Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

Ja sam za sada pogledao neke WW2 poluigrane dokumentarce, Nečistu krv, i pronašao francusku seriju La Revolution, zanima me Francuska revolucija kao tema, mada ova pilot ep. koju sam pustio ima neke supernatural elemente izgleda, što nije moj fah. Ženi pustim horore kada dođe sa posla, mene taj žanr mahom ne zanima i to je to... Za novim filmovima ne patim, ako mi se nešto gleda ima na yts torentu...

Nema, ovo mi izbacuje kad ukucam scream, ovo prvo je neka serija za koju nisam znao ni da postoji -

Screenshot-20.png
Jel ima prevod na hrvatski taj Scream?

The Adam Project

Film ocena 7
Sf avantura

Glumci: Ryan Reynolds,Walker Scobell,Mark Ruffalo

Ovaj film je igra sa dosadašnjim idejama putovanja kroz vreme u filmovima naučne fantastike sa dodatkom dobrog humora.
Adam Rid, star 13 godina, koji tuguje zbog iznenadne smrti svog oca već godinu dana, jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo krije. Ovaj misteriozni pilot se ispostavlja da je starija verzija njega iz budućnosti. Rizikovao je sve da bi se vratio kroz vreme na tajnom zadatku.Zajedno moraju krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, ispravili stvari i spasili svet.

Seduced: Inside the NXIVM Cult (2020)

Dokumentarna emisija o Indiji Oksenberg (ćerci Katarine Oksenberg i unuci Jelisavete Karađorđević) i njenim iskustvima u kultu kome je pripadala godinama i iz koga se jedva izvukla. Ne znam koliko je emisija realistična što se tiče Indije i njenog delovanja u kultu, ali sama činjenica da ovakvi užasni kultovi postoje i da često prolaze nekažnjeno je strašna. Svakako zanimljivo i poučno.

Pa...ne. Meni je bolji u "Planeti tame" celoj toj trilogiji tačnije.

Inače,ne znam šta @Heidfeld fan ima protiv efekata ovog filma. Po meni,odlično odrađeni,mešavina CGI i practical efekata. S' obzirom na budžet,vrlo dobro. Današnji filmovi imaju po 150 miliona budžet,a efekti očajni...
Recimo da taj film ne spada ni medju top 10 najboljih sci-fi filmova svih vremena

Dok je F&F krem

The King's Man -Početak

Triler,avantura
Ocena 6,7

Glumci: Rejf Fajns, Džema Arterton, Ris Ivans, Metju Gud, Tom Holander, Haris Dikinson, Danijel Bril, DŽimon Hansu i Čarls Dens

Film je prica o nastanku Kingsman,snimljen prema istoimenom stripu Dejva Gibonsa i Marka Milara a objavljenog od strane Marvelovog izdavača, Ajkon komiksa. Radnja se fokusira na dogadjanja pred i pocetak Prvog svetskog rata i rođenja organizacije Kingsman.

The King's Man -Početak

Triler,avantura
Ocena 6,7

Glumci: Rejf Fajns, Džema Arterton, Ris Ivans, Metju Gud, Tom Holander, Haris Dikinson, Danijel Bril, DŽimon Hansu i Čarls Dens

Film je prica o nastanku Kingsman,snimljen prema istoimenom stripu Dejva Gibonsa i Marka Milara a objavljenog od strane Marvelovog izdavača, Ajkon komiksa. Radnja se fokusira na dogadjanja pred i pocetak Prvog svetskog rata i rođenja organizacije Kingsman.

Koliko je prvi film iz ove serije odličan, toliko je ovaj treći očajan.

Back