Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FrankSWildYearS:E ebiga aj razmisli malo zbog puta e jevropu prc, put za grchku ide preko hrvatske bosne crne nam gore i albanije , pola je realizovan.Rumuni imaju izlaz, a turci neche u skoro vreme u Evropu
Nisi u toku projekat je u toku , relaizuje se...dajte ljudi malo odmaknite od kurira i nacionala ebotefosilvaso:Kladim se da bi Bugari, Makedonci i Grci rađe putovali preko Srbije nego ove tvoje navedene rute. Trebate lobirati kod evropskih glavonja za to i da ispljunu lovu za takav projekat...

Da trebali ste sve njih na bandere bash onako lepo da ukrasite maijlovu,(shto me vracha na naslov topica)U srbiji josh uvek vlada veliko nacionalizam i takvi u jevopu nechete nikadNexus 6:5. oktobar je bio 2000., a Djindjic je ubijen 2003. godine...
ono sto ja hocu da kazem je da je onda 5/6/7. oktobra, postojala mogucnost da se posmenjuju svi idioti iz proslog rezima, na konto "revolucionarne" euforije...
danas je tako nesto nemoguce, i treba traziti evolutivno resenje...to je tesko, ali tako mora...
mozda ce se ukazati prilika za "6. oktobar" nekada u buducnosti, ali za sada...
Kao shto sam i prepostavljao gotivish koshtunjavog , nije shija nego vrat 8)Nexus 6:koliko sam shvatio ti ne zivis u Srbiji...kako ti onda mozes da znas sta vlada ovde?
ostavi se tih pretpostavki...
meni se ova vlada ne svidja, ali nece ni ona doveka...usporili su/obustavili reforme, ali i doneli dosta zakona, saradjivali sa Hagom, iako su pricali da nece...
i nismo trebali ni na kakve bandere, nego u zatvor i da sprovedemo lustraciju...
FrankSWildYearS:Da trebali ste sve njih na bandere bash onako lepo da ukrasite maijlovu,(shto me vracha na naslov topica)U srbiji josh uvek vlada veliko nacionalizam i takvi u jevopu nechete nikad
FrankSWildYearS:Kao shto sam i prepostavljao gotivish koshtunjavog , nije shija nego vrat 8)
eremita:Шта је било... опет ЛАЖНИ РЕЗУЛТАТИ АНКЕТЕ... ко овде гласа... опет су позивани учесници са других форума САМО ДА ДАЈУ ГЛАС... ХИИИИИИИИ ХИИИИИИИ ХИ
Banshee:ma ne.sigurno neko namesta ove ankete
zavera!!!eto sta je ovo....
![]()

Nexus 6:to kazi sebi, kad ti skoci seselj u krvi...
na sve strane vredjas, a onda ja napisem nesto, sto ti, po obicaju, pogresno razumes, i onda ti meni kazes da se smirim...
kao sto rekoh...svaka tebi cast...
Nexus 6:rekao si da me treba proterati iz zemlje...