Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Homoseksualizam je pojava koja se u prirodi meri u promilima.
U ljudskom društvu je u pitanju već poprilično veliki procenat.

Besmislice. Homoseksualizam u prirodi često dostiže procente koji su neuporedivo veći nego kod ljudi.

U okviru ljudskog društva, bez obzira na civilizaciju ili kulturu, procenat "čistih" homoseksualaca (kao i kod većine ljudskih osobina, ovo je pitanje spektra) je oko 3%. Ovo se nije promenilo u toku zadnjeg perioda vremena uopšte. Jedino što se desilo je što su homoseksualci prestali da se sakrivaju kao što su prethodno radili.

U poslednje vreme se sve češće dešava da dečaci od 12 godina siluju svoje mlađe drugove.

Ovo gore nema veze sa propagandom koja se vrši u cilju popularizacije homoseksualizma?

Ne, ovo gore ima veze sa propagandom koju vrše homofobi. Imaš li neke podatke kojima možeš da potkrepiš ovu tvrdnju o "dečacima od 12 godina"? Poređenja sa prethodnim godinama? Hajde, da vidimo neke reference?

Ili je ovo "znanje" tipa "čuo sam da je tako na Internetu, prema tome mora biti istina"?

Parada nema nikakve veze sa gajenjem tolerancije, jer homoseksualci prema zakonu i praktično nikako nisu ugroženi. Ponavljam po ko zna koji put, ko šta radi u svojoj kući (dok god ne ugrožava druge) je njegova lična stvar i niko nema prava da ga zbog toga maltretira.

Dragi moj rdeki, ja sam (kada sam živeo u Srbiji) imao par gej prijatelja. Nivo neprestanog straha da će biti otkriveni je bio...jeziv.

I to sa pravom: kada je jedna devojka otkrivena (momak koji je bio zainteresovan za nju, i ljut što ona nije uzvraćala njegovu "ljubav", ju je pratio i video), direktno su je šikanirali na smrt. Nakon godinu dana pljuvanja u lice na ulici (doslovno), bacanja govana na vrata stana u kome je živela sa bratom i roditeljima, premlaćivanja (jednom nje same, tri puta njenog jadnog brata - on nije gej, ali eto kriv je što ima gej sestru), nakon što joj je jedan od profesora na faksu iscepao rad pred njenim očima pa je onda oborio zato što rad nije predala (!), nakon što je jedan od komšija bacio čašu urina u lice njene majke na ulazu u zgradu...devojka se obesila.

Uzrok za gej parade je borba protiv ovakvih stvari. Kada prestane šikaniranje, i kada prođe dovoljno vremena da se zaleče ovako nanesene povrede, onda više neće biti potrebe za gej paradama.

Do tada, ovakve priče su potpuno besmislene.

Ментални. ;) Омаловажаваш сваког ко не мисли као ти, а све у неком фол-башмебрига фазону А каткад пишеш и збркане постове, као што ти је, уосталом, и овај малопре, о томе да су мушкарци око мене силеџије. Шта ти то значи, и шта ти уопште треба? Нити је духовито, нити било како занимљиво, а о нетачности не вреди ни говорити.
Kako ja mogu da nekog omalovažavam?Na forumu smo svi retorički jednaki,a stručnjaci raznih profila su ustanovili da su žene rečitije.Za ovo postoje i dokazi,znači Milunka ti si u prednosti.Ja sam na forumu slabiji pol.

...Ali preventivna hapšenja Ivice Dačića,pa toga nije bilo još od vremena OZNE!!!
Kud ode demokratija i borba za pederska prava...beš,druže ministre,važeće zakone i ljudska prava...
_

„Скуп у недељу, према безбедносним проценама, носи ризике и зато ћемо морати да ангажујемо неколико хиљада полицајаца “, најавио је министар Ивица Дачић.

