- Poruka
- 148
Za 20 septembar u Beogradu se najavljuje 25 stepeni! idealno vreme za paradu pedera!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obzirom da nisi u Srbiji, verovatno ni nemaš pojma da se ovde već decenijama otvaraju i postoje gej-klubovi, da imaju svoje događaje i okupljanja i da ih niko ne maltretira. Verovatno živiš u predrasudama i dalje, i to je tvoje pravo.
Samo bi trebao da shvatiš jednu stvar, a to je da u nedelju neće šetati gej populacija iz Srbije, već egzibicionisti i izmanipulisani tupani. Pa ti proceni o čemu se ovde radi.
Kao prvo Srbija nema pare da obezbjedi lijekove, isplate socijalnih pomoći ali zato imaju pare da obezbjede šetnju pedera gradom.
Drugo, čemu ta šetnja? Zato što se razlikuju od drugih?
Hajde svi korisnici AMD procesora da izađu i ponosimo se. Zašto? Pa različiti smo, ima i ljudi koji koriste Intel. Svi koji voze Mercedesa da se okupe? Na šta bi to ličilo? Na haos, havariju!
Nisam stvarno mislio da odem sa decom u taj krkljanac, ali bi mi bilo drago da mogu, jer bi to pokazalo i nekima na ovom forumu da nisu svi (koji nisu homoseksualci) ekstremisti.
Drago mi je sto procitah Tvoj odgovor!
Šta je to potiskivano?Potisnuti su radnici pred otkazima i penzijom a forsira se neko ko će nešto da da političarima.Imaš grupu koja je potiskivana jako dugo vremena.
Lepo je kada se nauci koriscenje smajlija pa ne moze da se zaustavi.
Naravno, poenta je promasena, kao i do sada.
Nedostatak argumenata uvek sa sobom povlaci izrazeno nevaspitanje u komunikaciji kao vrstu pomoci i postapalice.
Ako je ovo tačno, to nije u redu. Organizatori parade treba i da plate za nju.
Iz istorijskih razloga. Takvim šetnjama su Indijci i crnci u Americi oborili represivno stanje u kome su se nalazili. Onda je gej pokret to preuzeo.
Ok, što da ne? Ako okupiš dovoljno ljudi iza bilo čega, zašto bi ti neko branio paradu?

Ako je ovo tačno, to nije u redu. Organizatori parade treba i da plate za nju.
Ok, što da ne? Ako okupiš dovoljno ljudi iza bilo čega, zašto bi ti neko branio paradu?
Najveći bunt i dolazi odatle što će država i grad BGD da plate oko pola miliona evra za paradu. Iz budžeta!!! Pola od toga otpada na obezbeđenje, za ostalo ne znam tačno šta je, ali sa tom cifrom se barata.Narod nema leba, a oni plaćaju paradu oholih i poremećenih likova koji bi da se baš za inat eksponiraju i nerviraju gotovo 90% nacije. (Podršku imaju kod 12-13% ljudi) To izaziva bes u narodu, zato će i biti sra.nja koja policija neće moći da spreči.
Iz istorijskih razloga. Takvim šetnjama su Indijci i crnci u Americi oborili represivno stanje u kome su se nalazili. Onda je gej pokret to preuzeo.
Izvini ali ja ovde nemam geja da mi sprema kucu, uredjuje dvoriste, brine o bazenu, pere auto i sl. Mislim da je poredjenje gejeva i crnaca potpuno promaseno jer ovde niko ne ugrozava gejeve . Pogotovo ne na nacin na koji su bili ugrozeni crnci u Americi ili Indijanci. Mislim gejevi ovde imaju apsolutno sva ljudska prava. I to sto oni zele da se promovise njihova bolest e to je ono sto nije u redu. Zamisli da oni iz Laze vide sta im ispisnici rade pa pozele i oni tako. A sve se pozivajuci na ljudska prava i pravo na razlicitost. Pa krene karneval, Na celu kolone nalaze se pacijenti F odelenja, iza njih neko drugo odelenje i tako redom.
Recimo da poverujem da si to za sta se predstavljas. Mada nije od presudne vaznosti za pricu.I šta sad? Ono što me zanima je zašto je ovo problem? Kakvu štetu tebi čini to što se Maja zaljubila u Jovanku umesto u Jovana?
Управо то.Zbog tog licemerja i nepotrebnosti ovog događaja, zbog isforsiranosti i jednostrane potrbe prevaranata da se ovo napravi, gejevi će bidi još prezreniji i u još gorem položaju posle ovoga. Toga su i oni svesni i zbog toga većina LGB ljudi ne podržava ovaj marš. Ovo je zaista parada smrada, kako rekoše neki nacisti, jer nema ovde ni B od borbe za prava ljudi... Ovo je veliko sra.nje koje su zakuvali srebroljupci iz par organizacija. Ništa dobro ovo doneti neće.

Ja sam protiv ''legalizacije'' gej populacije,ne zato sto mrzim bilo koga,narocito ne bih mogla mrzeti nekoga samo zbog njegove seksualne orjentacije,vec zato sto je to samo otvaranje vrata za sve i svasta,sto zaista ne bi trebalo da zazivi.Stvarno ne zelim da mi razne ''slobode'' ugroze licnu slobodu,jer zaboga danas ovo a sutra ce pedofili slobodno da traze svoja prava.
Поворка срама
Најављена за 20. септембар у Београду тзв. „Поворка поноса“, уствари поворка срама, поворка Содоме и Гоморе – само је потврда оне народне: Ко се Бога не боји ни људи се не стиди.
...................
Наравно, Црква нити је икад позивала нити данас позива на насиље против било кога, па ни против оних који бирају намјесто пута живота – пут бесловесности и смрти. Она, међутим, као чуварка светиње живота и љубави, и као радионица вјечног живота и чисте, непролазне љубави, осуђујући свако насиље, има за богодану обавезу и дужност да сваког човјека, свако људско покољење, па и ово данашње, непрестано подсјећа на потребу разликовања Бога и Сатане, свјетлости и мрака, зла и добра, истине и лажи, природности и противприродности, смисла и бесмисла. Као таква, она не може прихватити нити одобрити поворку срама – за поворку поноса, поготову кад се њеним наметањем, као у овом и сваком сличном случају, врши јавно насиље над инакомислећим. Утолико прије што се таква поворка организује у граду који је под вјековним покровом Пречисте, Преблагословене Дјеве Богородице, која је нетрулежно Бога Љубави родила – за живот свијета. По народној: Оно чега се паметан стиди, тиме се луд поноси...
Митрополит Амфилохије

Ovaj događaj je osmišljen od strane nekih mrzitelja našeg naroda.
Zašto?
Ako se ne dozvoli na sva zvona će zvoniti o tome kako Srbija nije demokratska zemlja, ne dozvoljava homoseksualcima da slobodno žive i slično
Drugi scenario:
Dozvoljava se izvođenje i organizovanje. 99% sam siguran da će biti nekih incidenata.
Opet na sva zvona će se čuti o nekulturi Srba, divljačkom ponašanju i slično...
Kako god se okrene loše je...