Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вређамо те?! :roll:
Ма, шта нам рече... па, није ово твој сајт, па да се курчиш како ти желиш! :rtfm:
Јао, у профилу ти пише да си ученик... врло брзо ћеш постати распад док се сви изређамо! :mrgreen:

jao pa ja nisam ucenik, al dobro kako oces, a drugo ovo je moj forum koliko i vas. Gde pise da je to samo vas forum. Jesam gej, ali i gradjanin Srbije.

Nisi baš reko što ste ok...

covek se radja gej, on to ne bira. Placamo poreze i sve ostalo kao i str8 populacija, doprinosimo, srpskom drustvu, razlikujemo se samo od vas po jendoj sitnici, nista vise. Zato je gej ok, a parada preko potrebna da ljudi shvate da i mi postoimo. treba da se razbiju predrasude o nama. I mi smo normalni ljudi, a razbijanje predrasuda se postize nasom vidljivoscu u javnosti. Jer kada vi ljudi vidjali gejeve u gradu, shvatili bi da su to normalni ljudi, i da vecina predrasuda koje vaze za nas nisu tacne.

Pa sad....Objašnjenje deluje ok,ali ga većina neće prihvatiti:neutral:

vremenom hoce, samo su potrebni hrabri gej ljudi, ali i gej frendli ljudi, da svojom aktivnoscu objasne drugima da je gej ok. Videces to sad deluje nestvarno al kroz par godina i ovde ce biti prihvaceno, jer gejevi su svuda oko nas. To su nasi prijatelji, rodjaci i poznanici, ali posto se oni kriju, mi nismo toga svesni. Veruj mi svako od nas zna bar iz vidjenja jednog geja, lezbejku, itd.

ebala vas nauka...ako si ikada išao u školu i učio nešto,znao bi za krug života u prirodi...sve što je prirodno pari se među sobom u odnosu mužjak-ženka...gde si video da se trpaju dva mužjaka lava...ajde molim te....vaše opredeljenje je bolest i ne treba ljudima gey načnici i gey lobisti da kažu da je to normalno...samo sam pratila šta se ovde pisalo i mislila se dokle ćeš ljude da maltretiraš svojom narcisoidnošću....

ebala vas nauka...ako si ikada išao u školu i učio nešto,znao bi za krug života u prirodi...sve što je prirodno pari se među sobom u odnosu mužjak-ženka...gde si video da se trpaju dva mužjaka lava...ajde molim te....vaše opredeljenje je bolest i ne treba ljudima gey načnici i gey lobisti da kažu da je to normalno...samo sam pratila šta se ovde pisalo i mislila se dokle ćeš ljude da maltretiraš svojom narcisoidnošću....

Pa video sam uzivo dva kera kako naskacu jedan na drugog, a u zivotinjskom svetu ima homoseksualnosti. Da isao sam u skolu i imao 5 iz biologije. Mi nismo bolesni, nego normalni ljudi. I da, nisam narcisoidan samo hocu svoja prava i da zivim normalno a ne u nekom strahu da ce me neko prebiti zato sto sam gej. Probaj da skontas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back