dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Ne, nego da gravitacija cini svoje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr:Ja bih samo dodala da ne bude zabune, kondilomi su u vezi sa virusnom infekcijom i kontakne su prirode tako da se mogu javiti na podrucju koje nije bilo zasticeno kondomom a odatle se lako sire dalje.A kandida je nasa , ne treba nam partnerova, ona nabuja kada se narusi ravnoteza u fizioloskoj flori.
Marihuana utice negativno na stosta u organizmu, od mozga do spermatozoida.ata:da li marihuana obavezno negativno utice na plodnost muskarca i da li i ako eventualno dodje do oplodnje to moze negativno da utice na plod?
Tu smo da pomognemo koliko mozemo.kodrami:Ovog puta necu nista da pitam neko samo da zahvalim moderatoru Dr i WithdrawnWater sto postoje i sto postoji ovaj forum! Sve pohvale! :razz:
marijana1602:E ovako i ja pijem Logest dva meseca i nemam problema sto se tice krvarenja i sl. jedino me brine to sto osecam neki cudan bol u donjem delu stomaka kao pritisak ili kao kad trebam da dobijem i to mi se desava nekih 7 dana pre nego sto zavrsim kutiju pa me uzasno nervira. Da li neko ima takav problem ili mozda zna zbog cega se to desava? A i grudi me uzasno bole i raspolozenje mi je toliko promenjivo da je to uzas od totalne depresije i placljivosti do neizmerne srece. Zar je moguce da to toliko utice na raspolozenje?
Kazu u principu da je to normalno al kod mene ide iz krajnosti u krajnost![]()