Glas kod momaka

Kurtalici

Primećen član
Poruka
819
Kakav glas volite da momak ima?Dubok visok hrapav krestav?
Koliko to ima uticaja na vas,dali biste mogli da idete sa momkom koji ima visok glas a u svemu ostalom vam odgovara?
Inace temu postavljam u zenski kutak jer ste vi zene tolerantnije i kontam da cu dobiti vise odgovora nego da sam nesto slicno postavio kod muskaraca :)

Poslednja izmena:
Koliko to ima uticaja na vas,dali biste mogli da idete sa momkom koji ima visok glas a u svemu ostalom vam odgovara?
Inace temu postavljam u zenski kutak jer ste vi zene tolerantnije i kontam da cu dobiti vise odgovora nego da sam nesto slicno postavio kod muskaraca :)

Sad se nesto preslisavam i shvatam da nikad nisam imala decka koji nije imao lep glas, ali nikada nisam boji glasa pridavala znacaj pa verujem da je to puka slucajnost. Ipak, na glas svog sadasnjeg decka otkidam skroz, prelep je, muzevan i toliko upecatljiv da sam nekoliko puta uzivala slusajuci ga cak i kad je bio prilicno ljut na mene. I onda sam se trgla i pomislila da bi se verovatno jos vise naljutio kad bi shvatio da nisam ni obratila paznju na to sta mi prica slusajuci njegov glas. :zaljubljena:

Tek nakon sto sam na osnovu njegovog glasa ukapirala da to moze biti jedan od aspekata privlacnosti, shvatila sam koliko su piskavci zakinuti za taj adut.

Poslednja izmena:
Volim muževan, dubok glas, kao što ima moj dragi. Ali, imamo prijatelja sa bolesnim glasnim žicama. Po nekad baš krešti, češće je promuk'o, pa ipak je jako omiljen u ženskom društvu (bio kao momak, a ostao i sada kao oženjen čovek, da ne kažem veliki 'ebač :lol:).

Kreshtav :rotf: Ko to preferira? Hehehe
Volimo lepe fine duboke stalozene glasove, muzevne :aha:
Pishtave i visoke tonove sumnjam da iko voli, no, to znaci da ako ti se neko komplet dopada da ces ga samo zbog glasa odbiti..

zanimljiva tema... duboka boja glasa mi je onako harizmaticna ,prosto kad ga cujem preko telefona odmah mi nesto proradi..
mada moram da priznam da npr.boja glasa vlade kalembera je jednako interesantna..poenta je da nije neki nezni glas sa druge strane.to je ipak feminizirajuce

volim krestav glas
:neutral:
nije mi glas toliko bitan,muskarci ionako slabo pricaju,vise slusaju
zato ja mogu da proizvedem od barsunastog le mjau le prrrr pa sve do krestavog "quoi?!" i "iiiii" od kojeg puca kristal :mrgreen:

e da,ima nekoliko glasova koje volim i bas volim da ih cujem makar bila i losa pesma
a to su
enrike iglezias,craig david,zeljko joksimovic
posebno ovaj craig david
ovo mogu da slusam 10 puta uzastopno

Back