Dugo nisam bila na forumu, ali nisam odolela a da se ne ukljucim.
Nisam procitala ni 2 strane, a vec sam se iznervirala....
Gledam post iznad mene koji kaze "kad si vec ***** pokusaj normalno da se ponasas" ....izvini a gde si ti videla nenormalno ponasanje? Sto bi rekla moja sestra u svakoj korpi ima pokvareno jaje, pa tako i u gay svetu, ali nemoj etiketirati celu gay zajednicu da su nenormalni. Ima previse str8 ljudi koji su takodje nenormalni i rade neke nenormalne stvari.
Elem, retko ko shvata poentu Povorke ponosa, iliti Gay parade. Nece oni ljudi da se razgolite pa da skacu po ulicama ko majmuni, nece oni da se ljube, jebu u dupe na vase oci...zar ste toliko maloumni? Ljudi hoce da se pokazu da ih ima, oni hoce da se njihov glas cuje, kako bi dobili neka prava, koja su im i te kako uskracena. Srbija mora da prestane da se pravi slepa i prizna sebi da gay popualacija postoji ovde i da je sve vise ljudi homoseksualne orijentacije.Ovo je jedan od nacina da ljudi stave prst na celo.
A vi hejteri, homofobi, sta god da ste, sto ostrite nozeve, ili sta vec, nadjite zivot...I meni smeta vase sirenje mrznje i pozivanje na nasilje pa ne bih odgovarala istim merama kao vi. Trebalo bi da se stidite. Pravite se tu neki lazni moralisti, "sta ce deca da nam gledaju" , a vi pozivate na nasilje i ubijanje ljudi.
Vreme je da prihvatimo razlike i razlicitost, prestanemo da ugnjetavamo manjine i pustimo da se ljudi vole, jer je to cela poenta.
LJUBAV NIJE DA SE KRIJE, LJUBAV JE DA SE PONOSI!