Uzasno sam uplasena!!! Bila sam u drugom stanju i u 8.nedelji mi je receno da se plodic nije razvijao od 6.nedelje. meni je bilo strasno lose sve to vreme, ali ni jedan doktor nije hteo da me pregleda (zivim na Islandu), jer kazu nema svrhe pre 12 nedelje pregledati. Nasla sam privatnika koji mi je i rekao gadnu vest i poslao me u bolnicu na evakuaciju uterusa. Radjena je sukcija proslog cetvrtka i sve je bilo ok do sledeceg dana. Onda su poceli uzasni bolovi i temperatura oko 38C. Dva dana su mi govorili da je to normalno i da me boli jer ne uzimam 600mg brufena i 1000mg panodila koje du mi preporucili. Na kraju su me primili u bolnicu i nakon pregleda ultrazv. rekli da je ostalo malo "sadrzaja" u uterusu, ali to nije bitno, izgleda da imam neku infekciju. Uzeli su bris i rekli da ce za koji dan znati koja je tacno bakterija uzrok. U medjuvremenu da uzimam augmentin (amoxicilin od 1000mg) i poslali me kuci. Vec 4. dan uzimam antibiotike i brufene i panodile i i dalje sam u neverovatnim grcevima i bolovima cim prestane dejstvo, a oni su uradili samo test na hlamidiju i rekli to je to. Nemam hlamidiju, sve je u redu. Nisam krvarila uopste osim malo prvog dana, a sad je krenulo i to pre dva dana. U bolnicu odbijaju da me prime, jer nemaju kreveta, a ja nemam hlamidiju!