Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Ma ono, ludilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa covek igra cs i zna skart omladine![]()
SILANS! Kad smo ja i moja Zivadinka....Ma svi stariji profesori iz gimnazije su se promenili iz korena...definitivno...valjda dolaze te nove generacije koje se teze privikavaju na "strogocu" pa su i profesori ovuglali...zao mi je samo sto je Djuro (geogragija) otisao u penziju...e kakav je to car...koliko je samo puta zaboravio da dodje na cas...)
hahaha,bravo,jeste!!!!
u ***. zavrsih i ovaj 2. razred....jo samodva da izgulim.....i bice dobro....
sta je sa vama?
Ova nasa gimnazija je stvarno zakon i ponosna sam sto u njoj ucim!!!!Ovi zlobnici glupi mogu da pricaju sta hoce!!!!nisu uspeli ni da je upisu!!!!!kao izgubila nekadasnji sjaj!!!!Uf,sto me to nervira!!!!!![]()
Gimnazija je teska glupost od skole!
Profesori su uvrnuti, deca su glupa i bubaju ko niko! U toj skoli ne postoji ni p od pravde, ni o od obrazovanja, ni k od kulture. Ucio sam u njoj i znam sve, tako da vam mogu slobodno reci da su profesori u Gimnaziji najbezobraznija i najbahatija stvorenja.
Naravno da je izgubila sjaj kad svako moze da je upise. To je ranije bilo da najbolji djaci upisuju Gimnaziju, a sada nije tako. Sad je najveca konkurencija u Ekonomskoj.
a ti radis na pumpi ?