dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
A da li si razmisljala da sa svojim lekarom malo detaljnije ispitas taj problem policisticnih jajnika, i malo ozbiljnije pristupis lecenju tog problema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li si razmisljala da sa svojim lekarom malo detaljnije ispitas taj problem policisticnih jajnika, i malo ozbiljnije pristupis lecenju tog problema?
prethodna ginekologica mi je prepisivala diane kao terapiju.pila sam ih duze od 3 godine.sve je bilo u redu dok sam ih pila,redovno sam dobijala,ali cim prestanem da ih pijem opet ne dobijam.sadasnja doktorka mi kaze da sam savrseno zdrava,kaze da to sto imam policisticne jajnike nije nikakav problem i da ce se to izregulisati samo od sebe.sinace,imam 22 godine.trenutno me interesuje da li ipak postoji mogucnost da sam trudna?bas vodim racuna da mi se to ne desi,jer za sada imam druge prioritete u zivotu,ali eto svakog meseca dodjem u tu dilemu zbog neredovnih menstruacija![]()
verovtano je vec bilo pitanja o ovome... ali ja zaista ne mogu da procitam 220 strana..
posle sex-a...vagina me boli... i ne mogu da imam odnose nekoliko dana..
u cemu je problem i kako mogu da ga resim?
hvala puno![]()
sta su policisticni jajnici?da li je to opasno?
U 26 nedelji trudnoce sam, vec 2 meseca pijem Gynipral, zbog bakterije u mokraci pijem caj protiv istih za trudnice (2dana unazad). Poslednjih par dana sam oticala vise nego inace, javila sam se mojoj doktorki i posto mi je izmerila pritisak bio je 140/90 prepisala mi je metyhyldop 2x1 i kontrolisanu ishranu (nista slano i suhomesnato). Nazalost dosla sam kod dr u minut do kraja radnog vremena i nisam stigla da se konsultujem sa dr oko kombinacije ovog leka sa mojim lekovima. Rekla mi je da merim 3x dnevno pritisak i da ukoliko se nepopravi da se javim u Visegradsku ili NF. Popila sam metyhyldop u 14, gynipral u 15. U 17h sam merila pritisak i bio je 128/93 i 91 otkucaj srca.
Malo me plasi ovaj donji pritisak koliko je to alarmanto, i da li uopste smem da mixujem ova dva leka, i koji je to pritisak koji se nesme tolerisati i posle kog ja trebam da se javim u neku ustanovu?
Unapred hvala
Cime si merila pritisak?
Ako je u pitanju digitalni aparat, mozes lobodno da batalis te vrednosti.
Lek treba da uzimas upravo na vrednostima koje ti je tvoj lekar izmerila.
Za pocetak se opusti, malo povedi racuna sta jedes i najvaznije nemoj da se nerviras.