Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да нећеш ти да ми забраниш клерофашисто?

Жао ми је ових персона које не разумеју нашу борбу. Равноправност и слобода за све.

:gace: :gace:

Леле, Астродита клерофашиста? :eek:

КЛЕРОФАШИЗАМ (грч - лат.) спрега клера и фашиста у Другом светском рату
КЛЕР (грч.) свештенство, духовни сталеж.

Хеј, ти, '' мање или веће зло'', Астродита нема 80 година и није ратовала у Другом светском, али, колико видим , са тобом ће врло брзо заратити! :mrgreen:

Pa svako ima pravo da se izjasni kao gej. A tebi ako se ne svidjaju moji tekstovi, nemoj ih citati. Razlicitost ne truje nista. Samo cini stvari lepsim.

Moj je stav da ne sme u javnosti gej da se izjasnjava, objasnjava, promovise ili bilo sta prica o svojim gej cinovima. Citiracu ti moj post sa par stranica iza, pa ces shvatiti zasto ja imam takav stav i zasto je moje misljenje takvo. Ako si covek, daces svoje misljenje na taj post...

Protiv parade sam. Sto se mene tice ja potpuno odobravam maltretiranje tih ljudi ukoliko zele da izadju na ulice. Ne smeta meni njihovo sexualno opredeljenje dokle god to sto rade, sta god da rade, rade gde ih niko ne vidi ( deca pogotuvu ne treba da vide tako nesto ). Ako dozvolimo sebi da nam postane normalno da vidjamo homosexualne parove na ulici, sledeci korak je njihov zahtev za sklapanje brakova, a posle toga i usvajanje dece. To ne smemo dopustiti nikako. Kakvo ce dete da bude kada mu se tata zove Zoran, a mama Dragan? Kakva ce nasa deca biti ukoliko odmalena vidjaju gejeve na ulici i na tv-u? Ja se nadam da do toga nece doci. Ipak je ovo Balkan, mentalitet ljudi je ovde takav, usranu motku u ruke, pa udri :D

Miki napisi nesto na ovo

A protiv koga se vi to borite u vasoj borbi pedercine? Ko vam je neptijatelj? :sad2:
Pa vi ste stvarno velika opasnost za Srbiju i sav normalan narod.:eek:

Како за шта, за демократију и добробит друштва, да може свако јасно да се изрази и да може да ради шта хоће и шта воли. Сви људи света који желе треба да га примају у дупе и да се поносе тим, јер је то у духу истинске демократије и модерне цивилизације, ал то вама ретроградима никада неће ући у главу.

Леле, Астродита клерофашиста? :eek:

КЛЕРОФАШИЗАМ (грч - лат.) спрега клера и фашиста у Другом светском рату
КЛЕР (грч.) свештенство, духовни сталеж.

Хеј, ти, '' мање или веће зло'', Астродита нема 80 година и није ратовала у Другом светском, али, колико видим , са тобом ће врло брзо заратити! :mrgreen:

Појма ти немаш, фашизам је пропагирао дискиминацију а то је оно што ти радиш. Не пратиш трендове модерне и напредне културе. Угледај се мало на најразвијеније земље света.

Svedska je legalizovala gej brakove i usvajanje dece, pa nije propala drzava, nego drzava sa najvecim standardom, drzava blagostanja.

brak nije nista lose, a kretanje gradjana, pa bili oni i gejevi ne moze niko da zabrani.

Naravno da ne moze niko da ti zabrani kretanje. Ali SHVATI, BEZ GEJ RADNJI NA ULICAMA! Niko te nece dirati ako se pederises i volis sa muskarcima u senci, neka to bude vasa mala slatka tajna i to je to. Ili ces se praviti da ne postojis (kao gej, ne kao obican gradjanin) ili neces ni postojati, RAZUMES. Mi nismo u Svedskoj, mi smo u SRBIJI, SRBIJI gde je kolektivno shvatanje o gejevima znas vec kakvo. Mi cemo nasa shvatanja i nase stavove braniti svim mogucim sredstvima i nacinima, bez obzira dali se to svidja svetskoj javnosti ili ne.

