Krivo mi je za dr - sto nije vise mod, U stvari, vise sam iznenadjena...
Nadam se da ce ipak ostati na Krstarici, vec ako ne moze vise da bude mod.
Mnogo mi je pomogla kada mi je bas trebala pomoc, bas kao i draga WdW.
Opet imam problem, tj. u velikoj sam nedoumici.
Danas sam bila na UZ u Domu zdravlja, na ginekoloskoj kontroli jer mi se sledece nedelje zavrsava bolovanje pa mi je bio potreban pregled kod ginekologa i gde mi je lekarka rekla da ja imam levi jajnik!!!!!
A hirurg koji me je operisao u maju - rekao mi je da mi ga je izvadio!
Kome sada da verujem????
Ne moram da vam pisem da sam u soku!!!!!
Na otpusnoj listi mi pise sledece -
,,DG Haemathoperitoneum. Ruptura cystis ovarii l. sin.
Op Laparotomia mediana inf.
Extirpatio cystis ovarii l. sin.
Appendectomia. Drainage.
Pacijentkinja primljena na Kliniku kao hitan slucaj zbog bolova u donjim partijama trbuha, pracenih mucninom i nesvesticom. Po prijemu kompletno ispitana te odluceno za neodlozno operativno lecenje.
Nakon adekvatne preoperativne pripreme istog dana u opstoj anesteziji operisana.
Intraoperativno verifikovano prisustvo sveze krvi u trbuhu uzrokovano rupturom ciste levog jajnika te ucinjena gore navedena operacija.
Postoperativni tok protice uredno, rana zarasta per primam, digestivne funkcije uspostavljene, prevedena na peroralni unos, dren izvadjen.
Otpusta se u dobrom opstem stanju, afebrilna, urednog abdominalnog nalaza, uz dat savet o higijensko dijetetskom rezimu, postedi fizickih naprezanja u narednih mesec dana.
Dalje kontrole ginekologa.
Kontrola ordirirajuceg hirurga i skidanje konaca po dogovoru.,,
Jedino mi ostaje da tokom sledece nedelje ,,uhvatim,, hirurga koji me je operisao i da ga pitam zasto mi je rekao da mi je izvadjen levi jajnik i slepo crevo na viziti posle operacije? Dobro sam ga cula da mi je to rekao, a i mojima je to isto rekao kada su dolazili da me obidju...
Sta da radim ako je taj hirurg na godisnjem odmoru? Da li ce mi u bolnici dati informaciju o tome sta mi je uradjeno toga dana, jer ja vise nisam sigurna sta mi je izvadjeno a sta nije?

Pomozite mi nekim savetom, molim vas.