ГЛАСАЈ

Дали СРБИЈИ ТРЕБА Е.У

• Да

glasova: 21 56,8%
  • Не

glasova: 14 37,8%
  • Као куга

glasova: 0 0,0%
  • Србија није Европа

glasova: 2 5,4%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
FrankSWildYearS:
E ebiga aj razmisli malo zbog puta e jevropu prc, put za grchku ide preko hrvatske bosne crne nam gore i albanije , pola je realizovan.Rumuni imaju izlaz, a turci neche u skoro vreme u Evropu

Kladim se da bi Bugari, Makedonci i Grci rađe putovali preko Srbije nego ove tvoje navedene rute. Trebate lobirati kod evropskih glavonja za to i da ispljunu lovu za takav projekat...

Nexus 6:
5. oktobar je bio 2000., a Djindjic je ubijen 2003. godine...

ono sto ja hocu da kazem je da je onda 5/6/7. oktobra, postojala mogucnost da se posmenjuju svi idioti iz proslog rezima, na konto "revolucionarne" euforije...
danas je tako nesto nemoguce, i treba traziti evolutivno resenje...to je tesko, ali tako mora...
mozda ce se ukazati prilika za "6. oktobar" nekada u buducnosti, ali za sada...
Da trebali ste sve njih na bandere bash onako lepo da ukrasite maijlovu,(shto me vracha na naslov topica)U srbiji josh uvek vlada veliko nacionalizam i takvi u jevopu nechete nikad

koliko sam shvatio ti ne zivis u Srbiji...kako ti onda mozes da znas sta vlada ovde?
ostavi se tih pretpostavki...
meni se ova vlada ne svidja, ali nece ni ona doveka...usporili su/obustavili reforme, ali i doneli dosta zakona, saradjivali sa Hagom, iako su pricali da nece...

i nismo trebali ni na kakve bandere, nego u zatvor i da sprovedemo lustraciju...

Nexus 6:
koliko sam shvatio ti ne zivis u Srbiji...kako ti onda mozes da znas sta vlada ovde?
ostavi se tih pretpostavki...
meni se ova vlada ne svidja, ali nece ni ona doveka...usporili su/obustavili reforme, ali i doneli dosta zakona, saradjivali sa Hagom, iako su pricali da nece...

i nismo trebali ni na kakve bandere, nego u zatvor i da sprovedemo lustraciju...
Kao shto sam i prepostavljao gotivish koshtunjavog , nije shija nego vrat 8)

FrankSWildYearS:
Da trebali ste sve njih na bandere bash onako lepo da ukrasite maijlovu,(shto me vracha na naslov topica)U srbiji josh uvek vlada veliko nacionalizam i takvi u jevopu nechete nikad

Jesu li to repovi prošlosti: Čim pokušavaš neke stvari urediti po moralnim i demokratskim propisima, odmah si barem nacionalista.
Btw: ipak ima napretka, više nismo rušitelji ustavno-pravnog poretka i plaćenici stranih službi...HI!!??

Шта је било... опет ЛАЖНИ РЕЗУЛТАТИ АНКЕТЕ... ко овде гласа... опет су позивани учесници са других форума САМО ДА ДАЈУ ГЛАС... ХИИИИИИИИ ХИИИИИИИ ХИ

eremita:
Шта је било... опет ЛАЖНИ РЕЗУЛТАТИ АНКЕТЕ... ко овде гласа... опет су позивани учесници са других форума САМО ДА ДАЈУ ГЛАС... ХИИИИИИИИ ХИИИИИИИ ХИ

jaooooo...
opet zavera...
svaka tebi cast...keve mi...

to kazi sebi, kad ti skoci seselj u krvi...

na sve strane vredjas, a onda ja napisem nesto, sto ti, po obicaju, pogresno razumes, i onda ti meni kazes da se smirim...

kao sto rekoh...svaka tebi cast...

Banshee:
ma ne.sigurno neko namesta ove ankete :roll:
zavera!!!eto sta je ovo....
:roll:

Nisi dobro razumela, rekla sam nemaju veze
sa REALNOŠĆU, a to je različito od NAMEŠTANJA.
Pokazala sam to primerom, na onoj drugoj anketi, ali da
ponovim, po najnovijem istraživanju agencije "Faktor plus",
građani najviše poverenja imaju u :1. TOMISLAVA NIKOLIĆA
2. BORISA TADIĆA
3. BOGOLJUBA KVARNIĆA
4. SLOBODANA MILOŠEVIĆA
5. VOJISLAVA KOŠTUNICU

dobro,a ja kazem sta se vidi ovde na ovoj anketi.
drugo,ankete kod nas radjene jako cesto nisu ispravne jer uzorci cesto nisu reprezentativni zbog nestrucnosti anketara.
da li je tomislav nikolic zaista najpopularniji politicar u zemlji ili ne ja ne znam,ali ako jeste onda je to zabrinjavajuce :mrgreen:

Nexus 6:
to kazi sebi, kad ti skoci seselj u krvi...

na sve strane vredjas, a onda ja napisem nesto, sto ti, po obicaju, pogresno razumes, i onda ti meni kazes da se smirim...

kao sto rekoh...svaka tebi cast...

Нексусе6, добро... свака и Теби част... међутим у вези оне Твоје опаске "хвала на лепим жељама" не би било лоше да још једном прочиташ мој пост. :roll: :roll: :roll:

Nexus 6:
rekao si da me treba proterati iz zemlje...

Да, нажалост, толико си ме изнервирао... да у жељи да не разбијем компјутер пошто ми Ти ниси био близу... падох на испиту смирености и стрпљења...

елем, ако један човек прескаче насушну потребу да се:

1. ОТКРИЈУ, ПРОЦЕСУИРАЈУ И КАЗНЕ ЗЛОЧИНЦИ,
2. АКО НЕ ИНСИСТИРА НА ИЗВИЊЕЊУ ПРЕДСТАВНИКА ТОГА НАРОДА,
3. АКО ПРЕСКАЧЕ ПРЕТХОДНА ДВА ПА ЈОШ ПОЗИВА НА "ЉУДСКОСТ"
и "ПРАШТАЊЕ" а при томе је арелигиозан,
4. А ПОТПУНО ЈЕ СУПРОТНО ПОСТУПАО У СЛУЧАЈУ СРЕБРЕНИЦА...

онда је то за мене с т р а ш н о... али ипак, са моје стране претерана и
недолична реакција... зато прими моје извињење 8) 8) 8)

Детелина са три листа (тралалалалаааааааааа=
то је слика комуниста (трала ла лала лалалааааааааааааааааааа )

иста мета - исто одстојање
стара песма

Back