GLASAJTE,pa ipak smo ljudi

egege jeste li vi probali Crysis u 1.3MP u ultra high... niste? E zato je shit ;)
a da je losha igra nije tachno, modovi su ULTRA zanimljivi i taktichki se dosta ponashaju, josh kad dodash onakvu grafiku... pfff nemozhe te svuci, ja sam jedno 2 sata shetao po ostrvu i gledao i samo gledao :)

Ja nisam toliko matori gamer ali za mojih 6 godina "radnog iskustva" :lol: rekao bih (sa top 10 liste) samo Bioshock i Assassin's Creed (DMC4 cemo tek da probamo - ocekivanja su velika sa moje strane) a sto se tice kvalitetnih igrica koje sam odigrao... prince of persia serijal, tomb raider serijal, gothic 1 i 2, Elder scrolls 3, Red Alert 3, Legacy of kain Defiance, Ground Control 2, Silent hill 2, Serious Sam FE i SE, halo (prvi naravno), resident Evil (bez 4-ke), svi tipovi Worms-a, FEAR, Hitman 2, Syberia 1 i 2, Undying, Half life serijal (ne narandžasta kutija), Manhunt, Lotr: BfMe2, Warcraft 3 i za kraj jedini i neprevazidjeni The Witcher!

au vidi nema Crysis-a... Niti ce ga biti jer je igrica prosek (okrutno losa prica zapakovana u dobar engine sa reklamnom kampanjom koja ima vise nula nego godisnji budžet republike Srbije)... tresla se gora rodio se "zgodni" mis! Gde li sam vec to cuo... neko rece Doom 3? Ma jok...

Ali to je moje misljenje i svako ima pravo na svoje! rest my case.

Ja nisam toliko matori gamer ali za mojih 6 godina "radnog iskustva" :lol: rekao bih (sa top 10 liste) samo Bioshock i Assassin's Creed (DMC4 cemo tek da probamo - ocekivanja su velika sa moje strane) a sto se tice kvalitetnih igrica koje sam odigrao... prince of persia serijal, tomb raider serijal, gothic 1 i 2, Elder scrolls 3, Red Alert 3, Legacy of kain Defiance, Ground Control 2, Silent hill 2, Serious Sam FE i SE, halo (prvi naravno), resident Evil (bez 4-ke), svi tipovi Worms-a, FEAR, Hitman 2, Syberia 1 i 2, Undying, Half life serijal (ne narandžasta kutija), Manhunt, Lotr: BfMe2, Warcraft 3 i za kraj jedini i neprevazidjeni The Witcher!

au vidi nema Crysis-a... Niti ce ga biti jer je igrica prosek (okrutno losa prica zapakovana u dobar engine sa reklamnom kampanjom koja ima vise nula nego godisnji budžet republike Srbije)... tresla se gora rodio se "zgodni" mis! Gde li sam vec to cuo... neko rece Doom 3? Ma jok...

Ali to je moje misljenje i svako ima pravo na svoje! rest my case.

A gde ti tu Gothic III, to obavezno da odigras...:thumbdown:

egege jeste li vi probali Crysis u 1.3MP u ultra high... niste? E zato je shit ;)
a da je losha igra nije tachno, modovi su ULTRA zanimljivi i taktichki se dosta ponashaju, josh kad dodash onakvu grafiku... pfff nemozhe te svuci, ja sam jedno 2 sata shetao po ostrvu i gledao i samo gledao :)
Za ovo sto je podvuceno i podebljano si u pravu.Oni sto nisu igrali Krizu(a ima bar jedan takav, koji je na ovoj temi pisao),da bi ispali neki stari gameri,kazu da je shit a pricaju za stare igre da su Cool.Ja neam nista protiv starih igara,npr.i meni je bolji AoE II od III,Starcraft,Pacman:lol:,CS 1.6,... .Ali najveca je fora u tome,da neki kazu da je npr.Kriza njesra,a nisu je uopste igrali.Za mene su najbolje igre iz perioda 2002-2005(6) i ukljucujuci vec napomenute starije igre od 2002

@ nikola167
Serious Sam mi je gotivan jer je to jedna od onih klasicnih makljaza gde bacas mozak na otavu i ne razmisljas ni o cemu osim toga kako da stignes do sledecih vrata i pokupis malo ammo-a! a i komentari mogu biti duhoviti. Iskreno receno ja Crysis i Serious Sam-a nikada ne bi stavljao u isti kos iako im je korenska osnova ista> FPS. Kao da poredis recimo Harry pottera i Gospodara prstenova...

@ Lord of Midnight
na listu namerno nisam stavio Gothic 3 zato sto je taj (ne)nastavak totalno degradirao serijal u mojim ocima. Ono sto su Gothic 1 i 2 zajedno ne moze da pridje Gothicu 3 zbog bagovitosti, neoptimizacije, u nekim trenutcima tezine same igrice, idiotizma pojedinih questova itd. Mozda se i izvuku sa 4-om ali pre toga moram da predjem Gothic3 (a vec sam ga brisao 4 puta sa harda koliko me je razocarao)!

Back