Nevenaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.119
Ma ok, nije problem koristiti kondom...
Nego, znaci da dalje nastavim normalno sa pilulicama? Lepo sam razumela?

Nego, znaci da dalje nastavim normalno sa pilulicama? Lepo sam razumela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li prelezala ovcije boginje?
http://forum.krstarica.com/threads/19955&highlight=ovcije+boginje
Moze jedno pitance??
Kada je zeni zbog vanmatericne trudnoce odstranjen lijevi jajovod i zbog ciste pola jajnika kakav je njen dalji zivot.Mislim na reproduktivni, seksualni i kako funkcionise sa to pola jajnika i jednim citavim??
I moze li to uzrokovati neki hormonski poremecaj i ako se koriste hormonske terapije zasto to mora dovesti do viska kilograma???
da li prilikom seksualnog odnosa bez kondoma mogu da prilikom penetracije i razmjene fluida dodje do razmjene genetickog materijala. Znaci muskarac i zena imaju seksualni odnos bez kondome ne ostane zena trudna. Da li ta zena kasnije nosi geneticki materijal tog muskarca i da li taj geneticki materijal moze da prenese na dijete sa drugim muskarcem?
Ovo sam procitao jednu studiju gdje se govori da posebno prilikom prvog snosaja zene znaci nakon gubljenja nevinosti zena 'kupi' materijal tog muskarca i nosi ga sa sobom citav zivot i taj materijal se prenosi na njeno potomstvo
Imam problem i odlucila sam se obratiti vama u nadi da cete mi pomoci.Naime,imam 20 godina,seksualno sam aktivna vec 2 godine,sa stalnim partnerom,uvek koristimo kondom,Do sad je sve bilo u redu,menstruaciju sam uvek dobijala na vreme,svaka 32 dana otprilike.medjutim,proslu menstruaciju sam dobila nakon 2 nedelje kasnjenja,i trajala je oko 5 dana,kao i obicno i sve je bilo ok.Ali i sad mi menstruacija kasni evo vec nesto vise od 2 nedelje.radila sam i test za trudnocu,negativan je.Nemam nikakve druge tegobe,sem sto mi menstruacija kasni.E sad,ja nikad nisam bila kod ginekologa ali sad stvarno planiram otici sledece nedelje,ali bih vas pitala,sta moze biti ovaj moj problem,da li je u pitanju neki hormonski poremecaj,bakterije,ili nesto trece?Znaci,ja od vas ne ocekujem tacnu dijagnozu,samo da mi kazete sta to moze biti,kao i nacin na koji ce se leciti,eto i to mi je dosta bitno da znam,pa da bar donekle odem psihicki spremna na taj pregled.HVALA UNAPRED NA ODGOVORU!!!
Da li postoji mogucnost da se testom utvrdi da li sam prelezala Ovcije boginje?
Moze biti hormonski poremecaj, moze biti od stresa, moze biti od izmene nacina ishrane, moze biti...mnogo "moze bit"i ali sta je pravi uzrok toga se ne zna dok se ne uradi pregled i laboratorija.