Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ko si ti da pricas sta je normalna ljubav, a sta nije? :think:
Ljubav je ljubav...nema normalno i nenormalno....To treba utuviti ljudima u glavu, ali dzaba kad su svi zatupljeni....
A ko si ti da pricas ko je zatupljen?
msm,ako ti verujes u tu biblijsku pricicu.stvarno ne znam sta da ti kazem...........
...........a sta je sa onim voli bliznjeg svoga.........?

A ti znas da li je bilo tako ili nije...Mnogo si nam pametna...

A ko si ti da pricas ko je zatupljen?

A ti znas da li je bilo tako ili nije...Mnogo si nam pametna...

jeste..............sigurno je jedan brkati deda stvorio frajera i onda uzeo njegovo rebro i napravio zenu..................
i onda naravno,stvorio i slonove,zirafe itt.........a dinosauruse ko ****!
nemoj ti molim te da dovodis moju inteligenciju u pitanje.....................

Blago tebi kada sve to shvataš tako plitko...
Kao prvo,to što smo ljudi znači da imamo izbor i pamet da on bude uvek pravi...
Kao drugo,svako ima pravo da ima kera ali to ne znači da i ja nemam pravo da prošetam dete a da ne budem terorisan od jadnih vlasnika četvoronožnih ljubimaca...svako ima pravo da puši a gde je moje pravo da to ne trpim...narkomani imaju pravo da rade to što rade i nemam ništa protiv ali ne na ulici brate moj...zašto provocirati ljude na ulici sem ako to nije manipulacija tim istim paćenicima...

Slusaj sinak ti ako si plitak to je tvoj problem!!!
Zaboli mene za ove sto se heptaju u dupe,ali sve dok to rade van nasih ociju i ociju javnosti,
ja necu da mene sutra dete pita tata sta ove cike rade,ako im se paradira nek paradiraju gore po evropi,a ne ovde kod nas u Srbiji,i treba ih sad zgaziti kao vaske da im vise nikada ne padne na pamet da tako nesto urade,tj.ako i imaju pameti?!
:D

Ovo se odnosilo na Nikolu...Sveto,Perica je na tvojoj strani

Mislim zasto bi neko izabrao tezi zivot za sebe? Da ga prozivaju na svakom koraku i da uperuju prste u njega(nju)?

narkomani imaju mnogo vise problema sa okolinom nego homoseksualci, pa opet biraju sami taj put....razlika izmedju narkomana i pedera je u tome sto ****** moraju naci partnera, a narkomani drogu.Sve ostalo, vrbovanje i indoktrinacija, pravdanje postupaka, je isto...

Ja bih samo jos da dodam, po cenu da se ponovim: Nije me briga za tudje seksualne orijentacije i slobode.To sto ja ne pripadam tom delu populacije, ne znaci da ih mrzim.Parada je losa ideja zbog previse tenzija sa obe strane.Niko ne brani pederima i lezbijkama da svoje stavove afirmisu poput drugih koji moraju svoje zahteve i probleme resavati na nekom drugom mestu, a ne sprecavajuci saobracaj.Tim pre, sto neko rece, nastupaju 20-og bez nekog vidljivog zahteva,"samo" popularizujuci svoja opredeljenja.
E, pa to vec spada u nametanje svoje volje.

Potseticu cenjene forumase, da je Gay lobi u Americi u pocetku, nastupao skoro nevino obrazlazuci svoja uverenja, pristojno obuceni...danas, imamo internet i iz prve ruke (mislim da i na ovom forumu imate linkove) mozete videti u sta se to pretvorilo.Satanisticke maske, skaredna (ili nikakva) odeca, ispoljavanje seksualnih fantazija, vrsenje seksualnih cinova (svih vrsta) na ulici, razvratnost i perverzija.

Smatram da ako bi se sada dopustila parada ponosa, da bi vec sledece godine imali "evropsko" ponasanje pedera i u nasem gradu.(uz odgovarajucu koreografiju)

Pitanje je slozeno po svim ravnima, ali je odgovor prost: obuzdati strasti, ne deklarisati se javno, svoja seksualna opredeljenja cuvati za intimu svog stana.
Vec jednom rekoh: mozda nekada, u dalekoj(nadam se )buducnosti, bude uslova za paradiranje te vrste. Za sada, svako normalan TREBA da se protivi takvoj vrsti izopacenosti.

Jos jedna istorijska istina glasi da su sva drustva koja su ispoljavala razvrat i neogranicenost , to cinila na kraju svog postojanja.Prosto zato sto razvrat vodi u degradaciju ostalih vrednosti nuznih za opstanak covecije vrste.

ja mislim da je homoseksualizam bolest...mentalni poremecaj....i da se time ne treba hvaliti..neka se vole al neka ne pokazuju to nama, hvala... msm nemoguce je da me neko ubedi da je to normalno! i da je to stvarno normalno ne bi bog stvorio adama i evu..vec adama i stevu =P

Bog stvorio ...
2ez358g.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back