Gimnazija-Cacak!

O, da znam o kojoj pricas,predaje biologiju.Kada prolazi hodnikom ceo bruji od njenog glasa,stalno se drala na djake. Bas je bila haos,ali srecom nije mi predavala. A ima tu jos primeraka: Cosa, Jami,ona plava sto predaje filozofiju me namucila, ne znam joj ime...

O, da znam o kojoj pricas,predaje biologiju.Kada prolazi hodnikom ceo bruji od njenog glasa,stalno se drala na djake. Bas je bila haos,ali srecom nije mi predavala. A ima tu jos primeraka: Cosa, Jami,ona plava sto predaje filozofiju me namucila, ne znam joj ime...

ona nas i dan dans muči...pogotovu moje odeljenje, jer je kuma jednom mom drugu...

a zna li neko za dobru staru DESU (hemija):mrgreen:

"Mene drugi ne čuju, jer moram da gledam u tebe"
"...e, i onda se dobije pihtijast talog, znate šta su pihtije, one vodene i negde čvrsto"
"Meni nije jasno kako vi ne možete da naučite, ja kad sam učila školu, samo zapamtim kako izgleda tabla i gotovo"
"Ima li ovde neko da trenira fudbal?" , javi se jedan dečko..."E, jel znaš kako izgleda fudbalska lopta ?"
zatim malo lapsusa u računanju:
"172+43+8=123"..."6-1=7"

D.S. :mrgreen:

"Sad kad bi mi neko rekao, ja bi znala.." Tijana

"Ne morate da znate dok ne naucite" Desa

"I sve tako, znaci onako" prof. psihologije

"I ona konacno umire" Tijana M

DA se vratimo casak na brzaka na ovo" prof. istorije Dragica

"Drzava je jedan deo kontinenta" Natalija

-"Kako se kazu smrtnici?" "Smrteo, smrtare.." Ivana T. i Natalija

"U kojim predelima ima kaucuka" - "U Vojvodini.." NAtalija

"TAbla cvili" Mina

"Izbaci tu travku iz usta.." prof. geosa Sarac

Oktobar, 'cemo i mi nase??:))

* Kiki:Povrsina zemlje je 520 Km2

*P:Koja su dva vladara imala titulu cara? Kosta:Car Lazar... P:i carica Milica
*P: Ispred digestora se ne sme da sedi

P: Tako je to kad se nova boca mora da baci.
Konzervatorijum je fabrika u kojoj se prave konzerve
Ćendo: Da crtam i sliku? P: Sve redno, ko na slavi.

Ćendo: Konjugacija je zgrušavanje krvi

Nevena: Žak Orfelin je predstavnik opere XIX veka u Francuskoj.

Nevena: Verdi je napisao i "Rekvijum"

P: Ti si sve skupa dobio -1!

Biser sa pismene vežbe: Simfonija je vokalno-instrumentalno delo za simfonijski hor.

Kiki: Vizantija je pripadala katoličkoj veri. P: Pa, dete, to je prva pravoslavna država!

P: Gde se nalazi Bolonja? Dixy: U Francuskoj

Neznani junak: Oblast između Crnog, Baltičkog mora i Karpata je Evropa.

P: Dobiješ mrežu kvadrata. Znaš li ti šta je kvardat? Ima četiri iste strane.

Milica: Mešovito stanovništvo su kreoni P: I maskare.

P:Šta si ti po nacionalnosti? Ja sam zidar!

P: To ne znaš? Sram de ta bude! Treba sad da se udaviš u kofici!

i td...:D

istoricar: koji srpski hajduk je branio topove kod negotina? lemi: pa hajduk sa liona.. hemicarka: milice dobila si 5. milica: jeeeeeee (sva presrecna) voja: haha koja budala ja dobio 2 pa cutima a ona se raduje zbog petice

(lemi kasni 20 min na cas) lemi: nastavniche izvinite shto kasnim ali morao sam da gledam tekmu igraju vosa-partizan znate bitno mi je stvarno.. tehnicar (zesce iznerviran iz sveg glasa)
: jesi ti bre normalan treba da radimo novu lekciju a ti gledas fudbal aj sad mrs napolje!!! .... e a koji je rezultat?

Back