Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

https://www.imdb.com/title/tt2625030/

918ABuHysDL._SL1500_.jpg

Preporuka.

8/10

The Gray Man - jadna djevojcica sa pismejkerom sta sve mora da trpi..jos jedan 007 il jason bourne..akcija non stop, selidbe po drzavama i svrsetak u nasoj lijepoj na korculi...hoce li srce naroda izdrzati gledati kapetana amerike u ulozi sadiste bum vidjeli..radnja filma, smrdljiva cia..7/10..
o, da, tacno se vidja ovakva akcija svuda po svetu u reali inace...;) :mrgreen: 🤣 :cool:

The Game (1997)

364531-xloadp.jpg

Iz nekog razloga nikada do sada nisam pogledao ovaj film mada sam znao za isti. Opisao bi ga kao Shutter Island samo varijanta devedesetih u nešto skromnijem izdanju i naravno drugačijom pričom. Radnja počinje tako što ekstremno bogati biznismen od svog brata na poklon dobija pozivnicu na kojoj je upisam broj i ime kompanije CRS kojoj treba da se obrati. Naravno posle malo nećkanja on pristaje na to i shvata da je u pitanju igra za one se dubokim džepom ali kao što će se ispostaviti igra je daleko od obične i glavni akter ne zna da li je ono što doživljava stvarnost ili iluzija. Michael Douglas odličan baš mu je legla ova uloga, film naravno ima dosta nerealnih scena ali drži pažnju uz po meni malo smoran kraj ali ima preporuku za gledanje.

Ocena: 7.5/10

Delicious

Francuski film
Glumci: Grégory Gadebois,Isabelle Carré,Benjamin Lavernhe

Film prioca pricu o otvaranju prvog restorana . Francuska, 1789, neposredno pre revolucije.
Uz pomoć žene koju upoznaje kuvar kojeg je otpustio njegov gospodar pronalazi snagu da se oslobodi svog položaja sluge i otvara prvi restoran.

Beyond the Reach - https://www.imdb.com/title/tt2911668/?ref_=nm_flmg_act_12

463-lssi2.jpg

Majkl Daglas je bogati prajz hanter, lovac na zabranjene vrste, koji unajmljuje mladog trekera, ne znam čoveka, generička američka faca, Tom Brejdi tajp... dolazi do incidenta i sve se pretvara u igru mačke i miša, svojevrsni manhunt, borbu za opstanak, svaku kap vode u nekoj pustaru južno od Denvera..

ocena: mož' da se gleda

Tom Brejdi -
432651_024.jpg

Ice Road Killer

Hororcic na delekom severu u snegu i ledu kao osvezenje od 40 stepeni.

Majka i njena cerka trudnica prime stoperku koju juri kamiondzija da joj se osveti. U pokusaju da joj pomognu, donose gomilu glupih odluka i samo se sve vise zakopavaju u probleme koji nisu bili njihovi.

Nije nista posebno, ali glumice su lepuskaste. Vise simpatican filmic nego horor ali moze da prodje.

Toscana

Drama, romantika
Glumci:Cristiana Dell'Anna,Lærke Winther,Thue Ersted Rasmussen

Danski kuvar klojiu ima mišelinove zvezdice i fensi restoran, nakon smrti svog oca koji je takodje bio kuvar nasledjuje imanje u Toskani gde je njegov otac živeo i radio.Putuje u Toscanu da bi podao nasledstvo sa kojim bi proširio svoj posao u Danskoj.U Tosskani na imanju srece drugaricu iz detinjstva koja ga inspiorise da rašcisti sa svojom prošlošcu i opsednutost ocem,i ponbovo rfazmisli o živ otu i ljubavi.

Jurassic World Dominion

Glumci: Chris Pratt,Bryce Dallas Howard,Laura Dern

Nakon uništenja ostrva Nublar, dinosaurusi sada žive i love zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni grabežljivci na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima istorije u novoj eri.

Ukratko, ako nemate pametnija posla i da 2 h potrošite na nesto zabavnije i pametnije..gledajte ovaj film.U suprotnom bolje odspavajte tih 2 sata.

