dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
da li je ovulacija ustvari najnajplodniji dan
Jeste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je ovulacija ustvari najnajplodniji dan
Vraćaju se zbog lošeg imuniteta ili ako su propustili da mu sprže baš sve pa su oni preostali nastavili da se umnožavaju...u svakom slučaju, to je nezgodna i zamorna stvar.Ako imate odnose bez kondoma verovatno i ti imaš virus (nisam baš sigurna ali mislim da ni kondom nije baš neka zaštita jer se kondilomi mogu pojaviti na mestima koje kondom ne pokriva) ali ako imaš dobar imunitet ne moraju ti se pojaviti.
HPV virus je opasan jer neki tipovi virusa mogu da izazovu rak.
Da li to znači da HPV nije kao herpes, u smislu da trajno ostaje u organizmu i reaktivira se padom imuniteta, već da je moguće potpuno ga ukloniti?
Premeštena tema.Imala sam odnos sa deckom pre nekih 3 nedelje. Bilo je sve kako treba, koristili smo zastitu, nije bilo problema. Medjutim, od tada sam par puta povracala, osecam mucninu svaki dan i strasno sam uplasena da li sam u drugom stanju. Dobila sam menstraciju na vreme, radila dva testa(uvece)-oba negativna, ali sam ipak strasno uplasena. Razgovarala sam sa tetkom na ovu temu posto sam sa mamom u losim odnosima, pitala za pregled kod ginekologa i sl ali kaze da je prosto nemoguce, da mi je to samo na nervnoj bazi. Sada me zanima vase MISLJENJE na ovu temu. Da li je moguce da sam ipak trudna? :???:
Mene zanima da li moze da se "zaustavi" menstruacija? Naime treba da dobijem bas u vreme kada idem na more, pa bih to malo "odlozila" ako moze. Unapred hvala!
Postovana dr, prepisana mi je terapija na ureaplasmu : ...........................................................sledeceg dana, ono sto me interesuje jesu vaginalete koje mi je dr prepisala a prave se u apoteci doxiciklin+nystatin+nesto sto ne mogu bas desifrujem sada ali rekose mi da je na bazi kantariona.
E sad, ja sam naravno odmah posle dr otisla u apoteku (privatnu) i apotekarka se izbezumila sto je meni dr prepisala i dovicin i doxiciklin i govori mi kako su mi prepisane nystatin i jos neke vaginalete koje treba da pijem posle terapije antib.... e tu se ja zbunim jer znam da mi je dr prepisala 3 stavke (2antibiotika i 1 vaginalete) i da mi je rekla da "cemo da delujemo i odozdo"...i uglavnom ne kupim vag. Danas odem u drugu apoteku i pojasne mi da je na tom papiru ispisan sastav za vag. koje se prave, ali u drz.apotekama koje sam obisla nisu imali doxiciklin, pa cu sutra dalje sa potragom (u apoteku kod "Londona"). E sad, mene brine to sto ja vec 3. dan pijem dovicin a sad vidim da se ne radi o vag. protiv gljivica nego o necemu sto treba da koristim paralelno! Sta sad ? Nadam se da nisam zeznula terapiju (tj.apotekarka mene) I koje mi vag. preporucujete posle terapije a protiv gljivica? Kako sa ishranom tokom terapije, znam da treba izbegavati mleko i ml.proizvode...
Sva sam sludjena !
Unapred hvala