dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Аха, значи на то се мисли.
Ок.
Али како можемо да кажемо да су оне трећа група, кад се оне не идентификују на тај начин, већ имунолошким тестовима?
Дакле, оне не подлежу тој анализи.
Чак, мој гинеколог (проф. са факултета) неће ни да ми ради даље анализе ако се установи трећа група, осим ако у брису не постоје леукоцити.
Зато мислим да није адекватно рећи да се оне крију иза треће групе или да је карактеришу, јер могу оне бити присутне у секрету и кад је четврта, пета или шеста група.
Значи, не крију се оне по дифолту иза треће групе.
Др мора жену да упути на посебне анализе кад су оне у питању, без обзира коју групу секрета има.
Нпр. ја једном годишње одрадим те брисеве на своју руку.
Identifikuju se brisom, bar u Institutu za mikrobiologiju ,samo to zahteva posebna zasejanja.
Ako neko ima V grupu sekreta onda ima trichomonas i tu nema mnogo mudrosti ali zene koje su stalno izmedju III i VI grupe sekreta bi trebale da se testiraju na ova 3 mikroorganizma.
Ako tri puta zaredom neko ima III grupu sekreta trebalo bi da ispita to.
Mogu reci da niko koga znam da je sa III grupom sekreta otisao na mikrobioloski pregled nije izasao iz laboratorije da mu nesto nije nadjeno.
Mikrobiolozi se jeze od te price da je III grupa sekreta normalna.
A iz nekog iskustva sa mojim prijateljicama mogu samo da kazem da su mikrobiolozi u pravu.