Jurassic World Dominion

Nakon uništenja ostrva Nublar, dinosaurusi sada žive i love zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni grabežljivci na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima istorije u novoj eri.

Ukratko, ako nemate pametnija posla i da 2 h potrošite na nesto zabavnije i pametnije..gledajte ovaj film.U suprotnom bolje odspavajte tih 2 sata.

Vec sam 2 puta zaspao uz ovaj film 😁
Bas drzi paznju

The Gray Man

Akcija/ Triler
Glumci: Ryan Gosling,Chris Evans,Ana de Armas

Rajan Gosling glumi agenta, koji je kao klinac izvađen iz zatvora, i počeo da radi prljave poslove za državu. Ipak, dvadesetak godina kasnije, on saznaje da njegov novi poslodavac radi prljavo i samim tim dobija metu na čelu. Kreće da ga juri socioapata CIA agent, koga glumi Kris Evans. Rajanu pomaže agent očinska figura koji ga je svojevremeno ubacio u celo ludilo, Bili Bob Tornton i partnerka Ana De Armas.

Jurassic World Dominion

Žešće njesra. Ugasio sam na prvoj sceni gmizavaca i zimskog okruženja. U stvari, novi američki filmovi danas mi služe da povraćam sadržaje iz želuca.

The Gray Man

Akcija/ Triler
Glumci: Ryan Gosling,Chris Evans,Ana de Armas

Rajan Gosling glumi agenta, koji je kao klinac izvađen iz zatvora, i počeo da radi prljave poslove za državu. Ipak, dvadesetak godina kasnije, on saznaje da njegov novi poslodavac radi prljavo i samim tim dobija metu na čelu. Kreće da ga juri socioapata CIA agent, koga glumi Kris Evans. Rajanu pomaže agent očinska figura koji ga je svojevremeno ubacio u celo ludilo, Bili Bob Tornton i partnerka Ana De Armas.

Takođe za povraćanje.

Not Okay

Tezak i mucan film za gledanje.

Poseban dodatak je i da je woke. Pa je onda jos i bezobrazan.

Bogata bela devojka koja radi neki bezvezni posao u magazinu, nema socijalni zivot i prijatelje, da bi ostavila utisak na lokalnog klipana, slozi laznu pricu o putovanju u Pariz gde se onda desi teroristicki napad, a ona mora da nastavi da glumi zrtvu da ne bi ispala lazov.

Onda odlazi na terapije gde srece crnkinju koja je zrtva pucnjave. Mislim mi ovde sta smo preziveli ratove i bombardovanja ne bi trebali da izlazimo od psihijatra. Elem, ta crnkinja je poznata aktivistkinja i Zoey se sprijateljuje sa njom i krade fore kako bi postala popularna na drustvenim mrezama.

Naravno tu je i zavidna lezbejka na poslu koja glumi neku moralnu cistunicu koja joj je non stop za petama.

U sustini belci su smradovi i povlasteni sem ako nisu lezbejke, onda su ok.

Na imdb se vodi kao komedija drama, ali nema apsolutno nista smesno u filmu. Ovo je vise tragedija.

E sad sto sam ga gledao uopste, pa imam neku slabost na Zoey Deutch (Vampirska akademija, Zombilend) od kad se pojavila pre xy godina.

Ako vam je faca poznata to je zato sto je Zoey cerka Lea-e Thompson na koju sam imao crush kao klinac kad sam gledao Back to the Future. Sto bi se reklo gledaj majku biraj cerku. :D

Što se tiče lezbejki, osvrnimo se na sledeći film: Tor: Ljubav i Grom
Kao klinac voleo sam Marvel junake u stripovima, kasnije i neke filmove o istim.
Ali ovaj najnoviji naslov... Hmmm, poligon gde lezbijka prosto gura gledaocu prste u ždrelo da povrati i ono od prekosutra.
Minus dva ( -2 ) od 1 do 10 je moja realna ocena ovog, teletabis ostvarenja.
S.R.A.NJ.E. od filma

Back