endonuclease
Ističe se
- Poruka
- 2.010
Homoseksualizam je pojava koja se u prirodi meri u promilima.
U ljudskom društvu je u pitanju već poprilično veliki procenat.
Besmislice. Homoseksualizam u prirodi često dostiže procente koji su neuporedivo veći nego kod ljudi.
U okviru ljudskog društva, bez obzira na civilizaciju ili kulturu, procenat "čistih" homoseksualaca (kao i kod većine ljudskih osobina, ovo je pitanje spektra) je oko 3%. Ovo se nije promenilo u toku zadnjeg perioda vremena uopšte. Jedino što se desilo je što su homoseksualci prestali da se sakrivaju kao što su prethodno radili.
U poslednje vreme se sve češće dešava da dečaci od 12 godina siluju svoje mlađe drugove.
Ovo gore nema veze sa propagandom koja se vrši u cilju popularizacije homoseksualizma?
Ne, ovo gore ima veze sa propagandom koju vrše homofobi. Imaš li neke podatke kojima možeš da potkrepiš ovu tvrdnju o "dečacima od 12 godina"? Poređenja sa prethodnim godinama? Hajde, da vidimo neke reference?
Ili je ovo "znanje" tipa "čuo sam da je tako na Internetu, prema tome mora biti istina"?
Parada nema nikakve veze sa gajenjem tolerancije, jer homoseksualci prema zakonu i praktično nikako nisu ugroženi. Ponavljam po ko zna koji put, ko šta radi u svojoj kući (dok god ne ugrožava druge) je njegova lična stvar i niko nema prava da ga zbog toga maltretira.
Dragi moj rdeki, ja sam (kada sam živeo u Srbiji) imao par gej prijatelja. Nivo neprestanog straha da će biti otkriveni je bio...jeziv.
I to sa pravom: kada je jedna devojka otkrivena (momak koji je bio zainteresovan za nju, i ljut što ona nije uzvraćala njegovu "ljubav", ju je pratio i video), direktno su je šikanirali na smrt. Nakon godinu dana pljuvanja u lice na ulici (doslovno), bacanja govana na vrata stana u kome je živela sa bratom i roditeljima, premlaćivanja (jednom nje same, tri puta njenog jadnog brata - on nije gej, ali eto kriv je što ima gej sestru), nakon što joj je jedan od profesora na faksu iscepao rad pred njenim očima pa je onda oborio zato što rad nije predala (!), nakon što je jedan od komšija bacio čašu urina u lice njene majke na ulazu u zgradu...devojka se obesila.
Uzrok za gej parade je borba protiv ovakvih stvari. Kada prestane šikaniranje, i kada prođe dovoljno vremena da se zaleče ovako nanesene povrede, onda više neće biti potrebe za gej paradama.
Do tada, ovakve priče su potpuno besmislene.