bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 46.495
Ma kakvi, držim se ja moje zlatne uplatnice u dva primerka.....a oćete elektronska plaćanja....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi, držim se ja moje zlatne uplatnice u dva primerka.....a oćete elektronska plaćanja....![]()

Ali me ovo podseti na dogadjaj od pre nekoliko danaMora da su blokaderi umesani.
.

Lampaše, isključivoIli rumuni koji kradu televizore![]()

Nazalost i krstarica je bila na udaru oko sat vremena nisam mogao da udjem , i sad povremno nekad po minut dva zastoj za cloudflare

Zovu te neku prozu da pišeš vidim
ni po jada što forum nije radio nego ja zaboravio šta sam ono hteo da napišem... muka...

da, moji obožavaoci, kako me samo obožavajuZovu te neku prozu da pišeš vidim![]()
Kakve penale? 90% stranica koje idu preko cf kroz proxy su free nalozi, zive od onih ostalih 10%, ali i to su abnormalni iznosi. CF je najbolja stvar koja se pojavila za hosting provajdere, opasno dobar sistem, nazalost desavaju se i ovakve stvari, ne cesto ali se desavaju. Kada ukinu free naloge bice zapomaganja.Ko to drzi ima da plati penale!
18.11.2025. |15:52
Pogledajte prilog 1819373
Veliki delovi interneta bili su nedostupni širom sveta zbog ozbiljnog tehničkog problema u servisu Cloudflare, koji je jedan od ključnih provajdera internet infrastrukture.
Kompanija je potvrdila da problem postoji, i saopštila da aktivno radi na rešavanju.
Tokom zastoja, milioni korisnika prijavljivali su da im se veliki broj sajtova ne učitava, dok su neki od najpoznatijih globalnih servisa, poput X-a i ChatGPT-ja, beležili potpuni ili delimičan prekid rada.
Oba prekida rada prate se posebno u realnom vremenu na tehničkim portalima, dok se sajtovi širom sveta postepeno vraćaju u funkciju.
Problemi su počeli da se smanjuju nešto pre 16 časova, kada je i broj prijava na servisu DownDetector počeo lagano da opada.
Rešenje na vidiku?
Cloudflare je u 15:43 objavio da je "potencijalno rešenje već primenjeno".
"Rešenje je implementirano i verujemo da je incident sada otklonjen. Nastavljamo da pratimo situaciju kako bismo potvrdili da se svi servisi normalno ponašaju", navela je kompanija u zvaničnom saopštenju.
Neposredno pre toga, Cloudflare je saopštio da je uspešno obnovio rad administracionog panela, ali da širi problemi i dalje postoje.
"Primena jedne od izmena vratila je funkcionalnost kontrolnog panela. Još radimo na potpunoj sanaciji uticaja na servise", saopštio je tim.
Izvor: b92
I forum je bio zahvečen ovim problemom ali i mnogi domaći sajtovi. Problem traje i dalje.
Pogledajte prilog 1819375
Kaže se gospodara Vučića.Šta sve ne rade mračne strane sile i plaćenici Soroša da sruše gospodina Vučića sa vlasti!
igraj igriceKrsta satima nedostupna nisam mogo ni na wc ko čovek![]()
Узе ми реч са тастатуреBačulov opet... ccc.
Опет? Он је преживео више атентата од Фидела Кастра, а од њега је одржао и више говора. За Гиниса.Atentant na presednika???
to ne mora da se kaze, to se podrazumevaKaže se gospodara Vučića.

mjok....Moguce i da je AI testirala kako da obori internet