_
Дачићу уместо што шаљеш тих неколико хиљада полицајаца да хапсе и малтретирају недужне грађане 20. септембра и што чуваш педерске изроде , паметније би ти било да их пошаљеш да прочешљају Велики Трновац који је главни и највећи шиптарски нарко картел у Европи а налази се у Србији, јер тамо нико већ није скоро залазио од државних органа да чешља, а наркомана и наркодилера је све више и више у Србији. Ви хапсите наше старешине и шаљете у Хаг који су бранили нашу државу од белосветских зликоваца, а браните и обезбеђујете педерске изроде. То нема ни у цртаним филмовима.

Друг комесар тражи изјашњавање. :roll:
Да си пажљивије читао могао си видети да сам рекла да сам против. И гласала сам против.
Али, очигледно да није само то тема овде.

Кад би се мање фрљала изразима патриЈота, надрипартиота и мање улазила у расправу са њима укапирала би да није то смисао приче. Јел си против параде? Јеси. Зашто ти је тешко да подржиш људе који су исто тако против ње? Не мораш да одговараш. Схватам твоју потребу да је битније пљунути по тим ''злим'' и ''ретгроградним'' елеменитма него се солидарисати у одбацивању нечег неприродног и накарадног што се силом покушава уметнути у српску културу и традицију. Поштеније је рећи да си за геј параду, пошто се на исто своди. Против сам али осуђујем сваког ко покуша да ово спречи. Глупо звучи зар не?

Gay-Pride-Parade.jpg

Дачићу уместо што шаљеш тих неколико хиљада полицајаца да хапсе и малтретирају недужне грађане 20. септембра и што чуваш педерске изроде , паметније би ти било да их пошаљеш да прочешљају Велики Трновац који је главни и највећи шиптарски нарко картел у Европи а налази се у Србији, јер тамо нико већ није скоро залазио од државних органа да чешља, а наркомана и наркодилера је све више и више у Србији.

Posto dozvoljavaju marihuana marseve, ne vidim sto bi cesljali Veliki Trnovac,ionako ce kad tad morati da legalizuju i narkomaniju kao sto sad pokusavaju homoseksualizam.

Кад би се мање фрљала изразима патриЈота, надрипартиота и мање улазила у расправу са њима укапирала би да није то смисао приче. Јел си против параде? Јеси. Зашто ти је тешко да подржиш људе који су исто тако против ње? Не мораш да одговараш. Схватам твоју потребу да је битније пљунути по тим ''злим'' и ''ретгроградним'' елеменитма него се солидарисати у одбацивању нечег неприродног и накарадног што се силом покушава уметнути у српску културу и традицију. Поштеније је рећи да си за геј параду, пошто се на исто своди. Против сам али осуђујем сваког ко покуша да ово спречи. Глупо звучи зар не?
Звучи ти глупо, јакако, кад овако надробиш без истинског удубљивања у оно што сам овде писала.
Зар је тако тешко схватити:

Против сам те параде, ротив свих педерских парадирања разних врста, од медијских на даље.
Штавише, гади ми се то њихово експонирање, јер знам да се и већина обичних хомосексуалаца гади и клони таквих ствари. Јер знам да је то својеврсна манипулација, и својеврсно насиље.

АЛИ, (то фамозно али, исувише је компликовано изгледа за неке да схвате), парада је ту, нису је, на жалост, забранили, и стога, кад је већ ту, против сам и оних који би да физички нападају те што парадирају, те сам тако и против оних који то заговарање физичког обрачуна подржавају.

Јасније сад? :roll:

Besmislice. Homoseksualizam u prirodi često dostiže procente koji su neuporedivo veći nego kod ljudi.sto je,naravno, dokazano: sve vreme na "opstanku" gledamo lavove i jelene kako naskacu jedni na druge i razmnozavaju se tako:hahaha:

U okviru ljudskog društva, bez obzira na civilizaciju ili kulturu, procenat "čistih" homoseksualaca (kao i kod većine ljudskih osobina, ovo je pitanje spektra) je oko 3%. Ovo se nije promenilo u toku zadnjeg perioda vremena uopšte. Jedino što se desilo je što su homoseksualci prestali da se sakrivaju kao što su prethodno radili. Za to sam: recite ko ste i sta ste,ako vam je do toga stalo, ali nemojte traziti od vecine(97% po tebi) da opravdaju vase ponasanje, jer time dajete za pravo da sve devijantne grupe traze priznavanje vecine

