Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Astrodita, da li si bila nesrecno zaljubljena u nekog homoseksualca? Ako nisi, ne nogu da razumem tvoju mrznju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

san svakog homoseksualca..Ја сам хетеро, у дугогодишњој вези, нормална и напредна...
Овде се свако бори за своју страну, тј. за своје мишљење, и ја износим свој став, ... е, сад ме заобиђи у широком луку!
![]()
san svakog homoseksualca![]()

Скај, а што се тебе тиче Астродитин емотивни живот?
Ево, само за твоје очи: Ја сам хетеро, у дугогодишњој вези, нормална и напредна...
Овде се свако бори за своју страну, тј. за своје мишљење, и ја износим свој став, исто као што то ради онај ванземаљац Демијан... скапирала... е, сад ме заобиђи у широком луку!
![]()

Daj dmauka, nemoj emocije da nam ne ugase temu

Јел ово ружичасти Пинк![]()

Kad sad nisam pao sa stolice od smeha, već zamišljam Jerotija kako cepa Bulevarom.

NEMOJ DA MI NEKO DIRA MOJU DRUGARICU ASTRO....ILI ĆU DA GA SMAKLJAM NA LICETU MESTA....
homoseksualizam je poremećaj i ne treba meni medicina da tvrdi ili ne tvrdi....****** su uočljivi na ovoj temi....čuvajte dupeta....![]()

ПоносноKad sad nisam pao sa stolice od smeha, već zamišljam Jerotija kako cepa Bulevarom.

![]()
Још нам само але фале!
Где ће Дачић да '' ископа'' овакав тенк?!
Биће лудо и незаборавно... ја ћу да се цепарим све време, па нек' ме усликају за ББС, а можда одем и до Јамерике...
![]()

Демијане, ако ме још једном будеш цитирао и испирао мозак тим твојим небулозним текстовима које и сваки београдски врабац '' цвркуће'', причврљићу те за прву тарабу, и то пре те твоје геј параде... шта си ти, ванземаљац, па стално удараш у мали мозак?!
Па, стварно... размишљам како би изледало оно уз тарабу, ко зна, можда ми се и допадне?!![]()
Скај, а што се тебе тиче Астродитин емотивни живот?
Ево, само за твоје очи: Ја сам хетеро, у дугогодишњој вези, нормална и напредна...
Овде се свако бори за своју страну, тј. за своје мишљење, и ја износим свој став, исто као што то ради онај ванземаљац Демијан... скапирала... е, сад ме заобиђи у широком луку!
![]()
Ниџо, јабуко, оно ''напредна'' мислила сам на мојих 180 цм висине и на солидну кубикажу, па ако сам ја мета тих секаперси... нек' ''ударе!''
![]()
Јеротије, пријатељу, не зентај се толико, па ниси ти миш!
Размишљам, па се плашим, шта ће бити кад наступи бежанија, а оне вриштеће цице у штиклицама и сукњицама нагрну на твој Пинк тахи, мислећи да си њихов?!
Леле, братко, мораћу да те браним!![]()
Smrt pederima!
Razbiti huligane!
Masakrirati policiju!
....
Sifra: "Joj sto volim tucu u kafani...."
ne,mislio sam na ubitstva,sliovanja,incest,ucene itd sa kojima se panduri svakodnevno susrecu
ma svi to vec znaju,ali radi se o tome da je narod ogorcen,srbija je sada spala na golo-gov*o sada,pa se neki ljudi tese tom cinjenicom da eto makar nema pedera kod nas,ili imamo najbolje sljive itd. znaci ipak nije sve tako crno...
kod nas je vecina ljudi 'veoma lenjih nacionalista',tj pricam ti pricu o srbiji,a sami se ne pojavljuju nigde ne bi li nekako pomogli njenom razvoju.
Jos u osnovnim skolama nas uce kako Srbija ima najbolji geografski polozaj,jos bolju klimu,najjacu istoriju,neverovatne susede,najjace emocije,besplatne akcije,Mariju Serifovic itd.. i posle takve lekcije u skoli meni jedino sto preostaje je da odem u krevet i prespavam ceo zivot,jer sam rodjen u loju i nizasta ne moram da se trudim niti da ucim...
Naravno tu istu pricu cu ponavljati i svojoj deci,i uciti ih da nema nista lose kod nas(ukljucujuci i pedera) i da ako dodju iz amerike, da marsiraju beogradom da bi ih sprecili,jer su jedini problemi koje srbija ima..
Ne dajmo im pravo na brak,ne zato sto bog tako kaze(iskreno ko jos **** njega,ionako danas niko i ne ide vise u crkvu,a oni koji idu su tek najgori,tamo okaju grehe pa nastave kao da se nista nije desilo),a i ako im damo pravo na to,samo ce dokazati koliko je to prirodnije od nas,jer je danas brak obicno sprdnja,zeni se kako ko gde stigne i isto tako brzo razvodi,ja ne znam ni jedan par(sem mojih roditelja) koji su srecni i u brcnoj zajednici!
I sad ne daj boze da se vencaju ****** i jos da opstanu,pa svi odmah da se ubijemo![]()
NEMOJ DA MI NEKO DIRA MOJU DRUGARICU ASTRO....ILI ĆU DA GA SMAKLJAM NA LICETU MESTA....
homoseksualizam je poremećaj i ne treba meni medicina da tvrdi ili ne tvrdi....****** su uočljivi na ovoj temi....čuvajte dupeta....![]()
Neverovatno.Ne mogu da verujem da ova tema još postoji.
@ demijan777
Ja da sam na tvom mestu ne bih 20-og izlazio napolje.Lupanje po forumu ne ostavlja nikakve posledice,a Davidovićeva ekipa (koja je napravila veoma ozbiljan plan za 20-ti) ostavlja itekakve posledice.
Razmisli malo o tome.![]()