Ghosting? Sta je to?

Znam da zvuči surovo, ali možda bi bilo bolje da je stvarno otišla.
I to je bolje, sve je bolje od emotivnih ucena, pogotovo ako se redovno javljaju.
Ja opet mislim da je bolje imati bilo kakvog roditelja nego nemati roditelje uopšte.
Ne da samo mislim, nažalost sigurno znam.

Da, pasivno-agresivno ponašanje, emotivne ucene od strane majke a zanemarivanje i "spuštanje" od strane oca...ma divna funkcionalna porodica.

Inače, ljudi koji rabe "tretman ćuitanjem" uvek imaju agendu, neki cilj koji žele postići, u pravu si, ali to je ubedljivo jedan od najgorih načina koje možeš izabrati da ma šta postigneš. To su gluposti i nikad na dobro ne izlaze.

Ne samo da ne postignu, već potpuno na taj način demontiraju odnos. Nagomilano za vreme,, ćutanja'' nagriza ga dublje i dublje dok ga ne uruši potpuno.

Ako je odnos porodični koji je nemoguće ili teško prekinuti, ostane samo ljuštura.
Formalno odnos.

Ja, i to smo prošli. Mada... Ne mogu da tvrdim sto posto, jer mučkadija, a to će se mnoge žene složiti, više vole da šmugnu nego leba da jedu. Al to zato što su sisice i umišljaju da će biti nekih problema.
A sad, da te neko maltretira i stavlja u poziciju žrtve iz manipulativnih razloga, pa i to da. :lol: hehehe
U principu nikad nisam mogla da tvrdim šta neko misli i oseća ali se vidi kad je neko ril a kad je folirant.

Ali čekaj nju sam pre nego što je počela da mi preti.... Daaaa, moje ignorisanje njenog prisustva, neulizivanje ju je mnogo bolelo. Da toe je totalni gohst. I nisam ponosna, ali ona tek što je došla u školu jer su je izbacili iz druge škole je dovela brata i drugare šimpanze da manijače jednog iz odeljenja kog ja uopšte nisam mirisala ali sam smatrala to za nečasno, i nisam htela da je se plašim jer je govedo. I verujte, ali verujte, bojala me se nekako. Jer tad kad mi je to rekla ja sam joj rekla "da joj je bolje da se ne kači sa mnom" i samo sam joj ubacila buvu bez ikakvog pokrića, hahahaha, sasvim staloženo. S obzirom da je život pozorište to je sasvim OK.

• Podržavam
Reactions: DUH

Back