Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

maxresdefault.jpg

IMDB: https://www.imdb.com/title/tt1899353/

@Emihs Pogledala sam film. Akcija traje non stop. Ima previše nerealnih scena u toku borbe. Ali dobro, to je sad stvar ukusa. Ako je tako, to je kao da kažem: Superman nerealno jako udara. Film nema neki plot, zapravo i nema plot. :D
Previše akcije za moj ukus, nije mi to to.
Акција само на азијски начин, код њих мора бити борилачких вјештина.

The Oak Room

MV5BNWM5NWMwMTUtNDRjZC00YzRkLWI3ZDItNTY3NWNjNWFkMDE2XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_.jpg

Film je sniman po nekoj manje poznatoj drami pa ima malo više priče nego radnje, al može da prođe s obzirom na tanak izbor trilera danas...
Volterov sin iz Breaking Bad-a koji ima cerebralnu paralizu ovde deluje relativno normalno izuzev par scena koje zahtevaju intenzivniji prikaz emocija na licu... celokupna gluma je isto malo prenaglašena.
Ocena: 3/5

Poslednja izmena:

Веома добра прича о ирској традиционалној породици и њеној борби са дрогом и провинцијом Нове Енглеске на путу ка успеху. Сјајни лудак Кристиан Бејл и увек јако добра и симпатична Ејми Адамс.
jbt koji white trash čitava Mikijeva familija

The Suicide Squad - 6/10

Meni je ovo najlosiji deo od sva 3 iako ima najvisu ocenu.

Napucano pojacanjima, ali jedino sto odobravam su simpaticna Daniela Melchior i Sylvester Stalone kao King Shark.

I definitivno me nervira Margot Robbie kao Harley, posebno njen glas. Definitivno treba da je glumi Kaley Cuoco, koja pravi cuda u seriji. Ili bar da nasnime njen glas preko Margot. :D

Tako da eto, akcija, samari, eksplozije, film za ubijanje vremena.

Ozbiljno? :huh:
Nisam gledao film ali ne mogu da zamislim da bi antipatična Peni iz TBBT bila simpatičnija i privljačnija od Margot Robbie
Ma ko gleda TBBT. To nikad nisam mogao da svarim.

Imas druge stvari sa njom od 8 simple rules od pre 20 godina do danas.

Ali konkretno mislim na istu ulogu.

Postoji serija crtana gde je Kaley producent i daje glas Harley.

To je ludilo koliko je dobro. Kaley briljira. I ona druga kokoska koja glumi Poison Ivy. Njih dve ako se nisu smuvale nije niko. :D

Serija je bolja od filmova. 8,5 ima ocenu na imdb. Gledaj ako si propustio.

Meni je Margot nesimpaticna, njen glas me zivcira.

UNKNOWN
002834d9cc13c5fe8d3c44b04f025bdebaa1b154.jpg

Kvalitetan film, 4/5. Dopada mi se sam koncept, obrti koji su potpuno neočekivani i na neku vrstu originalnost zamisli. Vode nas u jednom smeru, verujemo da glavni akter govori istinu jer je i sam ubeđen u to dok se ne dogodi preokret. Za film sam čula preko @Lorelajn . :heart:
Preporučujem film.
retko koji film mi se dopada...ovaj mi se zaista dopao...drzi paznju, odlicna gluma :)

ja dajem 4,5/5...samo zato sto jos nisam gledala film 5/5 :mrgreen:

Drago mi je da ti se dopao 💐

High School Musical

MV5BZmQ3MWEyNTYtOTY1OC00MTljLWI3OGUtMmU1ZDc2OTYxNDQ4L2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMTczNjQwOTY@._V1_.jpg

Ocena: 2.5/5

Ne mogu mu dati visoku ocenu jer je film za decu. Ok, za tinejdžere. Bez obzira što glumi Vanessa Hudgens. Ima tu elemenata koji su standardi kod tinejdžerskih filmova. Popularan momak sportaš, devojka štreberka u koju se zaljubi, neka drama queen devojka željna pažnje. Kliše. Druga stvar, dobar deo filma je samo pevanje, mjuzikl i za obične scene. Pevanje je praktično očigledno sve samo ne uživo.

To je ta ocena, toliko vredi. Ne preporučujem. iks-de

HOLIDATE
AAAABURixsSus9MJO6NKpEeEyP07Gk_gRGQOlT2GMoJfkgEfiNtsFDWBJnsXw9iBg9k0uQtuTD8CK-Kpf2Y0j2P1MOL2g4aW8UQGdIiRRBqdvdY6hNdLX0_o31foU5z3BA.jpg

Odlgedala sam jedan fantastičan Božićni film koji uključuje elemente romantike, ali više komedije. Par koji se slučajno upoznaje i ostvaruje dogovor da budu par samo za praznike kako ne bi provodili iste sami. Sve je dogovoreno bez obaveza zbog čega su opušteno govorili šta misle jedno o drugom bez pritiska da li će reći nešto pogrešno. Međutim, vremenom se zaljubljuju jedno u drugo (klasika).

Uglavnom, za mene je 10/10 jer ima sve elemente koje volim da vidim u filmu. Dobra komedija, ljubavna priča i Božić.

HOLIDATE
AAAABURixsSus9MJO6NKpEeEyP07Gk_gRGQOlT2GMoJfkgEfiNtsFDWBJnsXw9iBg9k0uQtuTD8CK-Kpf2Y0j2P1MOL2g4aW8UQGdIiRRBqdvdY6hNdLX0_o31foU5z3BA.jpg

Odlgedala sam jedan fantastičan Božićni film koji uključuje elemente romantike, ali više komedije. Par koji se slučajno upoznaje i ostvaruje dogovor da budu par samo za praznike kako ne bi provodili iste sami. Sve je dogovoreno bez obaveza zbog čega su opušteno govorili šta misle jedno o drugom bez pritiska da li će reći nešto pogrešno. Međutim, vremenom se zaljubljuju jedno u drugo (klasika).

Uglavnom, za mene je 10/10 jer ima sve elemente koje volim da vidim u filmu. Dobra komedija, ljubavna priča i Božić.
jaoj Ema

Back