Ne, ovo gore ima veze sa propagandom koju vrše homofobi. Imaš li neke podatke kojima možeš da potkrepiš ovu tvrdnju o "dečacima od 12 godina"? Poređenja sa prethodnim godinama? Hajde, da vidimo neke reference?A koje reference ti nudis?Ja mogu da ti pokazem na istorijskim cinjenicama da je svako drustvo u kome je pederastija javno propagirana i zastupljivana, obicno bilo na ivici svog prestanka postojanja.Razvrat i nemoral su istorijski dokazani pokretaci propasti drustva.

Ili je ovo "znanje" tipa "čuo sam da je tako na Internetu, prema tome mora biti istina"?

Dragi moj rdeki, ja sam (kada sam živeo u Srbiji) imao par gej prijatelja. Nivo neprestanog straha da će biti otkriveni je bio...jeziv.

I to sa pravom: kada je jedna devojka otkrivena (momak koji je bio zainteresovan za nju, i ljut što ona nije uzvraćala njegovu "ljubav", ju je pratio i video), direktno su je šikanirali na smrt. Nakon godinu dana pljuvanja u lice na ulici (doslovno), bacanja govana na vrata stana u kome je živela sa bratom i roditeljima, premlaćivanja (jednom nje same, tri puta njenog jadnog brata - on nije gej, ali eto kriv je što ima gej sestru), nakon što joj je jedan od profesora na faksu iscepao rad pred njenim očima pa je onda oborio zato što rad nije predala (!), nakon što je jedan od komšija bacio čašu urina u lice njene majke na ulazu u zgradu...devojka se obesila. Ja sam procitao u eminentnim novinama ,stranim, da je grupa pedera silovala mladica strejt orijentacije do smrti...devijantno ponasanje izaziva devijantan odgovor.Nisu svi strejt ljudi optereceni mrznjom.A homoseksualci ocekuju da ih strejt proganjaju,zato i ovo ispitivanje javnog mnjenja na svakih deset godina sluzi samo da se vidi da li je doslo vreme za propagiranje pederastije

Uzrok za gej parade je borba protiv ovakvih stvari. Kada prestane šikaniranje, i kada prođe dovoljno vremena da se zaleče ovako nanesene povrede, onda više neće biti potrebe za gej paradama. Ja, a vidim i veliki broj meni slicnih , smatramo da su diskusije ovog tipa, uz organizovanje promotivnih setnji homoseksualaca - sikaniranje

Do tada, ovakve priče su potpuno besmislene.
Besmislenim ih cine ljudi slicni tebi, koji su homofobicni, u smislu da treba ubiti,uhapsiti ili na drugi nacin odstraniti sve one koji nemaju isto misljenje, ili u svom neznanju i netoleranciji pribegavaju metodama koje nisu civilizacijske tekovine(tuca,nasilje itd) Ako se toliko zalazete za mirniji svet, nemojte podgrevati situaciju svojim sebicnim insistiranjem na ***** marketingu

A,da: ja sam imao par prijatelja koji su bili narkomani, i njihov nivo straha da ce biti otkruiveni bio je...jeziv.Taj nivo se dizao svaki put kada bi obili trafiku ili auto ili oteli torbicu na ulici...Koliko lopova poznajem koji umiru od straha da ce ih uhvatiti u nedozvoljenoj radnji?Mnogo.Takva argumentacija nije opravdanje za uvodjenje PROTIVPRIRODNOG BLUDA u vaspitavanje dece,koja su po definiciji povodljiva i traze nacin za bunt, i prihvataju sve sto je "in".E, mogu ti reci kao roditelj: ako trebam da biram izmedju seksualnih sloboda manjine, i pravilnog seksualnog razvoja moje dece, jasno vam je sta cu da izaberem.

