dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Cela ova tema od samog pocetka govori o colpitisima, infekcijama vagine.cvetkica:Molim Vas da mi kazete sve o colpitisu,sta je to i dokle idu brojevi?Ustanovljen mi je colpitis II.Hvala!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cela ova tema od samog pocetka govori o colpitisima, infekcijama vagine.cvetkica:Molim Vas da mi kazete sve o colpitisu,sta je to i dokle idu brojevi?Ustanovljen mi je colpitis II.Hvala!!!
Ukazuje, i za to se dobije odredjena terapija a nije lose uraditi i ostale mikrobioloske briseve jer pod slikom gljivicne infekcija i VI grupe se cesto kriju bakterijske infekcije.cvetkica:Rezultat govori da imam sestu grupu sekreta a ginekolog mi je rekao da to nije nista merodavno i da je sve u redu.Da li je u pravu i zar ne ukazuje sesta grupa na gljivicnu infekciju(kako ste gore naveli)?
m1a2j3a4:imam 40 godina i trudna sam.Od strane lekara upucena sam da radim amniocintezu i to na Institutu za majku i dete.Interseujeme da li je neko vec obavljao ovu intervenciju i ko je od lekara na institutu najbolji za ovaj zahvat.