Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto je odrzavanje prajda pod znakom pitanja, ne znaci da cete vi homofobi dobiti po svome. Nasa je tek pocela da gori.....
rjo0941l.jpg

:mrgreen::)

Ne mozes mi zabraniti da volim isti pol. Upamti, ne mozete doveka krvavo sprecavati paradu. To sto razbijate paradu i na koji nacin govori samo o vama, naravno nista pozitivno. U svetu Srbija ima los imidz. A ako na ovakav nacin koji najavljujes resavate nesuglasice sa neistomisljenicima, nije ni cudo sto nas u svetu vide onako kako nas vide.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne mozes mi zabraniti da volim isti pol. Upamti, ne mozete doveka krvavo sprecavati paradu. To sto razbijate paradu i na koji nacin govori samo o vama, naravno nista pozitivno. U svetu Srbija ima los imidz. A ako na ovakav nacin koji najavljujes resavate nesuglasice sa neistomisljenicima, nije ni cudo sto nas u svetu vide onako kako nas vide.

Ма само ти воли исти пол,немој да бринеш "Љубав на улице,хулигане у затвор";)
Само ти дођи на параду,и поведи и дечка,по могућству пођите што више ;)

Ма само ти воли исти пол,немој да бринеш "Љубав на улице,хулигане у затвор";)
Само ти дођи на параду,и поведи и дечка,по могућству пођите што више ;)

rekoh vec da nisam tada u Srbiji, a upravu si, "Љубав на улице,хулигане у затвор";)

SRBIJA JE SEKULARNA I LAICKA DRZAVA, vera ne moze da zabrani bilo sta osobi koja ne veruje u Srbiji, niti drzava moze da zabrani nekome nesto samo zato sto religija zabranjuje.

Kazes ne moze da zabarni!!!
I ova parada ce vam biti srusena i svaka sledeca!!! Evo mi NORMALNI ljudi vam zabranjujemo!!! I dok je U Srbiji Pravoslavlja takvih manifestacija BITI NECE!!!! I TAACKA!!!
TI SE SAMO NADAJ DA MOZES MIRNO DA SE SETAS GRADOM SA DECKOM......mozda mozes tamo gde jesi,posto nisi u Srbiji ali u Srbiji neces moci sigurno!

Ako zbog imidza treba da se rokamo u dukat,je.bem ti taj imidz,sta nas briga sto evropa samu sebe gusi deformisanim humanistickim zakonima.

Kazes ne moze da zabarni!!!
I ova parada ce vam biti srusena i svaka sledeca!!! Evo mi NORMALNI ljudi vam zabranjujemo!!! I dok je U Srbiji Pravoslavlja takvih manifestacija BITI NECE!!!! I TAACKA!!!
TI SE SAMO NADAJ DA MOZES MIRNO DA SE SETAS GRADOM SA DECKOM......mozda mozes tamo gde jesi,posto nisi u Srbiji ali u Srbiji neces moci sigurno!

Srbija nije pravoslavna vec sekularna drzava. A gradjani ne mogu nista da zabrane. To moze samo drzava, koja je ogranicena USTAVOM

Па да атеиста јер да је верник имао би осећај стида греха овако ништа ајку на батајку али све се једног дана плати.

pa i da sam vernik, bio bih ponosam sto sam gej. Bog voli i gejeve, jer ako je bog dobrota, a po bibliji jeste, i ako je on sve stvorio, stvorio je i gejeve.

A sta onda cini drzavu po tebi? Samo Vlada i skupstina? A sta je sa 7.500.000 Srba? NJih ko sisa a? SRBI SU ISKAZALI SVOJ STAV O GAYEVCIMA I TO SE MORA POSTOVATI!!!! SVAKA GAYEVSKA OKUPLJANJA SE MORAJU RAZBITI!!!

drzavu cine stanovnici, vlast i teritorija. religija NE. Procitaj ustav, pa ces videti.

Jel bio referendum , nije. Tako da ne znas pouzdano stav vecine. a vecina ne moze krsiti ljudska prava nekoj manjini, ustav i demokratija to ne dozvoljavaju

Koje ће зло још да нас снађе! Ајде да само пропагирају своје психофизичке аномалије они и атакују на насе традиционалне вредности и залажу се за кршење уставног поретка! И до сад им нико није бранио да се "бује у педу"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back