I to sa pravom: kada je jedna devojka otkrivena (momak koji je bio zainteresovan za nju, i ljut što ona nije uzvraćala njegovu "ljubav", ju je pratio i video), direktno su je šikanirali na smrt. Nakon godinu dana pljuvanja u lice na ulici (doslovno), bacanja govana na vrata stana u kome je živela sa bratom i roditeljima, premlaćivanja (jednom nje same, tri puta njenog jadnog brata - on nije gej, ali eto kriv je što ima gej sestru), nakon što joj je jedan od profesora na faksu iscepao rad pred njenim očima pa je onda oborio zato što rad nije predala (!), nakon što je jedan od komšija bacio čašu urina u lice njene majke na ulazu u zgradu...devojka se obesila.

Uzrok za gej parade je borba protiv ovakvih stvari. Kada prestane šikaniranje, i kada prođe dovoljno vremena da se zaleče ovako nanesene povrede, onda više neće biti potrebe za gej paradama.

Do tada, ovakve priče su potpuno besmislene.[/QUOTE]

znaci,ovo je stvarno duboko uznemiravajuce?Imam pitanje za sve ove "zgrozene"-DA LI SE PREPOZNAJETE NEGDE U OVOM POSTU?!

Do tada, ovakve priče su potpuno besmislene

znaci,ovo je stvarno duboko uznemiravajuce?Imam pitanje za sve ove "zgrozene"-DA LI SE PREPOZNAJETE NEGDE U OVOM POSTU?!

daj bre,cak i ja ne verujem u ovu pricu :(

-da li si siguran da nikada nije bio?procackaj malo po istoriji....i to u jednoj od najnaprednijih kultura koja je izrodila najvece mislioce.......
-realno,fetisista imas i medju straighterima.........kao sto je i medju gayevima veliki broj onih koji se oblace kao ti ili ja......i da-nisu svi homoseksualci feminizirani-neki su cak i onaj tip na koje ste vi muski ljubomorni,a devojke lude za njima.......
-da sa poslom nema veze,jer kad treba gay pare da ti da,onda vise nije *****,a?
-to znaci:****,****,pa polizao.uzeo bi od njega pare i pitao bi da li ima jos..........
eto,to znaci..........
Pozdrav,vidim da se sa tobom može argumentovano razgovarati pa stoga...
-istoriju odlično poznajem i taj period koji si pomenula je pun razvrata i bluda koji je na kraju doveo do ogromne nerealnosti u njihovim glavama koja ih je i uništila.Ali,homoseksualnost nije nenormalna zato što je onda bila u velikoj meri zastupljena.Na kraju krajeva, od onda smo valjda napredovali...
-odlično izgledam i nisam ljubomoran,poznate su mi aktiv-pasivne struje u njihovim redovima a nisam ni rekao da fetišišma nema kod drugih ljudi...kod njih je on šlag na torti.
-u poslu me nikad nije interesovalo seksualno opredeljenje i nikada nije imalo uticaj na moj rad
-poslednje tvoje objašnjenje mislim da ne odgovara tvom profilu ali ću ti reći da sam uvek bio na rukovodećim funkcijama,10 godina vlasnik firme i nikada u situaciji do doživim pomenute intimne momente...

]A,da: ja sam imao par prijatelja koji su bili narkomani,[/B] i njihov nivo straha da ce biti otkruiveni bio je...jeziv.Taj nivo se dizao svaki put kada bi obili trafiku ili auto ili oteli torbicu na ulici...Koliko lopova poznajem koji umiru od straha da ce ih uhvatiti u nedozvoljenoj radnji?Mnogo.Takva argumentacija nije opravdanje za uvodjenje PROTIVPRIRODNOG BLUDA u vaspitavanje dece,koja su po definiciji povodljiva i traze nacin za bunt, i prihvataju sve sto je "in".E, mogu ti reci kao roditelj: ako trebam da biram izmedju seksualnih sloboda manjine, i pravilnog seksualnog razvoja moje dece, jasno vam je sta cu da izaberem.

