Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste..............sigurno je jedan brkati deda stvorio frajera i onda uzeo njegovo rebro i napravio zenu..................
i onda naravno,stvorio i slonove,zirafe itt.........a dinosauruse ko ****!
nemoj ti molim te da dovodis moju inteligenciju u pitanje.....................

Ma da,ti sigurno znas kako je bilo...
E,ne pada mi na pamet vise da se ubedjujem sa tobom,a sto se tice inteligencije sama si pokazala,nemam ja potrebe da dovodim ista u pitanje...

joj nemoj leba ti...mozda mi ispricas nesto o zirafama ili tak nekim zivotinjama....vidim imas obicaj da zaobidjes poentu stvari :cool:

znaci,ocigledno ne znas.............
cinjenica je da niko od nas nije kompetentan da kaze sta je prirodno a sta nije..........
vidis,sama si rekla da jedan covek ne moze da ima dva pola..........
kao sto pokusavam da ti dokazem,moze.desava se,znaci prirodno je.........
poenta stvari je da su homoseksualci ljudi,i kad si vec toliki vernik treba da naucis i da ih prihvatis....i tacka.

znaci,ocigledno ne znas.............
cinjenica je da niko od nas nije kompetentan da kaze sta je prirodno a sta nije..........
vidis,sama si rekla da jedan covek ne moze da ima dva pola..........
kao sto pokusavam da ti dokazem,moze.desava se,znaci prirodno je.........
poenta stvari je da su homoseksualci ljudi,i kad si vec toliki vernik treba da naucis i da ih prihvatis....i tacka.

to sto neki ljudi imaju 2 pola...pa i to je poremecaj, da je normalno imali bi svi !
a sto se pedera tice, neka hvala....ne diram ih neka ih...al ne treba da se javno jbu...sto strejteri ne paradiraju?

mailgooglecom2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back