Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да си мушко можда и бих али пошто си једна обична пичкетина....
а ово за скакање.. да, скакаћу по твојој лобањи 20.-ог, стрпи се.. утшиће ме кад вас побијемо све, говна једна..

и још нешто админ или модератор, штагод, могу слободно да ме банују **** ми се више за овај усташки форум

Сестро са трибине,свако твоје писање овакво,даје им крила да причсју свакакве глупости,зато се смири и немој да те нервирају маргинални болесни ликови,све ће бити објашњено 20. септембра;)

Сестро са трибине,свако твоје писање овакво,даје им крила да причсју свакакве глупости,зато се смири и немој да те нервирају маргинални болесни ликови,све ће бити објашњено 20. септембра;)

tako je! vrati se pod kamen odakle si i dosla :D

а ово за скакање.. да, скакаћу по твојој лобањи 20.-ог, стрпи се..

:tease:

Poslednja izmena:
rekao bih da ne vidis dobro...

Bože, a ja sam i dan danas uverena da je ova današnja omladina pametna samo nema šta da radi pa se kao i stariji počela zanositi kojekakvim teorijama zavere i koje čega još, evo sad sam videla i da je seksualna sklonost postala prenosiva ko neki grip ili ne znam ti ja šta već, misliim ako tako razmišljate u svojoj mladosti u starosti ćete postati totalni kreteni.

Poslednja izmena:
Bože, a ja sam i dan danas uverena da je ova današnja omladina pametna samo nema šta da radi pa se kao i stariji počela zanositi kojekakvim teorijama zavere i koje čega evo sad sam videla i da je seksualna sklonost postala prenosiva ko neki grip ili ne znam ti ja šta već, misliim ako tako razmišljate u svojoj mladosti u starosti ćete postati totalni kreteni.

ma nece ni docekati starost,takve osobe su vec jednom nogom u grobu :)

Bože, a ja sam i dan danas uverena da je ova današnja omladina pametna samo nema šta da radi pa se kao i stariji počela zanositi kojekakvim teorijama zavere i koje čega evo sad sam videla i da je seksualna sklonost postala prenosiva ko neki grip ili ne znam ti ja šta već, misliim ako tako razmišljate u svojoj mladosti u starosti ćete postati totalni kreteni.

Ja sam mislio da je pametan onaj koji pametno zbori ili se varam?

Ili je mozda sad IN da si pametan ako kazes nesto sto niko ne prica ili.... :think:

tako je! vrati se pod kamen odakle si i dosla
а ово за скакање.. да, скакаћу по твојој лобањи 20.-ог, стрпи се..
Разумем Ваш бес али Вас молим да на мојој теми обратите пажњу на понашање и свој бес искалите 20-тог како и доликује крштеном човеку.

Једва сам се изборио да ми тема остане актуелна а Ви је трујете оним што несме.

Поздрав јеротије

Да, и ја сам бесан

pa vidim,zato ti i kazem,ako hoces i zelis uzmi "Tumacenje jevandjelja"mnogo je dobra knjiga,vidim da si religiozan,ali mi deluje i da si malko agresivan(sto nije bas po verskim pravilima),ova knjiga smiruje,pomaze ti da shvatis neke stvari i oslobadja mrznje,jednom recju smiruje dusu.Najbolje je citati u trenutku posta.Mozda ovo nije vezano za tvoju temu,ali ne moze da skodi

БЕОГРАД - После критика изнетих на његов рачун, директор београдског ЗОО врта Вук Бојовића одлучио је свим учесницима "Параде поноса" омогући бесплатан улаз у недељу 20. септембра. Бојовић је у склопу подршке "Породучној шетњи" коју је организовао Српски сабор "Двери" понудио учесницима те акције попуст од 50 посто за карте у ЗОО врт због чега су га представници Министарства за људска и мањинска права оптужили за дискриминацију.
Према речима Бојовића учесници параде имаће бесплатан приступ само одређеним деловима ЗОО врта.
- Сви педери, лезбејке и други који их подржавају моћи ће потпуно бесплатно да уђу у кавезе са лавовима, тигровима, пумом, медведима, вуковима као и у базен са крокодилом - објашњава Бојовић.
Tанјуг

БЕОГРАД - После критика изнетих на његов рачун, директор београдског ЗОО врта Вук Бојовића одлучио је свим учесницима "Параде поноса" омогући бесплатан улаз у недељу 20. септембра. Бојовић је у склопу подршке "Породучној шетњи" коју је организовао Српски сабор "Двери" понудио учесницима те акције попуст од 50 посто за карте у ЗОО врт због чега су га представници Министарства за људска и мањинска права оптужили за дискриминацију.
Према речима Бојовића учесници параде имаће бесплатан приступ само одређеним деловима ЗОО врта.
- Сви педери, лезбејке и други који их подржавају моћи ће потпуно бесплатно да уђу у кавезе са лавовима, тигровима, пумом, медведима, вуковима као и у базен са крокодилом - објашњава Бојовић.
Tанјуг

:worth::rotf:

Tанјуг

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA .......:zcepanje: :hahaha: :dash: :dash: :rotf: :tease: :cepanje:
JOOOOOOOJ :amen: :guza:

Tанјуг
car! :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
kako se setio covek...lepo od njega...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back