Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pocinjem malim slovom zato sto me mrzi da pritisnem caps lock......
da,naravno,naucnici traze dokaze,ali ti si toliki genije da ti to mozes tek tako da zakljucis.............
Pa ne treba mi dokaz da bih znao sta je normalno a sta nije...A ti cekaj dokaze...
jedino smo jednu dobru stvar uradili a to je pripremili smo teren za lock....:D ima neke vajde od nas...

:mrgreen:

А можеш и педере да пој.ебеш:mrgreen:
Eeee,ali ne mozes da se nasladis:D:per:
pocinjem malim slovom zato sto me mrzi da pritisnem caps lock......
da,naravno,naucnici traze dokaze,ali ti si toliki genije da ti to mozes tek tako da zakljucis.............

Samo stisnes shift i stisnes pocetno slovo i eto.Ne treba capslock.
Aj kazi mi sta bi ti uradila kad bi ti prisla neka cura i ponudila ti vezu???Zar je ne bi iznabijala:neutral:

Pa ni lezbejke nisu normalne ali mi ne smetaju.Nije mi odvratno da vidim dve zenske...
A i neke lezbejke mozes i da poj.ebes.:mrgreen::mrgreen:

znaci,mozes ti ovde da se kurcis kolko hoces,ali na kraju sam sebe zakopas..
.i ti spominjes neke cinjenice...........
..ne razmisljas glavom nego............drugom glavom.........:mrgreen:
i sudis o drugima na osnovu toga da li ti se na njih digne ili ne.................

znaci,mozes ti ovde da se kurcis kolko hoces,ali na kraju sam sebe zakopas..
.i ti spominjes neke cinjenice...........
..ne razmisljas glavom nego............drugom glavom.........:mrgreen:
i sudis o drugima na osnovu toga da li ti se na njih digne ili ne.................

Ja sam rekao da biti lezbejka nije prirodno i ostajem pri tome.
Sad,da li se meni dize na njih ili ne to je druga stvar,ali da nije prirodno nije...

Po mom misljenju bolest je.
Da li mi smeta ? Ne, sve dok ne setaju ulicama. Po toj logici, sad i pedofili treba da pocnu da setaju sa decicom, nekrofili s mrtvacima.. Jer, svi se oni vole.. Kako da ne..
Ne mora sad jos i homoseksualizam da postane normalna stvar, koja ce deci sluziti kao primer. Pa postoje dva pola zarad produzetka vrste. To je bar jasno.
Ako o usvajanju pricamo.... Sta da radi dete sa dve mame ? Nije li suludo to?
Razumem i neke periode u adolescenciji kada te privlaci sopstveni pol.. Eto pre neki dan mi je drug pricao o svojim takvim iskustvima.. U redu, samo dok je prolaznog karaktera..
Pa i kad nije..Nikoga ne treba diskriminisati...
Da se vratim na moj stav da je to bolest.. Na to tako i psihologija gleda, i stoji to da su koreni homoseksualizma negde duboko u covekovoj proslosti. Traume, strahovi, pogresan prolaz kroz faze odrastanja.. Najranije detinjstvo.. Sta znam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back