- Poruka
- 26.908
Необична породица и један сасвим случајно откривени дар. Јако лепа и топла прича.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve vrvi od pozivitnih recenzija, prosto neverovatno da nesto dobro ima veze sa kejdzom

i ja se pitam šta mu bisve vrvi od pozivitnih recenzija, prosto neverovatno da nesto dobro ima veze sa kejdzom
Ko je Emily?Jungle Cruise - 7/10
Solidno. Diznijeva mesavina Indijane Dzonsa i Pirata sa Kariba.
Avantura, akcija, samaranje, pokusaj humora...
Film za ljubitelje The Rocka ili Emily. A za druge moze da ubije dva sata vremena.
Najbolji deo filma - pocetak filma Diznijev logo i Nothing Else Matters.
Emily BluntKo je Emily?
Wajtenhaus?
Jooj... To ima ona pevac Blunt,jel to njegova cerka?Emily Blunt
Edge of Tomorrow, A Quiet Place, Sicario...
Ne to mu je keva.Jooj... To ima ona pevac Blunt,jel to njegova cerka?
Dzejmsu Bluntu?Ne to mu je keva.
Pa ne mozes da gledas film sa 40 godina zakasnjenja.
И поред сјајне сценографије,епизодне улоге Дерил Хане и одличне музике нисам импресиониран једним од првих радова славног редитеља.

Да чиста десетка...немам замјерки на овај поприлично тежак филм.THE HUNT (Jagten) - 2012IMDB: https://www.imdb.com/title/tt2106476/

Film je po meni čista desetka. Neverovatno je kako nevina mala laž može promeniti nečiji život iz korena.
Malo mesto, devojčica optuži dobrog čoveka da je pokazivao "pišu" i onda ga svi smatraju pedofilom. Neće ga uslužiti u radnjama, kao ni njegovog sina. Tuku ga. Bilo kako bilo, to se sve sredjuje i ljudi prihvataju fact da su pogrešili.
Završnica je predobra. Uprkos tome što je većina prihvatila činjenicu da čovek nije kriv, postoje neki koji ne veruju u to i to je bio pucanj upozorenja da on nije poželjan. Film je na danskom ili švedskom, meni su jako slična ta dva jezika.
Dopada mi se što su dosta radili na scenama tišine, gde se samo razmenjuju pogledi. Gde glumačko umeće dolazi do izražaja. Dosta je napetih scena i uspevaju da približe gledaocima radnju tako da se saosećamo sa glavnim akterom. Ne možemo verovati da mu to rade, čak i najbolji prijatelj.Да чиста десетка...немам замјерки на овај поприлично тежак филм.
Добро има и до глумца, пази Mads Mikkelsen је заиста топ класа од глумца.Dopada mi se što su dosta radili na scenama tišine, gde se samo razmenjuju pogledi. Gde glumačko umeće dolazi do izražaja. Dosta je napetih scena i uspevaju da približe gledaocima radnju tako da se saosećamo sa glavnim akterom. Ne možemo verovati da mu to rade, čak i najbolji prijatelj.
Slažem se. Ima tako neki neobičan glas, kao pojava je interesantan. Nema one nameštene fejk zube, njegovi su. Baš me interesuje kako će odigrati ulogu Grindelwalda u Fantastičnim zverima.Добро има и до глумца, пази Mads Mikkelsen је заиста топ класа од глумца.