- Poruka
- 26.903
Одлично узбудљиво остварење о кључним питањима савремене Америке уз много познатих лица.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o, da, tacno se vidja ovakva akcija svuda po svetu u reali inace...The Gray Man - jadna djevojcica sa pismejkerom sta sve mora da trpi..jos jedan 007 il jason bourne..akcija non stop, selidbe po drzavama i svrsetak u nasoj lijepoj na korculi...hoce li srce naroda izdrzati gledati kapetana amerike u ulozi sadiste bum vidjeli..radnja filma, smrdljiva cia..7/10..

Vec sam 2 puta zaspao uz ovaj filmJurassic World Dominion
Glumci: Chris Pratt,Bryce Dallas Howard,Laura Dern
Nakon uništenja ostrva Nublar, dinosaurusi sada žive i love zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni grabežljivci na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima istorije u novoj eri.
Ukratko, ako nemate pametnija posla i da 2 h potrošite na nesto zabavnije i pametnije..gledajte ovaj film.U suprotnom bolje odspavajte tih 2 sata.
Žešće njesra. Ugasio sam na prvoj sceni gmizavaca i zimskog okruženja. U stvari, novi američki filmovi danas mi služe da povraćam sadržaje iz želuca.Jurassic World Dominion
Glumci: Chris Pratt,Bryce Dallas Howard,Laura Dern
Nakon uništenja ostrva Nublar, dinosaurusi sada žive i love zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni grabežljivci na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima istorije u novoj eri.
Ukratko, ako nemate pametnija posla i da 2 h potrošite na nesto zabavnije i pametnije..gledajte ovaj film.U suprotnom bolje odspavajte tih 2 sata.
Takođe za povraćanje.The Gray Man
Akcija/ Triler
Glumci: Ryan Gosling,Chris Evans,Ana de Armas
Rajan Gosling glumi agenta, koji je kao klinac izvađen iz zatvora, i počeo da radi prljave poslove za državu. Ipak, dvadesetak godina kasnije, on saznaje da njegov novi poslodavac radi prljavo i samim tim dobija metu na čelu. Kreće da ga juri socioapata CIA agent, koga glumi Kris Evans. Rajanu pomaže agent očinska figura koji ga je svojevremeno ubacio u celo ludilo, Bili Bob Tornton i partnerka Ana De Armas.
ja to pricam ceo zivotU sustini belci su smradovi i povlasteni sem ako nisu lezbejke, onda su ok.