Ginekologija

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni muzz nije vec shest dana tu, koliko pijem yaz.
ali, nisam neshto primetila da mi ne nedostaje, chak naprotiv. :D
imam male glavobolje, dodushe, koje su vishe pritisak u glavi nego glavobolje.
i evo, prvi put u zzivotu, menstruacija mi traje vishe od 5 dana....

za sada mi djeluje ok.
obrati paznju tezinu (zadrzavanje vode u ogranizmu) i libido.
mozes imati probojna krvarenja svih 21 dan koristenja..obicno mj dva dok ih organizam ne prihvati
cula sam da su te yaz dobre, i najnovije su.

pitanje:Zapocela terapiju macmiror-om pre dva dana,u toku terapije dobila.da li da prekidam dok traje ciklus ili ne?ako prekidam kako nastavljam terapiju posle?Inace,prepisana terapija bi trebalo da traje 6 dana.Hvala unapred!

pitanje:Zapocela terapiju macmiror-om pre dva dana,u toku terapije dobila.da li da prekidam dok traje ciklus ili ne?ako prekidam kako nastavljam terapiju posle?Inace,prepisana terapija bi trebalo da traje 6 dana.Hvala unapred!

Prekidaš naravno, i normalno nastavljaš kad ti prestane.
Ali u svakom slučaju ti ipak nazovi lekara i pitaj.

da pitam nesto...

kolika je verowatnoca da sam ,,zakacila'' ako sam imala nezasticen sex jedwa pola minuta, 2 puta...
a i to su bili neplodni dani... jer mi se ciklus skoro zavrshilo proslo je manje od nedelju dana... do sledeceg ciklusa imam josh nekoliko dana... pa ne znam wishe sta da radim :S :S

da pitam nesto...

kolika je verowatnoca da sam ,,zakacila'' ako sam imala nezasticen sex jedwa pola minuta, 2 puta...
a i to su bili neplodni dani... jer mi se ciklus skoro zavrshilo proslo je manje od nedelju dana... do sledeceg ciklusa imam josh nekoliko dana... pa ne znam wishe sta da radim :S :S

Nije bitno da li je pola minuta, ili jedna sekunda!
Moguće je da si trudna, ali ako ti nisu bili plodni dani sumnjam.

Ovo sa ciklusom mi nije jasno.

Prekidas terapiju dok traje ciklus.
Kada prodje ciklus, koristices terapiju u trajanju od 6 dana.

dr:
To znaci da ces da cekas ciklus pa ako bude kasnio ,uradices test.
Nismo vidoviti.
I pamet u glavu ubuduce.

ja sam prwa koja je protiw sexa bez zastite... i ne mogu da werujem da sam uradila owako nesto... ali sledeci put... ako swe sad bude bilo okey... ni u snu mi se nece ponowiti :D sem ako ne planiram decu XD

ma treba samo biti pozitiwan...

Ja ne znam ni zašto postavljam ovo pitanje ovde jer sam svesna da su male šanse da mi neko može pomoći, al opet....
Trebalo bi da počnem da pijem D 35 od ove menstruacije... e sad problem je što ja ceo dan imam neki braonkasti iscedak (32.dan mi je, a inače sam dobijala 35-42) i nikako da počne menstruacija. Pritom me ni stomak ne boli, jeste malo tvrđi, i jeste nadut.... I šta sad ja da radim, jel mi danas prvi dan menstruacije ili šta? Ako popijem sutra prvu pilulu da li to znači da sam počela od drugog dana pa treba ceo mesec da pazim da ne napravim belaj? :( :dash:

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ne znam ni zašto postavljam ovo pitanje ovde jer sam svesna da su male šanse da mi neko može pomoći, al opet....
Trebalo bi da počnem da pijem Diane 35 od ove menstruacije... e sad problem je što ja ceo dan imam neki braonkasti iscedak (32.dan mi je, a inače sam dobijala 35-42) i nikako da počne menstruacija. Pritom me ni stomak ne boli, jeste malo tvrđi, i jeste nadut.... I šta sad ja da radim, jel mi danas prvi dan menstruacije ili šta? Ako popijem sutra prvu pilulu da li to znači da sam počela od drugog dana pa treba ceo mesec da pazim da ne napravim belaj? :( :dash:

taj iscjedak nije menstruacija.
i ja dobijam od 28-45. meni je moj ginekolog skoro obasnjavao da je to samo neki hormonski nesklad..meni se cesto do desava 10dana pa stane i tek onda dobijem
cekaj dok ne dobijes pravu menstruaciju.

taj iscjedak nije menstruacija.
i ja dobijam od 28-45. meni je moj ginekolog skoro obasnjavao da je to samo neki hormonski nesklad..meni se cesto do desava 10dana pa stane i tek onda dobijem
cekaj dok ne dobijes pravu menstruaciju.

Pa to i ja kontam. Nervira me što mi se ovo dešava baš sad kad treba da počnem sa pilulama. Uvek sam ja neki izuzetak. :dash:

Trebalo bi da počnem da pijem Diane 35 od ove menstruacije... e sad problem je što ja ceo dan imam neki braonkasti iscedak (32.dan mi je, a inače sam dobijala 35-42) i nikako da počne menstruacija. Pritom me ni stomak ne boli, jeste malo tvrđi, i jeste nadut.... I šta sad ja da radim, jel mi danas prvi dan menstruacije ili šta? Ako popijem sutra prvu pilulu da li to znači da sam počela od drugog dana pa treba ceo mesec da pazim da ne napravim belaj? :( :dash:

Bez ideje da ti dizem paniku, cisto sto se kaze naglas razmisljam, da li postoji sansa da si trudna?

dr:
Bez ideje da ti dizem paniku, cisto sto se kaze naglas razmisljam, da li postoji sansa da si trudna?

Pa sad... šansa uvek postoji, odnosi jesu bili bez kondoma.
Od jutros i dalje ista situacija samo malo jače braonkasto..... Sačekaću još danas da vidim šta će da bude pa onda sutra.... nemam pojma šta ću :roll:

dr:
To znaci da dolazi do pojave blagog krvarenja, vise sukrvice ili smedjeg sekreta koje prodje.
Potrebno je organizmu da se navikne na pilule, nista za zabrinjavanje.
ok.
hvala.
evo polako prestaje.
ne smeta mi nego chini mi se da imam neki psiholoshki otpor prema pilulama. chist antagonizam. a jasno mi je da je to bzvz.

Pa sad... šansa uvek postoji, odnosi jesu bili bez kondoma.
Od jutros i dalje ista situacija samo malo jače braonkasto..... Sačekaću još danas da vidim šta će da bude pa onda sutra.... nemam pojma šta ću :roll:

Opet ja!
Danas je situacija kao da sam normalno dobila, bole me krsta i stomak, sve kao i obično... Ali ubi me sad ovaj crv sumnje što je dr spomenula o trudnoći... Sad ne znam da li da počnem sa pilulama ili da li ima smisla da uradim test?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back