Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.992
Zar niste nervozni kada ste gladni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naiđe period ali prođe.. ne traje sve vreme..npr osetiš glad već tog dana kada ti je inače vreme da jedeš i sad da ta glad traje do kraja posta.. prođe posle pola sata, sat pa se opet nekad vrati na pola sata i tako.. popijem malo više vode tad..Zar niste nervozni kada ste gladni?![]()
Nemam pojma. Ja praktikujem autofagiju. Ono od 10 do 18h imam obroke i posle ništa. Nikakvu krizu ne osećam. Stomak, stolica, energija, koncentracija top. Prosto treba malo odmoriti organizam od hrane.Gladovanje nije zdravo.
Kao ni prejedanje.
Covek treba da jede obroke svakog dana u priblizno isto vreme, i da ne jede nista izmejdu obroka.
i meni su svi nalazi odlični, svako jutro ke njam u isto vreme u 6:30Nemam pojma. Ja praktikujem autofagiju. Ono od 10 do 18h imam obroke i posle ništa. Nikakvu krizu ne osećam. Stomak, stolica, energija, koncentracija top. Prosto treba malo odmoriti organizam od hrane.
Samo ako si narkoman za hranom. Ali to se leči odvikavanjem. Jer postoji glad i postoji "glad" tj. navika. Često je taj osećaj gladi samo skrivena želja da se hranom zatrpaju emocije. Pojedeš nešto, eto par kapljica seratonina, endorfina čega već i zatrpao si bol, tugu, bes...Zar niste nervozni kada ste gladni?![]()
Čim ustanem.i meni su svi nalazi odlični, svako jutro ke njam u isto vreme u 6:30
Ne zatrpavam emocije hranom, volim da jedem.Samo ako si narkoman za hranom. Ali to se leči odvikavanjem. Jer postoji glad i postoji "glad" tj. navika. Često je taj osećaj gladi samo skrivena želja da se hranom zatrpaju emocije. Pojedeš nešto, eto par kapljica seratonina, endorfina čega već i zatrpao si bol, tugu, bes...

Sto kaze ona u Mućkama, doktori su mi rekli da imsm problem sa alkoholom. Ja im kažem da nemam. Ja volim alkohol.Ne zatrpavam emocije hranom, volim da jedem.
![]()
voda je ok..Ja sam najvise 72h bez hrane, samo na vodi. Autofagija je bas korisna za tvoj organizam. Planiram da idem na "suvu" autofagiju gde se ne pije nikakva tecnost niti uzima bilo kakva hrana, cak nisi u kontaktu sa vodom (nema umivanja, kupanja, lranja ruku i zuba itd.) Neki kazu da su bili 5 dana i duze bez vode ali ja to ne bih nikad, možda dan ili max dva.
Pripremi se za vrlo *interesantna* iskustva... (ja sam od onih koji skoro da *nemaju potrebe* za pijenjem vode u uobicajenom funkcionisanju sto znaci da je to nasuvo gladovanje trebalo da mi lakse padne nego ljudima koji spontano vise piju vodu i mislio sam da ce mi to biti lako ali bas je bilo neocekivano sta sve osetis pri izvodjenju tako neceg... mislim da sam jedno 2,5 dana terao dok nisam uzeo tecnost i stvarno je posebno iskustvo... imao sam i neku jaku prehladu tada pa sam (po makrobiotickim savetima - suprotnim od medicinskih da se kod viroze sto vise tecnosti treba unositi) ocekivao da mi to pomogne i da prehladu izlecim)Planiram da idem na "suvu" autofagiju gde se ne pije nikakva tecnost niti uzima bilo kakva hrana, cak nisi u kontaktu sa vodom (nema umivanja, kupanja, lranja ruku i zuba itd.)

Ali to nije gladovanje, ovde ljudi pričaju o tome sa nedeljama ne jedu nista, samo piju vodu.Nemam pojma. Ja praktikujem autofagiju. Ono od 10 do 18h imam obroke i posle ništa. Nikakvu krizu ne osećam. Stomak, stolica, energija, koncentracija top. Prosto treba malo odmoriti organizam od hrane.
Osim autofagije ne bih znao reći. Pretpostavljam da neko kraće gladovanje nije loše da se creva i organizam generalno malo očiste. To sad zavisi od čoveka do čoveka.Ali to nije gladovanje, ovde ljudi pričaju o tome sa nedeljama ne jedu nista, samo piju vodu.
To ne moze da bude zdravo.
Autofagija te cesto navede da jedes svaki dan u priblizno isto vreme, a to je vec ono sto je dobro.
Jos su babe znale da je najzdravije da se deca (i ljudi) "uobroče", da upotrebim taj narodni termin - da se zna kad je koji obrok.
Опасно је то кад радиш на своју руку.Da li ste probali i koliko ste najduze izdrzali. Ima na tone materijala kako je gladovanje korisno. Ja cu probati od sutra jednu nedelju da ne jedem nista. Javljam rezultat.
Гладовање није изнуривање организма. Види се да ти то никада ниси пробала.Gladovanje je iznurivanje organizma i nikako se ne preporucuje jer može da dovede do posledica po zdravlje
ne treba ..........procitacemo u novine.Da li ste probali i koliko ste najduze izdrzali. Ima na tone materijala kako je gladovanje korisno. Ja cu probati od sutra jednu nedelju da ne jedem nista. Javljam rezultat.
Kod gladovanja je cilj prekinuti lucenje insulina a svaki unos (i malih kolicina) secera podstice rad pankreasa i lucenje insulina...jedna je bila sa onim slagom. I to je to za danas. Nista ijo nisam
uh, bolje po okolinu da mi nikada ne padne na pamet gladovanjeZar niste nervozni kada ste gladni?![]()

kada nestane masnoce sta mislis sta organizam krece da jede?vratio sam se sa posla popio sam 4 kafe, jedna je bila sa onim slagom. I to je to za danas. Nista ijo nisam. uradio sam 2x12 zgibova jutros u firmi jos 10ak ukupno. Sad posle posla jedna serija od 16 i druga serija od 11 zgibova sa rusakom i laptopom. Kilaza je 142 kila.
sad ce ovo kao da ima neki uticaj https://www.office-discount.at/jacobs-kaffeesahne-147475Kod gladovanja je cilj prekinuti lucenje insulina a svaki unos (i malih kolicina) secera podstice rad pankreasa i lucenje insulina...
Ako tako budes dalje radio izgubices nekoliko kilograma (zbog skoro potpunog neunosenja kalorija a trosenja telesnih rezervi) ali ce ukupni zdravstveni efekti takvog *gladovanja* biti mnogo slabiji... jer neces pokrenuti one glavne mehanizme kao pri POTPUNOM gladovanju kad je telo NEPREKIDNO u ketozi
koja je svrha tvog gladovanja?sad ce ovo kao da ima neki uticaj https://www.office-discount.at/jacobs-kaffeesahne-147475
da skresem drob. da vidim trbusnjake.koja je svrha tvog gladovanja?
da je gladovanje zdravo ljudi ne bi umirali od gladi, sta je problem da promenis nacin ishrane?da skresem drob. da vidim trbusnjake.
sumnjam da cu sa 140+ kila da umrem od gladi.da je gladovanje zdravo ljudi ne bi umirali od gladi, sta je problem da promenis nacin ishrane?