kako mozes da uporedjujes narkomane sa ovako necim?!
ili lopove?!
STA JE ONA DEVOJKA ZGRESILA?!NJEN GREH JE BIO TAJ STO NIJE VOLELA ***** I STO JEDAN BALKANAC NIJE MOGAO DA PRIHVATI "NE" KAO ODGOVOR?!
ti si roditelj:sta bi radio kada bi ti dete sutra reklo da je homoseksualnog opredeljenja?!

kada je jedna devojka otkrivena (momak koji je bio zainteresovan za nju, i ljut što ona nije uzvraćala njegovu "ljubav", ju je pratio i video), direktno su je šikanirali na smrt. Nakon godinu dana pljuvanja u lice na ulici (doslovno), bacanja govana na vrata stana u kome je živela sa bratom i roditeljima, premlaćivanja (jednom nje same, tri puta njenog jadnog brata - on nije gej, ali eto kriv je što ima gej sestru), nakon što joj je jedan od profesora na faksu iscepao rad pred njenim očima pa je onda oborio zato što rad nije predala (!), nakon što je jedan od komšija bacio čašu urina u lice njene majke na ulazu u zgradu...devojka se obesila.

Gde se to dogodilo? imas li neki link na vesti ili neko ime? ili je to samo rekla-kazala sa interneta?koji je to profesor na faksu?kom faksu? zasto nije prijavila likove koji su je maltretirali?cetiri premlacivanja i nista? sikaniranje na faksu i nista?ne kazem da nije tuzno to sto si opisao, ali mi je malko tesko da poverujem...sto ne znaci da nije istina, vec da ja nisam cuo za to.
Jadni ******, nema veze sto nam se drzava raspada,sto cigani zive u karton naseljima,sto jedan penzioner ide na jednog zaposlenog,sto imamo hiljade egzistencijalnih problema, samo da nam ****** imaju priznanje vecine!!!

A,da: ja sam imao par prijatelja koji su bili narkomani, i njihov nivo straha da ce biti otkruiveni bio je...jeziv.Taj nivo se dizao svaki put kada bi obili trafiku ili auto ili oteli torbicu na ulici...Koliko lopova poznajem koji umiru od straha da ce ih uhvatiti u nedozvoljenoj radnji?Mnogo.Takva argumentacija nije opravdanje za uvodjenje PROTIVPRIRODNOG BLUDA u vaspitavanje dece,koja su po definiciji povodljiva i traze nacin za bunt, i prihvataju sve sto je "in".E, mogu ti reci kao roditelj: ako trebam da biram izmedju seksualnih sloboda manjine, i pravilnog seksualnog razvoja moje dece, jasno vam je sta cu da izaberem.

Moze li veca budalastina od ovog, ili je ovo konacni nivo gluposti na ovom forumu? Zar je zaista ono sto je Einsein pricao jeziva istina - da ljudska glupost nema ama bas nikakve granice?

Dakle, da nabrojim samo sta sam stigao da registrujem sa ovoj temi:

zalaganje za ravnopravnost, toleranciju i mir u drustvu, prava seksualnih, kao i svih drugih manjina, koje ne ugrozavaju prava drugih, isto je sto i:

1. zlostavljanje dece
2. nekrofilija
3. zoofilija
4. fasizam i nacizam
5. narkomanija
6. kriminal
7. nasilje

Dakle, ajd' sad da vidimo postoje li jos vece budale, pa da spisak prosirimo...

АЛИ, (то фамозно али, исувише је компликовано изгледа за неке да схвате), парада је ту, нису је, на жалост, забранили, и стога, кад је већ ту, против сам и оних који би да физички нападају те што парадирају, те сам тако и против оних који то заговарање физичког обрачуна подржавају.

Јасније сад? :roll:

Pa naravno da je vecina protiv toga, ali drugi nacin jednostavno ne postoji.

Narod jednostavno ne zeli odrzavanje takve manifestacije, i jednostavno su primorani da upotrebe fizicku silu jer dijalogom ne mogu postici nista, kao i uvek.

Uvek se mora postovati vecina!!!

Moze li veca budalastina od ovog, ili je ovo konacni nivo gluposti na ovom forumu? Zar je zaista ono sto je Einsein pricao jeziva istina - da ljudska glupost nema ama bas nikakve granice?