Појма ти немаш, фашизам је пропагирао дискиминацију а то је оно што ти радиш. Не пратиш трендове модерне и напредне културе. Угледај се мало на најразвијеније земље света.

Industriska razvijenost ne znaci i kulturolosku razvijenost,a takodje ne moze se kultura i njene vrednosti jedne zemlje nasilno implementirati u drugu kulturu i njene vrednosti. Dosta je vise sa slepim prihvatanjem evrope i njenih vrednosti kao nesto idealno i aksiom leopte.Ne mozemo mi ziveti ko Svedjani ili Spanici,deo smo evrope i imamo svoju kulturu i ali ako nas evropa ekonomski ucenjuje da prihvtamo njen vrednosti zarad para, onda tu nesto ne valja, takva evropa nam ne treba.

Industriska razvijenost ne znaci i kulturolosku razvijenost,a takodje ne moze se kultura i njene vrednosti jedne zemlje nasilno implementirati u drugu kulturu i njene vrednosti. Dosta je vise sa slepim prihvatanjem evrope i njenih vrednosti kao nesto idealno i aksiom leopte.Ne mozemo mi ziveti ko Svedjani ili Spanici,deo smo evrope i imamo svoju kulturu i ali ako nas evropa ekonomski ucenjuje da prihvtamo njen vrednosti zarad para, onda tu nesto ne valja, takva evropa nam ne treba.
:lol: Ти и зло као да сте заменили улоге. Јесте се то договорили?:zper:

neka prosetaju u granicama pristojnosti i to je sve.Treba im se omoguciti da mogu da zive normalno u skladu sa svojom prirodom kojom nikog ne ugrozavaju.Kome smeta neka okrene glavu i meni smetaju pijanice,nekulturni,primitivni pa od takvih okrecem glavu,a vi sto hocete da se bijete isterajte taj bes u teretani,taman cete se nabildovati i naci sebi super ribu i svi zadovoljni.Sto vama smeta sto neko ima decka,za vas vise devojaka,muka mi je vise od ruznih reci,pretnji,nemojte biti primitivni.:brus:

neka prosetaju u granicama pristojnosti i to je sve.Treba im se omoguciti da mogu da zive normalno u skladu sa svojom prirodom kojom nikog ne ugrozavaju.Kome smeta neka okrene glavu i meni smetaju pijanice,nekulturni,primitivni pa od takvih okrecem glavu,a vi sto hocete da se bijete isterajte taj bes u teretani,taman cete se nabildovati i naci sebi super ribu i svi zadovoljni.Sto vama smeta sto neko ima decka,za vas vise devojaka,muka mi je vise od ruznih reci,pretnji,nemojte biti primitivni.:brus:

Srecice, to pocinje u granicama pristojnosti, a vremenom postane drugacije. Zato to treba saseci u korenu. Shvati, ne zelim da jednoga dana moj sin gleda gejeve na tv-u ili na ulici. Sta mislis koliko su vece sanse da muskarac kome je od malena normalno da vidja gejeve i sam postane gej, a koliko je manja verovatnoca da se to desi onome koga uce da je to lose kao sto i jeste?

Е Софија и ви остали политичари упропастили сте ме. овде ме људи не знају, а баш ми је било занимљиво.

