Redmond
Elita
- Poruka
- 18.209
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znala da ti se dopada. Slatka jeste.raj za oči
Žena od Džona KrasinskogKo je Emily?
Wajtenhaus?
ako ste i dalje šokirani nakon gledanja pogledajte analizu filma, u suštini je veoma tužan, jedna jeziva priča o usamljenosti i onom šta bi moglo sa bude...I'm Thinking of Ending Things
![]()
Mindfuck od filma. Morao sam na mišiće da ga odgledam do kraja jer nije jedan od onih koji lako drže pažnju. Opšti utisak mi je osrednji. 3/5
- glumica sa najlepsim okicama u Holivudu.

pa napisi neku ocenu, kako ti se dojmio sta znam...?

Sve u svemu neuobičajen i interesantan. Pomalo uvrnut. Po meni pun odličnih kadrova. Glumci (meni potpuno nepoznati) odlično odradili svoj posao. Ekspresije lica fantastične. Što se tiče ocene, dvoumim se između osmice i devetke.pa napisi neku ocenu, kako ti se dojmio sta znam...?
sve je super sem lifta, npr...?![]()
daj mu osmicu da se ne uobrazi.Sve u svemu neuobičajen i interesantan. Pomalo uvrnut. Po meni pun odličnih kadrova. Glumci (meni potpuno nepoznati) odlično odradili svoj posao. Ekspresije lica fantastične. Što se tiče ocene, dvoumim se između osmice i devetke.

U potpunosti te razumem. Žena je predivna. Ima to nešto... Uh ... Žena sam a nisam mogla odvojiti pogled od nje.daj mu osmicu da se ne uobrazi.
bdw, trazim neku onaku slicnu onoj sto je nazalost stradala..![]()
Slažem se sa ocenom. Gledao sam juče. Početak filma i razvoj priče malo dosadan. Tek kad krene akcija, može pristojno da se gleda i da se ubije vreme. 7 je prava ocena (da je kladionica, bilo bi poluvreme-kraj 3-7)Jungle Cruise - 7/10
Solidno. Diznijeva mesavina Indijane Dzonsa i Pirata sa Kariba.
Avantura, akcija, samaranje, pokusaj humora...
Film za ljubitelje The Rocka ili Emily. A za druge moze da ubije dva sata vremena.
Najbolji deo filma - pocetak filma Diznijev logo i Nothing Else Matters.![]()
Gledao danas... meni nije baš nešto... slično kao i "Avantura u džungli", kad je krenulo rokanje, može da se gleda... Džon Sina glumi otprilike kao Milica MilšaPogledajte prilog 991421
Pa da. Odmah se vidi ogromna razlika između ovog i onog iz 2016 godine. Znači,samo treba čovek koji zna da radi svoj posao kao James Gunn. Proletelo mi dva sata za čad,baš sam se zabavio. King Shark(Stallone mu pozajmio glas) omiljeni lik
8/10
Elba i Margo dobri... 7.Prema mojim izvorima Sotir je dobro, samo je rešio da napusti forum, što znači da je samo pitanje vremena...

a i realno da li ima boljeg momenta za gledanje? Ko god je igrao apsurdni Postal 2 sigurno će želeti da vidi i ovo vrhunsko treš remek delo. Najbolji najgori film ili što bi neki rekli toliko je loše da je zapravo dobro. Naravno ovakva lakrdija od filma je rađena ciljano jer je takva i igrica, čak se kreatori filma i igre zajedno pojavljuju u jednoj od scena mada i ovako bolestan film zaslužuje da bude pušten iz zezanja kada nemate ideju za bilo šta drugo.