Dakle, da nabrojim samo sta sam stigao da registrujem sa ovoj temi:

zalaganje za ravnopravnost, toleranciju i mir u drustvu, prava seksualnih, kao i svih drugih manjina, koje ne ugrozavaju prava drugih, isto je sto i:

1. zlostavljanje dece
2. nekrofilija
3. zoofilija
4. fasizam i nacizam
5. narkomanija
6. kriminal
7. nasilje

Dakle, ajd' sad da vidimo postoje li jos vece budale, pa da spisak prosirimo...

na spisku nedostaje: netolerancija,satanizam,kao i sve ostale bolesne p[ojave u ljudskom rodu

A to sto ti mislis da mozes da nazivas glupim svakog ko ti u lice kaze da ne misli kao i ti, time pokazujes svoj nivo netolerantnosti i gluposti.

Pozdrav,vidim da se sa tobom može argumentovano razgovarati pa stoga...
-istoriju odlično poznajem i taj period koji si pomenula je pun razvrata i bluda koji je na kraju doveo do ogromne nerealnosti u njihovim glavama koja ih je i uništila.Ali,homoseksualnost nije nenormalna zato što je onda bila u velikoj meri zastupljena.Na kraju krajeva, od onda smo valjda napredovali...
-odlično izgledam i nisam ljubomoran,poznate su mi aktiv-pasivne struje u njihovim redovima a nisam ni rekao da fetišišma nema kod drugih ljudi...kod njih je on šlag na torti.
-u poslu me nikad nije interesovalo seksualno opredeljenje i nikada nije imalo uticaj na moj rad
-poslednje tvoje objašnjenje mislim da ne odgovara tvom profilu ali ću ti reći da sam uvek bio na rukovodećim funkcijama,10 godina vlasnik firme i nikada u situaciji do doživim pomenute intimne momente...

-psihicki-ne bih bas rekla-realno,vecih mozgova od njihovih mislilaca,tj logicara i filozofa nema......
-.......fetisisti u njihovim redovima su obicno oni koji zive ekstravagantnim nacinom zivota koji je vredan svake osude(droga,orgijanje...itd,kao i kod ljudi koji su straight)
-pa zbog cega onda pravis(zapravo pravite,stariji ste od mene,pretpostavljam) takve predrasude u privatnom zivotu-ako je jedan pripadnik gay populacije dovoljno dobar da Vam bude poslovni partner,zbog cega ne bi mogao i recimo,priijatelj?
-za ovo se izvinjavam,ali me jednostavno razbesne neumesni komentari koje gotovo svi postavljaju ovde.......

Besmislice. Homoseksualizam u prirodi često dostiže procente koji su neuporedivo veći nego kod ljudi.

U okviru ljudskog društva, bez obzira na civilizaciju ili kulturu, procenat "čistih" homoseksualaca (kao i kod većine ljudskih osobina, ovo je pitanje spektra) je oko 3%. Ovo se nije promenilo u toku zadnjeg perioda vremena uopšte. Jedino što se desilo je što su homoseksualci prestali da se sakrivaju kao što su prethodno radili.

E pa ovde još uvek treba da se skrivaju, a ne da brkaju prst u oko zainat konzervativnoj sredini, jer su im se osladile pare raznih gej fondacija.

Laž... Slično je scenariu filma Fine mrtve djevojke, i ne verujem da je istina... Obična jajarska propaganda ili jeftina laž.

Gomila poremećenih autodestruktivnih idiota koja voli da dobija batine, leže na rudu licemernim srebroljubcima koji na ime parade uzimaju pare od donacija, i samim tim čine neverovatnu štetu svim onim ljudima koji žive svoje živote sa u istopolnim ljubavima, u diskreciji i slobodno. Dakle, gownari izlaze na ulice da bi ih neko prebio, jer to vole, a pritom se pozivaju na prava onih ljudi kojima nikakva promocija niti javni istupi ne trebaju, jer privatno lepo i mirno žive ne gurajući prst u oko nikome...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back