Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Искрено ме фрустрира ова тема. Па одлучих ћирилицом да подвучем своја убеђења:
1. питање сексуалне оријентације није питање избора.
2. хомосексуалност НИЈЕ БОЛЕСТ и НЕ ЛЕЧИ СЕ.
3. никакво оргијање није на дневном реду нити у недељу, нити било којом приликом после тога
4. питање ове параде је директно повезано са питањем индивидуалне слободе, како моје личне, тако и ваших - ја нећу да живим у земљи где неко даје себи за право да ме претуче или било како малтретира само зато што се облачим шарено или једнобојно, носим равне а не ципеле на штиклу, или можда озбиљније - што сам слепа или оштећеног слуха или усвојена. Не разумем како није кристално јасно да ова парада није сексуално оргијање него протест који управо хоће да разбије окове искључивости и лудила ка ком, неминовно, идемо.
Још једна врло битна ствар, за вас, нормалне људе, са нормалним свакодневним пословима, који су извукли дебљи крај у овој или било којој претходној транзицији није се борио ни Амфилохије ни Иринеј, већ управо људи које хоћете да каменујете. За радничку класу, наведимо пример радника из Раче или Шинвоза, сасвим сам сигурна да се ви лично борили нисте. Нити вас је занимало. А можете и да питате ко јесте. У земљи где су многима права ускраћена на овај или онај начин најгласније и најбоље се боре управо људи којима ускраћујете њихова права. Срећно вам било за неких 10 година, кад поубијате све нас НЕНАСИЛНЕ.
1.али ни парадирања
2.постоји прича о овцама које су под третманом изгубиле хомосексуалне склоности
3.није било ни Сан Франциску одмах па докле је дошло сада
4. нико овде није никада нападнут због одеће обуће или своје физичке болести
а окови не постоје осим у твојој глави и глави вљас који се осећате оковани
Ово јесте насиље према друштву јер тотална мањина жели да се наметне као нешто апсолуитно прихватљиво за све ,ваша идеја је тоталитаризам јер терате нас друге да прихватимо вас и ваше идеје као нешто нормално ,за нас није и шта вам то смета?
Наравно да нико несме да вас побије али ни ви несмете да провоцирате да вас неко убије а да после сви ми сносимо последице због тога
И НИСТЕ ВИ РАСНО ИЛИ СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИ ВИ СТЕ УГРОЖЕНИ ЈЕР СЕ ТАКО ОСЕЋАТЕ

Neće im biti toliko do slavlja kad se uvede kupovina poklona, svom gej izabraniku, pa svojim gej prijateljima
Tada će i oni kukati kako je svo to slavlje u stvari prikriveni kič

) latentni homitji i da je gadjenje na pederluk samo strah od sopstvenih osobina. Na te nebuloze, mogu reci samo ovo sto sledi i sto ima svoju osnovuu Bibliji: