cange
Poznat
- Poruka
- 7.371
Bravo za Palmu, bravo za Jagodinu
... blago onima kojima je on reper

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za Palmu, bravo za Jagodinu

Eto ti ga sad...alo! samim tim sto nekoga homoseksualnog opredeljenja nazivas eder diskriminises ga!zabranjujuci mu da organizuje setnju,diskriminises ga!bas ti,dok sedis tu i kucas!Time zato sto mislis da si bolji od njih smo zato sto si heteroseksualan,iako mozda neki od njih imaju iq cija je cifra za tebe nepojmiva-pogodi sta?OPET DISKRIMINACIJA!
Ako smatras da je heteroseksualizam jedino sto je legitimno-DISKRIMINACIJA!
... blago onima kojima je on reper![]()

Eto ti ga sad...
Koga sam ja nazvao "eder"?
Šta mu zabranjujem? Da bude to što jeste, ili da ide ulicom i urla uznemiravajući sve okolo?
Zašto meni trpaš reči koje ni ne mislim? Gde ja to pišem da sam ja bolji od bilo koga?
Ne mislim da homoseksualizam nije legitiman. Ne mislim ni da sado-mazo nije legitiman. Ne mislim ni da je pravo fašista da imaju svoje stavove nelegitimno.
Svako ima pravo da bude šta hoće sve dok nikoga ne ugrožava.
Ali, te pojave (i još mnoge druge) ne smatram dobrim i protivim se javnoj propagandi tih stvari.
Pravo na život je legitimno. I pravo da ne gledam ono što ne želim je legitimno. Pa ako više od 90% populacije ne želi gay paradu, odakle im pravo da ugrožavaju legitimno pravo ogromne većine naroda?
Tvoj je problem, sasvim očigledno, što diskriminaciju vidiš tamo gde je nema. Sama tumačiš šta umišljaš da piše između napisanih redova i u svemu što se ne poklapa sa tvojim stavovima vidiš diskriminaciju.
To što ti radiš je tipično za osobe koje ne poseduju dovoljan stepen tolerancije.

Meni su isti. Nakaradno političko opredeljenje i nakaradno seksualno opredeljenje. A i jedni i drugi poprilično agresivni.sloboda govora je sloboda govora,ali je ona zabranjena ukoliko poziva na mrznju...to sto je van mozga poredjivati fasiste sa gay populacijom,je iskljucivo tvoj problem.........
sto se tice razlike,pokusala sam da ti pojasnim...
da se ponavljam sto puta ne pada mi na pamet..........
Upravo o ovome pišem. Isti ste.....protiv odredjee grupe ljudi kojoj reci nista ne znace,drugacije ne moze..........
da smo cutali turcima kao sto cutimo huliganima,ti bi se danas zvao MUHAMED.pa ti vidi.......
ne ugrozavaju.ako tebe ugrozava miran protest,to dosta govori o tebi.........
Eto ti ga sad...
Koga sam ja nazvao "eder"?
Šta mu zabranjujem? Da bude to što jeste, ili da ide ulicom i urla uznemiravajući sve okolo?
Zašto meni trpaš reči koje ni ne mislim? Gde ja to pišem da sam ja bolji od bilo koga?
Ne mislim da homoseksualizam nije legitiman. Ne mislim ni da sado-mazo nije legitiman. Ne mislim ni da je pravo fašista da imaju svoje stavove nelegitimno.
Svako ima pravo da bude šta hoće sve dok nikoga ne ugrožava.
Ali, te pojave (i još mnoge druge) ne smatram dobrim i protivim se javnoj propagandi tih stvari.
Pravo na život je legitimno. I pravo da ne gledam ono što ne želim je legitimno. Pa ako više od 90% populacije ne želi gay paradu, odakle im pravo da ugrožavaju legitimno pravo ogromne većine naroda?
Tvoj je problem, sasvim očigledno, što diskriminaciju vidiš tamo gde je nema. Sama tumačiš šta umišljaš da piše između napisanih redova i u svemu što se ne poklapa sa tvojim stavovima vidiš diskriminaciju.
To što ti radiš je tipično za osobe koje ne poseduju dovoljan stepen tolerancije.

Postoji pravo manjina i slažem se da svaka manjina ima prava, dok god ne ugrožavaju prava drugih.ja ne posedujem dovoljan stepen tolerancije?
ukoliko ti to nisi rekao,izvinjavam se..
...poruka je namenjena svim homofobicarima.....
........izvinjavam se jos jednom...........
ali ne mozes/te reci da diskriminacije nema,jer su postovi ovde prepuni onoga sto sam ja navela..................
...realno,ne mozes ocekivati da je pravedno da vecina odlucuje...........
.evo,za primer,da se povezem sa jednom temom koja je nevezana za ovu.........
.da je uvek fer da se vecina pita,pa mislis li da bi na kosovu ostao neko i sa gramom srpske krvi...?
zato postoji nesto sto se zove pravo manjina........
Koliko ima homoseksualaca?3%populacije.Koliko je od njih zaposleno ima firme i plaća porez?Vrlo malo.Znači minimum 97% ostalih treba da plati ovu pljačku i nasilje u nedelju.pa valjda i oni zive u ovoj zemlji pa tako placaju i tu paradu.Isto su tako i oni placali razbijanje grada zbog brojnih utakmica,politickih skupova...kako ti njih zamisljas da ne rade,da smo sede po kaficima i traze koga ce da navataju...ne volim sto ovde niko nije realan,ili ste skroz protiv ili ste skroz za,a ni jedno ni drugo ne valja jer ide u krajnosti,,nema sredine,ok je ako nisi za paradu ali nemoj da se vadis da samo strejt ljudi placaju posledice takvih manifestacija,placaju SVI gradjani Srbije,jer nema privilegovanih od poreza
ne ugrozavaju.ako tebe ugrozava miran protest,to dosta govori o tebi...
Opet nebuloza, miran protest protiv cega? Protiv toga su i ostatak populacije nije bolestan? Isto kao i sa ugrozenim ljudskim pravima , a Kojim pravima? I posle ce da ocekuje da ju neko shvati ozbiljno.
Koliko ima homoseksualaca?3%populacije.Koliko je od njih zaposleno ima firme i plaća porez?Vrlo malo.Znači minimum 97% ostalih treba da plati ovu pljačku i nasilje u nedelju.
pa valjda i oni zive u ovoj zemlji pa tako placaju i tu paradu.Isto su tako i oni placali razbijanje grada zbog brojnih utakmica,politickih skupova...kako ti njih zamisljas da ne rade,da smo sede po kaficima i traze koga ce da navataju...ne volim sto ovde niko nije realan,ili ste skroz protiv ili ste skroz za,a ni jedno ni drugo ne valja jer ide u krajnosti,,nema sredine,ok je ako nisi za paradu ali nemoj da se vadis da samo strejt ljudi placaju posledice takvih manifestacija,placaju SVI gradjani Srbije,jer nema privilegovanih od poreza
Опа још један бранилац параде По-Носу-Срамоте-Карактерне девијантности
Слушај слин**вац, продај ти некоме другом моода за бубреге.....
Да није тих девијантних не би било ни трошења НАШИХ пара!!!!!!!!! - а у томе им је свесрдно помогао БоТа&Камарила
И слин**вац, нема крајности кад је ово зло у питању!!!! Јасно!!!
Само здрав разум, чврста породица, јако друштво, могу да се одупру овој пошасти!!!!
И мој-не ти некоме више да солиш памет како нико овде није реалан!!!!!

Опа још један бранилац параде По-Носу-Срамоте-Карактерне девијантности
Слушај слин**вац, продај ти некоме другом моода за бубреге.....
Да није тих девијантних не би било ни трошења НАШИХ пара!!!!!!!!! - а у томе им је свесрдно помогао БоТа&Камарила
И слин**вац, нема крајности кад је ово зло у питању!!!! Јасно!!!
Само здрав разум, чврста породица, јако друштво, могу да се одупру овој пошасти!!!!
И мој-не ти некоме више да солиш памет како нико овде није реалан!!!!!
Kako da objasne nešto što nema smisla?Nego moze li neko od homoseksualaca da mi objasni smisao parade?
Postoji pravo manjina i slažem se da svaka manjina ima prava, dok god ne ugrožavaju prava drugih.
Isto tako, mora da se poštuje volja većine, sve dok nikoga ne ugrožava.
Ako većina ne želi da homoseksualci paradiraju, oni svojom željom ne ugrožavaju ničija legitimna životna prava.
Ako se ne poštuje volja većine, ima li tu onda demokratskog društva?
Nego moze li neko od homoseksualaca da mi objasni smisao parade?
mozete vi da imate vise godina od onoga ko je postavio ost,ali vam je ponasanje totalno nezrelo..........
.......i neukusno je vredjati drugoga samo zato sto se ne slaze sa vasim razmisljanjima........
pozdrav![]()