nemam zdravstveno osiguranje tj overenu knjizicu a ni trenutno novca za privatnog lekara inace sam student, 22 god.Unapred hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam zdravstveno osiguranje tj overenu knjizicu a ni trenutno novca za privatnog lekara inace sam student, 22 god.Unapred hvala.
Imam jako bolne menstruacije,mucnine prvi dan ciklusa i migrene i glavobolje ...brisevi su svi ok ,sve je negativno UZ je ok,sve je b.o. ginekolog me je poslao da uradim hormone,da li mogu da ih uradim bilo kad?ona je rekla sutra a meni je to 11 ciklusa procitala sam negde da se rade treceg dana ciklusa? elem necu sutra stici da izvadim krv pa sam htela da pitam jel moze to da saceka do cetvrtka to bi mi bio 13 dan ciklusa? prvi put vadim hormone
hvala na odgovoru
Molim vas, zaboravila sam da pitam da li bazen ima veze sa vag.infekcijama? Mnogo volim da plivam i rado bih kad zavrsim terapiju isla. Hvala
Bila kod ginekologa danas i uradila kolposkopiju i pregledom ustanovljeno da imam veliku ranicu na grliću. Dve trudnoće, dva prirodna porođaja, nikada nisam imala problema nekih ginekoloških. sada imam puno sekreta, što je posledica te rane. Ponudili su mi da je odstrane radio talasima, u pitanju je Dom zdravlja u Nišu, a imaju i laser. Treba mi savet i ako dr ne mrzi objašnjenje ovih metoda (prednosti i mane).
Hvala
Imam jako bolne menstruacije,mucnine prvi dan ciklusa i migrene i glavobolje .....zbog toga sam upucena a treba da uradim FSH i Prolactin
Oko stotinu razlicitih stvari i stanja od kojih su samo neki: hormoni, stres, gubitak tezine ispod normale za sistem, radikalne dijete i radikalni fizicki napori, pa onda razliciti karcinomi kako reproduktivnog trakta tako i hipofize, terminalni stadijumi nekih bolesti (da ne pominjem smrt).....Naravno, ono - moze i trudnoca, sve zavisi da li ste ili niste...(koristili zastitu). Itd itd itd. Ako upotrebite pretrazivac na Googlu mozete dobiti i ostatak od devedesetak stanja i bolesti koje mogu uticati na ciklus od neredovnosti do gubitka. (A mozda ne bi bilo zgoreg da procitate lepljivu "Pre postavljanja pitanja..." i postavite konkretno pitanje na koje bi se mozda i mogao dati neki konkretan odgovor?)
A gde u Beogradu mogu obaviti testove na mikoplazmu, ureaplazmu i hlamidiju (sto jeftinije) ? Jel moze u studentskoj poliklinici?
U Bg na institutu za mikrobiologiju dr.Subotica br.1 definitivno najjeftinije ja sam iz mesta koje je 75km od Bg ali sam tu radila jer je (za mene i supruga) tri puta jeftinije verovala ili ne nego u nasem mestu.....