'' Мање зло'', што не рече да си провокатор?! :roll:
Сад ми је већ лакше... чуј, Астро клерофашисткиња! :sad2:
Е, да није дошла Софија и да те није разоткрила, било би чупаво... хајде, баци шапу, идемо у крпе! :cool:
Лаку ноћ, форумаши... ноћас само опуштено, а ујутру сви на зборно место, тј. Јово - наново! :p
:bye:

Srecice, to pocinje u granicama pristojnosti, a vremenom postane drugacije. Zato to treba saseci u korenu. Shvati, ne zelim da jednoga dana moj sin gleda gejeve na tv-u ili na ulici. Sta mislis koliko su vece sanse da muskarac kome je od malena normalno da vidja gejeve i sam postane gej, a koliko je manja verovatnoca da se to desi onome koga uce da je to lose kao sto i jeste?

recicu da bi detetu bilo lakse ako kojim slucajem u kasnijem dobu oseti da ima sklonosti prema istom polu,ne bi morao da se krije,ne bi morao da ima zenu koju nikad nece voleti onako kako bi trebalo,ne bi morao da se povlaci u sebe i da bezi od porodice zbog pritisaka kada ce se ozeniti momcina,ne bi bio senka od coveka koji zivi dvostruki zivot,vec bi mogao da kaze sta mu je na dusi,a da ga niko ne osudjuje i da ga podrzavaju u izboru.Covek jednostavno oseti sta voli,a sta ne,ne moze to nikakva propaganda da usadi,svako dete i prolazi kroz razne identitete,treba s detetom pricati jer kad tad ce se susresti sa tom pojavom,ili ce cuti za tako nesto,nazalost neki ce i osetiti takve sklonosti a mrzece sebe zbog toga jer nece znati sta ih je snaslo.Parada onakva kao u inostranstvu je po meni,ne znam koju rec da upotrebim..odvratna i smatram da u zemljama koje su im dale neka prava ne treba vise da se odrzavaju i da takve parade ni u kom slucaju ne treba da se odrzavaju jer cilj parade nije uskladjen sa njihovim ponasanjem koje je kao iz pakla.Sto se nas tice,kod nas su ljudi jako ograniceni i sto je najgore nasilni,agresivni i najgore je sto vecina odobrava nasilje nad drugim ljudskim bicem i to mi je strasno.

Parada onakva kao u inostranstvu je po meni,ne znam koju rec da upotrebim..odvratna i smatram da u zemljama koje su im dale neka prava ne treba vise da se odrzavaju i da takve parade ni u kom slucaju ne treba da se odrzavaju jer cilj parade nije uskladjen sa njihovim ponasanjem koje je kao iz pakla

PA ovde se ocigledno radi o dve krajnosti, svako vuce na svoju, jer ne moze da se nadje sredina. Ako ne mrdnemo prstom i nas ceka takva parada, kad tad... A s druge strane ako hocemo to da sprecimo ne moze se lepim recima.:rtfm:

PA ovde se ocigledno radi o dve krajnosti, svako vuce na svoju, jer ne moze da se nadje sredina. Ako ne mrdnemo prstom i nas ceka takva parada, kad tad... A s druge strane ako hocemo to da sprecimo ne moze se lepim recima.:rtfm:

mora se naci sredina jer ne valja ni kakvo je stanje sad,a ni kakvo bi bilo da se dozvoli orgijanje.Svako u nasoj okolini moze da dozivi tu sudbinu,najbolji prijatelj,rodjeno dete,unuce...i zbog toga bi trebalo da se svi borimo protiv nasilja i disriminacije bilo kakve vrste,ali i ocuvanja moralnih vrednosti kao sto je zabrana orgijanja na ulici bez obzira da li se radi o homo ili hetero ljudima.Nazalost mnogi iskoriscavaju tu rec diskriminacija kako bi sebi obezbedili ponasanje koje nije pristojno bez obzira kog si opredelenja,nacionalnosti...a posebno u nasoj drzavi gde najosnovnija pitanja nisu regulisanja,a kamoli ovakvo slozeno i kompleksno pitanje

Pa mora... Ali tesko da moze! ;) Prvo gej lobi to ne zeli, prvo ce biti samo mirna parada, pa ako bi im to dozvolili onda bi bilo orgijanje, i tako dalje...Korak po korak. Ako se na zapadu nisu zaustavili na nekoj zaista paradi, protiv diskriminacije i to je to, zasto mislis da ce se ovde zaustaviti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back