viktorijabg:Ne razumem jel' sve ovo sto si nabrojala treba da pomesa ili pojedinacno da popije?
da sve pomijesati i popiti zajedno na prazan stomak. Nadam se da ce pomoci, ja licno nemam tih problema ali cu isto piti zbog imuniteta i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
viktorijabg:Ne razumem jel' sve ovo sto si nabrojala treba da pomesa ili pojedinacno da popije?
Reakcija na pilule je individualna, kod nekoga se javljaju upravo takve tegobe.jeca...:please!!!!!!!!! Da ne bih trazila po prethodnih 100 strana, mozete li da mi kazete jel normalno to sto mi je krvarenje produzeno, pocela sam sa da pijem YASMIN pilulice za kontracepciju pre 9 dana (kad mi je poceo ciklus), obicno krvarim maximum 7 dana, danas je 9. i krvarenje je nastavljeno (onako braonkasto), jel to normalno????
p.s. Povremeno me i bolucka pri dnu stomaka a i bubuljice su brojnije (i ako je ginekolog rekao da ce biti obrnuto).
Zavisi kakva ti je put,kod zena tamnije puti tamnjenje je jace izrazeno.no_angel:Da li je blago tamnjenje bradavica jedan od simptoma trudnoce?Koliko potamne u trudnoci,drasticno,ili samo promene nijansu? Moze li to biti jedini simptom da je zena u drugom stanju?
dr:Ultrazvuk se najranije moze uraditi u 6 nedelji, odnosno tad ima svrhu raditi ga tako da ces morati da se strpis, gde zuris?
Hvala bas sam sretna sa odgovorom!dr:Vrlo brzo, ne smes se snimati dok si trudna ali sva snimanja pre trudnoce nemaju uticaja na istu.
Mislis da bi sa godinama trebala da menjas kontracepciju?_Look_Of_Expectancy_:Hm, zar Logest nije za mlade devojke? Pitam ovo i iz razloga sto Logest pijem vec 2 godine(od 18.) i zanima me dokle mogu da pijem, kako da znam da li treba da ih menjam i da li je uopste potrebno menjati ih kad se dodje u odredjene godine? Hvala