_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Ja mislim da je najbolje sto ranije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jas pravev HSG i ne e tolku bolno kako sto kazuvaat barem za mene i mi utvrdija zapuseni jajovodi.Sega mi zakaza laparoskopija bidejki postojat slucaevi kade HSG ne pokazuva 100% tocnost.So laparoskopijata se gleda se i moznosta za nivno otpusuvanje.
Jas pravev HSG i ne e tolku bolno kako sto kazuvaat barem za mene i mi utvrdija zapuseni jajovodi.Sega mi zakaza laparoskopija bidejki postojat slucaevi kade HSG ne pokazuva 100% tocnost.So laparoskopijata se gleda se i moznosta za nivno otpusuvanje.
O tome se vise puta vec govorilo na ovoj temi, pa prelistavanjem mozete doci do detaljnog odgovora. Naravno da su svake piluile stetne ako se nekriticno uzimaju, posebno ove jer se radi o hormonima. Hormonski sok koji izazivaju remeti finkciju citavog organizma na odredjen vremenski period. One su poslednja mera zastite, a ne sredstvo kontracepcije. Zaista ne vidim ni jedno dobro opravdanje da budu poslednja mera zastite cak dva puta u 7 meseci (sem ako nije preduzeta ni jedna druga mera zastite!).
Poštovana! Jedno pitanje za vas. Prije godinu dana sam prestala piti diane 35 ( koristila sam ih čisto za zaštitu). Prvih par mjeseci ciklus je bio svaki mjesec, zatim par mjeseci svaka dva mjeseca( i prije je bilo tako kad sam pravila pauzu od tableta). Zadnja dva mjeseca ćešće imam ciklus( 29.11.
,16.12, 05.01.) da li je i to normalno? inače imam viška kilograma( malo više 50))) i 30 godina ako može biti do toga. Znam da ćete mi reći da moram posjetiti doktora što ću i uraditi za koji dan ali eto da vas pitam da li je moguće da je to sve navikavanje organizma.Unaprijed hvala!!
Ciklusi nisu japanska zeleznica pa da budu tacni u minut.
Nisi navela koliko imas godina ali mali milion razloga moze izazvati kasnjenje ciklusa, to nije razlog za paniku.