dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Nisu svi ciklusi jednaki,i telo ima pravo da odreaguje na stres, na vremenske uslove, na izmenu rezima ishrane...Isto tako i bol pri menstruaciji se razlikuje od ciklusa do ciklusa,nekad boli duze,nekad krace...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, razumela sam, nije - cime onda moze biti to uzrokovano?srednje ime panika:Na sluzokozi velikih usmina (usana) pojavila mi se ranica, koja nije otvorena, ne siri se, ne boli me i ne svrbi. Deluje kao manji ubod ili podliv. Velichine je 3 do 4 mm. Jarko je crvene (bordo) boje, i po mojim saznanjima je tu od Nove godine, znachi mogla se pojaviti i ranije. Ne boli me ni na dodir.
Zbunjena sam - da li je to herpes?
Ne znam. Vec smo rekli da se promene na kozi i na sluzokozi moraju videti da bi se znalo sta je u pitanju, ono sto znam to je da opis koji dajes nije herpes a za ostalo ces morati da pitas svog ginekologa.srednje ime panika:Dobro, razumela sam, nije - cime onda moze biti to uzrokovano?
To sto nema koznu manifestaciju ne znaci da nije inficiran, kao sto rekoh kod muskaraca se to retko manifestuje.Posebnim testovima na hpv se moze otkriti ima li ili nema virus.malipapagaj:ne, radili smo u razlicitim laboratorijama.
njemu je urolog na penisu pronasao neke izrastaje za koje je pretpostavio da bi mogli biti kondilomi, pa ga je poslao kod dermatologa, gde mu je receno da zapravo nisu.
mene zanima da li moze da se otkrije da li on ima hpv u sebi (jer je proegled radjen samo "pod lupom"), pa ako nema, na koji sam nacin ja to mogla da "zaradim".
Nanica:Imam 20 godina i zelela bi prvi put da odem kod ginekologa. Zelela bi to obaviti u Novom Sadu, ali ne znam gde i kome mi je najbolje da se obratim?
zlobnica:Pa zavisi dal hoces da ides privatnu il drzavnu ordinaciju.Imas u Domu zdravlja Zmaj Ognjena Vuka,doktorku Dobric,super je.Al ako budes isla kod nje spremi se na cekanje jer su ti strasne guzve.Radi pon,utorak,petak..A privatno imas Ordinaciju Perinatal ,dr Kozarov,isto je ok.ako te jos sto zanima pitaj.
Ajmo malo tu prepisku na pp, pomenute ordinacije nisu platile reklamu.Nanica:Pa, ne znam ni sama! Sta je bolje? Kolko se placa na privatno i gde se nalazi ta ordinacija?
Nego do cega je doslo?fery:da li se moze zatrudneti od pred semene tecnosti ukoliko nije doslo do penetracije
O grupama i terapiji sve je napisano.Molim Vas citajte temu od pocetka.ata:16.1.mi je uradjeno spaljivanje ranice i doktorka mi je rekla da dodjem tek za mesec dana na kontrolu i da ne bi trebalo ranije da bi ranica zarasla.Uradjen mi je Papa test i on je 2. grupa ali vag. bris je 3. grupa.Doktorka mi je rekla da koristim Poliginax vaginalete.Sta vi mislite da li je to dobra terapija,od cega sam mogla da dobijem tu 3. grupu (imam stalnog partnera) i da li smem odmah da krenem sa vaginaletama s'obzirom da je proslo tek 3 dana od spaljivanja.Pozdrav