KetiLi
Zainteresovan član
- Poruka
- 383
Nekada su lekari bili prvo ljudi i prema pacijentu su se postavljaji kao prema coveku, a ne kao prema broju koji je deo norme koju treba da ispune, kao prema izvoru dodatne zarade, kao prema nekome ko ne zna dovoljno pa 'ajde da sazna na skuplji nacin... Po negde jos pronadjem relikte nekadasnjih lekara kojima nisu oznake dolare umesto zenica kao kod deda Baje
. Ali to bi sad stvarno bila duga i mukotrpna prica u koju ne verujem da zelimo da se upustamo
, a analize koje sam uradila bice gotove za par dana pa cu javiti koliko sam omanula u proceni i da li je bilo dobro da cekam
. S tim rezultatima idem kod gise, ali cemo malo drugacije razgovarati nego do sad
.
Inace, pre par dana sam otkrila kondilome, sad vec vidljive golim okom, za koje ginekolog pre 3-4 meseca nije hteo da mi da uput za drzavnu ustanovu (oboje znamo gde treba ici) jer on otklanja kondilome za tricavih par stotina eura i ima vremena, kao, sledeci put cemo o tome.... To nije lekar vec bruka za svoju struku. Zdravlje pacijenta ne izgleda kao nesto sto mu je bitno. Samo zarada. Iz tog razloga ne mogu vise da cekam da evoluira u coveka. Lakse cu preziveti da platim i vise (naucicu i s tim da se borim) nego da cekam eventualne posledice necijeg bezobrazluka i nemara. Ceh nece on placati, vec ja, ako do toga dodje.
Izvinjavam se zbog monologa
. Svakako javljam sta se dalje desava, a isteracu lisicu iz rupe, makar bila i besna
. I lisica i ja
.
P.S. Primer koji sam dala u prethodnom postu pokazuje manipulaciju racunom i cenovnikom u drzavnoj sluzbi zdravstvene zastite, a ne moje zaljenje za datim parama. Dajem ih kad mislim da treba, ali je lepo znati i u sta ih dajem
.
A za tebe dr pozdrav i sve najbolje
. I dalje mislim da te je dobro imati na forumu bez obzira sto se uvek necemo sloziti
. Pogotovo ako imas ovakvo telo kao na avataru i musko i zensko mora da ti oda postovanje 
.

Inace, pre par dana sam otkrila kondilome, sad vec vidljive golim okom, za koje ginekolog pre 3-4 meseca nije hteo da mi da uput za drzavnu ustanovu (oboje znamo gde treba ici) jer on otklanja kondilome za tricavih par stotina eura i ima vremena, kao, sledeci put cemo o tome.... To nije lekar vec bruka za svoju struku. Zdravlje pacijenta ne izgleda kao nesto sto mu je bitno. Samo zarada. Iz tog razloga ne mogu vise da cekam da evoluira u coveka. Lakse cu preziveti da platim i vise (naucicu i s tim da se borim) nego da cekam eventualne posledice necijeg bezobrazluka i nemara. Ceh nece on placati, vec ja, ako do toga dodje.
Izvinjavam se zbog monologa

P.S. Primer koji sam dala u prethodnom postu pokazuje manipulaciju racunom i cenovnikom u drzavnoj sluzbi zdravstvene zastite, a ne moje zaljenje za datim parama. Dajem ih kad mislim da treba, ali je lepo znati i u sta ih dajem

A za tebe dr pozdrav i sve najbolje

Poslednja izmena: