onakve priče i drogiranja namami onako lako da bi ga ubio.
šta je tek izveo sa alarmom/kljucevima za mamu da je namami da uđe u kuću je posebna glupost i da mama uopšte ne posumnja?
Kako tužan kraj kad je dobro pobedilo (I came by)? Bilo je nekoliko ovogodišnjih filmova koji su bolji trileri od ovoga.
Ok, tebi baš malo treba da te ponese.Umrese i mama i sin, oboje glavne uloge... nije bas klise kakav imamo svakog dana
Jel si gledao sa prevodom?The Invitation
https://www.imdb.com/title/tt12873562/? ... vi_tt_i_11
Konačno vampirski film vredan spomena! Da vidimo šta ovde imamo:
- glavni lik koji vrišti koliko podseća na Megan Markl
- britansku aristokratsku porodicu sa mračnom tajnom
- uveden meni nov koncept sisanja krvi iz donjeg ekstremiteta
Konačno nešto koliko-toliko originalno da se pojavi. Topla preporuka iako ne tvrdim da je film remek-delo, ali barem razbija monotoniju.
daJel si gledao sa prevodom?