Nemaju prava, pa ce zbog toga da protestuju, pale zastavu zemlje u kojoj zive i cija ce policija da ih stiti od navijaca? Pobogu, ovo je SRBIJA! Ovde nemaju prava ni Cigani, ni gejevi, ni babe i dede, ni deca ljudi tankog dzepa, ni hendikepirani, ni gluvonemi, niko! Ovde svakoga boli dupe za svakoga! I niko nema prava ni na sta!
Plus, zbog cega, bre, oni paradiraju? Ja sam straight, pa da li ja paradiram? Da li treba neki dan da se okupim sa ekipom i podignem transparent "Volim racq"??? Ne razumem kakva to prava traze! Da li njih pandur zaustavi na ulici dok se ljube i pise im kaznu???
U Londonu je na Pride-u uocen homoseksualni par koji VODI LJUBAV NA ULICI! U sred bela dana! Jel to mozda hoce? Naravno da neeee, to im je degutantno, oni hoce samo da se drze za ruuuke... Pa i drze se! Svakodnevno vidjam gej parove koji setaju drzeci se za ruku, pod ruku, grleci se, ljubeci se. I NIJEDNOM nisam cula ni jedan jedini komentar,a kamoli samaranje! Razlika je u tome sto se takvi gejevi ne plase toga, nije im glupo i nije ih blam da poljube onog kog vole u tri popodne na sred Kneza. I ulaze u Glamur u istom tom Knezu i kupuju puder! I boli ih *****! I to postujem! Jer covek je to sto jeste! A ne postujem ove ***** koje se kriju i vriste po netu, lepe plakate i *****ju bezveze. I traze da ih gledaju kao ravnopravne i mogu da budu to sto jesu. Pa, skupi muda pa budi, brate!
A sto se tice navijaca, ako su ranije planirali da ih tuku, ovo paljenje zastave ce samo da ucini stvari gori.
Zivite u Srbiji, ljudi... Ni 7 parada nece naterati nekog Miloja Jovanovica da se ne zgrozi kad tako nesto vidi!
Imam dosta gej prijatelja kojima ne pada na pamet da ucestvuju u ovom sranju! Zasto bi neko zbog gluposti rizikovao da izgubi glavu???????????

****** se i uzivajte. I to je sve sto je potrebno!